- 25 Eylül 2015
- 73
- 4
-
- Konu Sahibi carpe_diem__
Bknz: memnun kaldım diyen hastalar özelden foto atıyor :) sizde ispat etmek zorunda değilim diyorsunuz cümleleriniz kadar cesaretli olmalısınız.. Küçük bir not: umarım mutlulugu bulur istediginiz sonucu elde edersiniz..
Merhaba banada ozelden bir resim atarmisiniz? Bende Mahmut beye olacaktimTamam ben karalıyorum, cesurda değilim tşk ederim çok iyisiniz.. Buyrun düz burnu yamuk çıkaracak kadar basarısız bir doktoru egom için karalıyorum cnm sıkıldı ruh hastasıyım istediklerimle paylaştım..sizinle paylaşmak istemiyorum umrumda da değil iyi niyeti algıladığım insanlarla paylaşıyorum dip not
Kimseye mani olmak istemem ben basarısız bir ameliyat geçirdim.. Ve fikrimi belirttim. Burasıda bir bilgi alışverişi yapıldıgı bir sosyal ortam sadece çok iyi düşün geri dönüşü yok
Betella84 banada ozelden resim atarmisin?Kimseye mani olmak istemem ben basarısız bir ameliyat geçirdim.. Ve fikrimi belirttim. Burasıda bir bilgi alışverişi yapıldıgı bir sosyal ortam sadece çok iyi düşün geri dönüşü yok
Hande0101 Mahmut beye oldunuzmy amaliyetinizi?Arkadaslar persembe gunu mahmut beye burun ameliyati olacagm. 2.ameliyatm olcak bu. Ilkini baska doktorda oldum sag uc kismim ile sol uc kismim ayni kalkiklikta degil. Ameliyat olduktan sonra hastanede 1 gece kalmak şart mı ki ? Bide hastaneye yatis ucreti oduyor muyuz? Yoksa sadece doktorla anlastgmz ucreti doktora verip hastaneye ayri ucrete gerek yok mu ? Olanlar beni bilgilendirebilir mi doktora sormayi unutmusum.
Xislem mumkunmu bana ozelden resim yollaman bende Dr Mahmut beye burun amaliyeti olmak istiyorumAaa cok sasirdim..bende oldum ama memnunum olmadan öncede hastalariyla iletisime gecmistim ve onlarda memnundu. Hastanede gördügüm hastalarininda burunlari basariliydi. Neden sizde öyle oldu acabaDaha yeni olduysaniz belki sisliklerden dolayi begenmiyorsunuzdur
Oldum ve cok pismanim. Sakin olmayin kizlar bu doktora keske obur kizlari dinleseydim. Instigramdaki resimlere kanmayin lutfen. Istediklerini begendiklerini koyuyor. Ilk 3 hafta cok guzeldi burnum. Bandajlar cikti ondan sonra burnum dustu ve her mesaj cektigimde masaj yap sish gecer yukselir dedi burnunun ucu ama malesef olmadi. Ondan sonra ne mesajlarima cevap verdi. Yikldim butun biriktirdigim para bosuna oldu. Bir deligim oburunden buyuk ve en onemlisi yurt disindayim elimden bisey gelmiyor. Beni revisyon bekliyor. Yani lutfen biraz daha para verin baskasina yaptirin. Parani aldiktan bandajlar ciktiktan sonra size hic. bir yardimi dokanmiyor. cok pismanimL Little_Mz_Cheeky cnm mahmut beye ameliyat oldunuz mu son durum nedir?
Ne kadar odedin ki guzelim bende yurt disindanim :)Oldum ve cok pismanim. Sakin olmayin kizlar bu doktora keske obur kizlari dinleseydim. Instigramdaki resimlere kanmayin lutfen. Istediklerini begendiklerini koyuyor. Ilk 3 hafta cok guzeldi burnum. Bandajlar cikti ondan sonra burnum dustu ve her mesaj cektigimde masaj yap sish gecer yukselir dedi burnunun ucu ama malesef olmadi. Ondan sonra ne mesajlarima cevap verdi. Yikldim butun biriktirdigim para bosuna oldu. Bir deligim oburunden buyuk ve en onemlisi yurt disindayim elimden bisey gelmiyor. Beni revisyon bekliyor. Yani lutfen biraz daha para verin baskasina yaptirin. Parani aldiktan bandajlar ciktiktan sonra size hic. bir yardimi dokanmiyor. cok pismanim
4500tl canim nakit odersen. Eger bu doktoru dusunuyorsan bence vaz gec baskasina yaptir. Ben yandim sen yanma. Hic bir mesajima cevap vermiyor sinir oldum parayi alana kadar ondan sonra isi bitiyor benden soylemesiNe kadar odedin ki guzelim bende yurt disindanim :)
Galiba 1125 € civari odemissin yazik olmus ama yinede morelini bozma daha kotusude olabilirdi icini ferrah tut tekrar birikim yap revisyon ol baskasina kolay olmasada .. kac gun kaldin ucak otel ne kadar tuttu ?4500tl canim nakit odersen. Eger bu doktoru dusunuyorsan bence vaz gec baskasina yaptir. Ben yandim sen yanma. Hic bir mesajima cevap vermiyor sinir oldum parayi alana kadar ondan sonra isi bitiyor benden soylemesi
ne yapalim bir kumar oynadi kayip ettim. Oyle bir mesaj yazdimki icimi doktum. Benim esimin ailesi turkiyede yasadiklari icin adanada olmustum bir gece orda kaliyorsun ertesi gun eve gittim. Ama uc hafta gidip geldim. Ilk haftasi alci alindi yeni bandajlar koyuldu. Ikinci hafta yeni bandajlar alindi, ucuncu hafta dikislerim vardi onlar alindi onada Adanaya degil Mersine gittim. Yani amaliyetine bagli canim. Ben turkiyede 6 hafta kaldim. AMa malesef dikislerden sonra beni gormedi nekadarda desem burnum iyi degil. Cevaplari kisa ve oz "Sis" "masaj yap" "normal" ondan sonra ne bir cevap var hersey bitti parayi aldiktan sonra. Simdi yeniden para biriktirmem lazim. zaten revision icin 18 Aydan sonra yaptirabilirsin.Galiba 1125 € civari odemissin yazik olmus ama yinede morelini bozma daha kotusude olabilirdi icini ferrah tut tekrar birikim yap revisyon ol baskasina kolay olmasada .. kac gun kaldin ucak otel ne kadar tuttu ?
green-t ilk amaliyetimi yoksa ikinci amaliyeti dr mahmut beye oldunuz? Ona yazdinizmi sorunlarinizi? Ben yaziyorum ama hic bir cevap yok, burnum hep aciyor ve hala burnumdan nefes alamiyorum. Cok pismanim ona amaliyeti yaptirdigima. Dedigin gibi bir iki uc guzel yaptigi resimleri koyuyor aldatiyor insanlari bide sekreterlerinin burnunu guzel yapiyor reklam olsun diye. Parayi alinca isi bitiyor. Benden sordum benim resmim nerde amaliyeten sonar cevap cok yogundun cekemedi. Cekemedi cunku iyi is yapmadi. Bide yurtdisindayim ya nasil geri gidecem yanina? Simdi burda estetik doctor gormek icin bin tl vermem lazim yazik degilmi insanlara. Kizlar gercekten aklinizdan bu doktoru cikarin biraz daha para verin baska iyi bir doktora gidinTekrar mrb arkadaşlar buraya yazdıklarım tamamen baska insanların canı yanmasın diye başınıza iş açmak istiyorsaniz 2.3.hatta 4. Ameliyati göze alıyorsanız buyrun mahmut gokdogan orda kimse kimseyi tutmuyor zaten adamın tecrübesi yok ne yazikki bunu farkettigimde 2. Ameliyatı olmuştum nefes problemi kıkırdak nakli ve şekil bozukluğu sikayetlerimen bir kaçı aklınızı başınıza toplayın ve gidin işin ehli tecrübeli Dr. Lara olun benim resmin instagrada neden yok bu forumdaki şikayetçi arkadaslarinkide yok adam bir kaç resim alıyor ameliyat anından yada hasbel kader yapabildiği ve çoğu bandajliyken şekil alınca guzel olan çok nadir
Benim ilk ameliyatımide kendisi 2016 mayısta yaptı temmuzda burnu düştü çok cirkinlesti 6 ayı bekledim tekrar yaptı bu sefer daha beter kenardan fazla kıkırdak almış nefes alamıyorum üstünde girinti cikintilar var üstelik hala düşük o kadar ukala ve saygisiz ki parayi aldıktan sonra kesinlikle umurunda oluyorsunuz intiharı bile düşündüm o adama hakkımı helal etmiyorum ha revizyon ameliyatları öyle ilk ameliyat gibi de değil 20.000 25.000 gibi rakamlar ve iyileşme süreci daha uzun tabi tekrar güvenebilirseniz Dr. Lara şimdi benim durumumu bilin ona göre tecrübesiz ukala paragoz insanlardan uzak durun
green-t sizin icin cok uzuldum. Ikinci amaliyetede para verdinmi? Hatasini Kabul etmezki. Benim iki ay oldu hala sish ve hic bir mesajlarima cevap vermiyor. Bende hakkimi helal etmiyorum hastalarin hayatinda oynamaya hakki yok. Biz ona guvenerek gittik. Iste o instigram resimlere aldandim. Aldanmaz olaydim. Simdi nasil geri Turkiyeye gidecem. psyhologyim cok kotu ayna bakamiyorum. Hayalimdeki burnu yapamadi. Kendinden cok emin ve egoist biri. Dr Lara nerde instigrami varmi?
Yani Kabul ettimi hata yaptigini ilk burun amaliyetinde cunku oz guveni var. Kendinden cok emin. 50bin tl mi Verdin cok bu niye okadar? Halbiki ilkini kotu yapmis ikincisini cozmesi lazimdi. Cok uzuldum. Cunku ne cektiginizi cok iyi biliyorum. Benimde durumum yok burda simdi yaptirmak icin turk parasinla 40bin tl. Nerden bulacam o parayi benimde psikoljim cok kotu hic aynaya bakamiyom sanki hergun burnum dahada cok dusuyor. Ucuna hic bir guc vermemis yani badajla dik duruyordu. Keske obur kizlari dinlesedim yaptirmasaydim bu doktoraHayır almadı çok kotuydu zaten burnu dusmustu 50 tl hastaneye verdim keşke ikinciyi olmasaydım ona iki kere çektim sonuç hüsran benimde başka illere gitmem lazım düzeltmek için ne maddi durumum var nede psikolojik olarak hazırım keşke hiç olmasaydım psikolojik olarak bu denli yipratici olabileceğini bilseydim inanin asla asla olmazdim
Hayır almadı çok kotuydu zaten burnu dusmustu 50 tl hastaneye verdim keşke ikinciyi olmasaydım ona iki kere çektim sonuç hüsran benimde başka illere gitmem lazım düzeltmek için ne maddi durumum var nede psikolojik olarak hazırım keşke hiç olmasaydım psikolojik olarak bu denli yipratici olabileceğini bilseydim inanin asla asla olmazdim
Hayır almadı çok kotuydu zaten burnu dusmustu 50 tl hastaneye verdim keşke ikinciyi olmasaydım ona iki kere çektim sonuç hüsran benimde başka illere gitmem lazım düzeltmek için ne maddi durumum var nede psikolojik olarak hazırım keşke hiç olmasaydım psikolojik olarak bu denli yipratici olabileceğini bilseydim inanin asla asla olmazdim