MERSİN MAHMUT GÖKDOĞAN REVİZYON?

Merhaba kizlar bende Mahmut beye ikikez ameliyat oldum ameliyat olana kadar ilgi sonra bitti herşey tam bir fiyasko yalancı birşey bildiği yok aklı olan su yorumlari okuduktan sonrabir kez daha düşünsün

Ne vasfi çelik ne mustafa kemal aksoy arkadaşlar sizi temin ederim ki hiçbirini önermiyorum. Şu anlaşılsın lütfen. MERSİNDE ESTETİK YAPTIRILACAK İŞİNİN EHLİ BİR DOKTOR YOK. ÖZELLİKLE AMELİYATLARINI 45 DAKİKADA YAPAN SAHTEKAR MAHMUT GÖKDOĞANA OLMAYIN. Olmak istersenizde gidin olun düzgün burnunuz yamulsun sonra hayatınızın pişmanlığını yaşayın. Bu adam daha çkk para kazanabilmek için ameliyatları kısa yapıp çok hastaya bakıyor ve o kadar revizyonu var ki. Bana güvenin bu adamın yaptığu burunların %90ı revizyonluk oluyor. Kendisi asla insani bir özelliği olmayan gelen hastalara müşteri gözüyle bakan şahsiyet. Ben ameliyat olduğum gün 2 tane revizyonu vardı o zaman vazgeçmeliydim ama vazgeçmedim yazık oldu hem parama hem vaktime

Mustafa Kemal Aksoy neden önermediniz

Gerçekten o kadar hakl iı yorumlar varki bende malesef bu doktorda ameliyat oldum bir taraf şiş bir taraf çökük kaldı 1 yıl sonra 2. Kez ameliyat yaptı yine aynı hiç düzeltemedi çok pişmanım çok yıprandım bir ameliyat daha kaldıracak psikolojim yok hem parama hem burnuma yazık oldu !!!

Merhaba,mahmut gokdogana ameliyat olmak istiyordum ama burdaki yazilanlar beni durduruyor. Suan burnunuz nasil daha kotuye giden durum var mi yada doktor sizinle sikayetlerinize ragmen ilgilenmedi mi?

Siz ameliyat oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…