- Konu Sahibi carpe_diem__
Birde size tavsiyem bantli resimlere aldanmayin ameliyattan en az 6 ay gecmis fotograflar daha iyi anlatir size yapilan burnu bunlatr benim tavsiyelerim hepinize mutlu yillar ve iyi sanlar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mahmut gökdoğana ameliyat olmuş biri olarak kesinlikle tasviye etmiyorum resimdeki burunlarà aldanmayin benim gibi,6ayıMdayiM sadece pismanlik ifadesi var yüzüme bakarkenBen de yeni duydum adını ama instagramdaki fotoğraflar çok güzel .Aslında ona ameliyat olan birini bulup konuşmak daha iyi olurdu.
18 Mayıs 2016 da ameliyat oldum.yaklaşık 1 yıl olmak üzere.benim burnumu berbat yaptı.2 ay olmadan ucu düştü.burun kanatlarını biri daha yukardan ve garip bi şekilde birleştirilmiş.son bir aydırda yeni bir sorun fark ettim. Burnumun sol tarafıı daha iç tarafa doğru.burun şeklini aldıkça ya da alamadıkça yeni sorunlar çıkıyor ve şimdi revizyon düşünüyorum.ben kendisine mesaj attım ne olacak diye 1 yıl dolsun hallederiz dedi.birinciyi yapamayan ikinciyi yapabilir mi tartışılır.yani ben kısaca çok pişmanım bu doktora yaptırdığıma...
Ben mahmut Gökdoğana rinoplasti ameliyatı oldum ve şuan revizyona ihtiyacım var bence iyi düşününarkadaşlar mrblar mersinde mahmut gökdoğana revizyon olan kimse
Ben mahmut Gökdoğana rinoplasti ameliyatı oldum ve şuan revizyona ihtiyacım bence iyi düşünün benim gibi pişman olmayınarkadaşlar mrblar mersinde mahmut gökdoğana revizyon olan kimse
Ben de ankara da Gürcan Aslan la görüşmeyi düşünüyorum...Mahmut Gökdoğan ı asla önermiyorum.soranlara...katılıyorum sana canım birinciyi yapamayan ikinciyi de yapamaz Mahmut Gökdoğan bana göre para zaman kaybı ondan ziyade hayallerin sönüyor bildiğin mağdur oluyorsun,necmettin tütüncüyü araştırıyorum olmazsa adanada ikinci burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.
Evet kesinlikle katiliyorum size cok zor sartlarda biriktirdimdigim param karsiliginda burnumu rezil etti ve cok ukala egosu cok yuksekHerkesin kendi hir iradezidir. Kimseye yaptirin yada yaptirmayin diyemem ama kendi sahsim adina hicte guzel seyler soyliyemeyecegim Mahmut Bry hakkinda. Ameliyat sonrasi hicbir sekilde kendinize muhattap bulamiyorsunuz. Birde ukalalik ve kendini begenmislik cabasi. Adam isini hatali yapmis senin kemiginde problem vardi zaten egriydi suydu buydu kardesim zaten problemli olmasa niye yaptirayimki burnumu. Anlayacaginiz kendini mukemmel sanan bir Dr oysa hickimse mukemmel degildir tabiki hata olabilir ama hatasini kabullenmemek ustune ameliyat sonrasi hic muhattap alinmamak kimse kusura bakmasin kimsenin haddi olamaz insan isini duzgun yapmali yada o ise hic bulasmamali...
Evet kesinlikle katiliyorum size cok zor sartlarda biriktirdimdigim param karsiliginda burnumu rezil etti ve cok ukala egosu cok yuksek
Merhaba mumkunmu bana ozelden resim yollamaya? bende Dr Mahmut beye olacaktim simdi korkuyorumBurun estetigi olmak isteyen arkadaslar lutfen instagramdaki o fotograflara benim gibi aldanmayin o fotolar yuzunden antepten mersine gittim ameleyat oldum mahmut gokdogana ameleyattan once oturup konustugu soyledigi hicbirseyi yapmadi ve benim nefes alma problemim yokken burnumun sol tarafi ameleyattan sonra tikandi.en kotusude yaptigi ameleyatin arkasinda durmadi.benim resmim bile cunku sozde yaptigi burun hala cok buyuk insallah duzeltecek duzgun bir dr bulurum
Bana ozelden bir resim yollayabilirmisiniz? Bende Mahmut beye yaptiracaktim ama simdi korkuyorumBende ameliyat olanlardanım ve çok memnunum internet sayesinde buldum mahmut beyi daha doğrusu instagram.. memnun kalmayanlar çok demişsiniz ama burda sadece 2 kişi gördüm ben instagramdan hastalarına msj attım konuştum ilgisi alakası ve özellikle işine özenini çok begendim kesinlikle tavsiye ederim
Merhaba Estela. Mumkunmu bana ozelden bir resim yollamaya? Bende Mahmut beye amaliyet olmak istiyorum ama bazi yorumlar simdi beni korkuttu. Bir sene oldumu simdi sana amaliyet olali? Memnunmusun hala?Merhaba, Ben Mahmut Gökdoğan'a revizyon ameliyatı oldum 45gün önce çok memnun kaldım.
ikinci ameliyatım olmasına rağmen zorluk çekmedim tavsiye ederim çok doğal bir burun yaptı ınstagram sayfasında yaptığı
ameliyatları paylaşıyor.. Resim isterseniz yollarım biraz ödem var hala ama buna rağmen kimse ameliyat olduğumu anlamadı bile