MERSİN MAHMUT GÖKDOĞAN REVİZYON?

Merhaba venusteuyandim banada ozelden onceki ve sonraki resimlerinizi yollarmisiniz? Bide nasil ulasabilirim doctor beyle? Siz nekadar odediniz?

merhaba fotoğrafları yolluyorum şimdi. özel duygu tıp hastanesini aradım randevu aldım doktor beyden o şekilde görüştüm. muayene ücretsiz ameliyat fiyatları değişiyordur sanırım, benim burnumu 3.500 tl ye yaptı :)

merhaba mahmut beye burun ameliyatı olucam diyenler memnunmusunuz? volkan beden e gidiyorum ben haftaya ameliyat olamayı düşünüyorum ama kafam karışık hala siz naptınız sonuç nedir bilgi verirseniz hatta mümkünse bir resminizi gönderirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler

Merhaba, bende Dr. Mahnut gökdogana ameliyat olacagim. Venusteuyandim rica etsem banada yollarmisiniz önce ve sonra resminizi? Cok merak ettim

Pardon özelden atmissiniz size cevapta vermissim unutmussum

Son düzenleme:
sinüzleride temizlermi acaba eğer sinüzleride temizliyosa bende ona amelyat olabilirim gerçekten çok güzel yaptığı burunlar. eğer sinüzit işini halletmiyosa hakan erdibil i düşünüyorum ama onun hiç yaptığı burunların bi fotoğrafı yok oyüzden güvenemiyorum. çok sorunlu bi burnum yok ucu falan düzgün sadece üst tarafı biraz kavisli gelsin istiyorum

Tabiki yapiyordur diye düsünüyorum. Instagram sayfasinda numarasi yaziyor ayni zamanda whatsapp numarasi öyle ulasabilirsiniz. Aninda cevap veriyor gercekten istediginizi sorabilirsiniz

ya inşallah yapıyodur ben instagram falan hiç kullanmıyorum oyüzden haberim yok hiç en iyisi randevu alıp muayneye gitmek eğer bukadar ilgiliyse rahatça konuşulabilir fiyat falanda

Evet yüz yüze görüsmek tabi daha iyi. Ben yurt disinda yasiyorum diye malesef öyle bir sansim yok. Eger muayeneye giderseniz bana nasil gectigini anlatirsaniz sevinirim :)

Aaa neden? Eger özel olmazsa ögrenebilir miyim.. ben mayis ayinda olacagim insallah ozaman ben size durumumi yazarim :)

annem yurtduşında yaşıyor gelecek yıl temelli dönüş yapıcak inşallah ozaman yaptırıcam inşallah iyi geçer senin amelyatın bekliyorum ben güzel haberlerini şimdiden geçmiş olsun

Anladim gec olsun güc olmasin annenin yaninda olmasi cok önemli bende annemle gidecegim :) sagol hepimiz icin hayirlisi olsun umarim iyi gecer ve pisman olmam

Merhaba kizlar. Bende mahmut beye ameliyat oldum bugun 7. Gunum ve merak edenlere sureci paylasacam. Bi kere mersinde ki en iyi en basarili doktor. Yaptigi isleri instgrm hesabinda rahatlikla paylasiyor. Ben ameliyata giderken benimle hemsiresinden tut yemek getiren personeline kadar herkes cok ilgilendi. Ameliyattan ciktiktan sonra ve su 1 haftalik surecte tek bir agrim olmadi cok net ve durustce soyluyorum. Sadece agizdan nefes almak zor oluyo bu da yemek yerken su icerken sıkıntı. Ama ilk gun oyle yani ikinci gunden itibaren hayatiniz rutune donebiliyor. Cunku agrin yok .d hic ameliyat olan sen degilmissin gibi. Bugunde alcimi cikartti doktorum. Yerine ten rengi bantlar takti ve hala normal sirf yatmak icin yatiyorum yani kizlar nazimiz olsun azicik dimi :)

Cok sagol bizimle sürecini paylastigin icin cok sevindim senin adina icimde coook rahatlattin gercekten :))umarim bende senin kadar rahat geciririm süreci :) özelden resmini atabilir misin bana?

Tatlim krem renkli bandajlar var hala pek anlasilmiyo istersen persembe gunu onlarda ciktiktan sonra atarm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…