-
- Konu Sahibi carpe_diem__
Benim burnumu gorseniz belkide kendi burnunuza sukradersiniz yani dusunun o kadar kotu ve berbatMahmut gokdogan'a benim sana helal etmediğim bi hakkım var ne bu tarafta ne öteki tarafta iki elim yakanda olacak bana neler çektirdin iki ameliyat iki ayrı acı bir yıl olmuş burnumda ki kemik şişti acıyor yamuk deforme eski sorunsuz güzel olmayan burnunu özledim çok pişmanım
fotograf atarmısınız rica etsemMahmut gokdogan'a benim sana helal etmediğim bi hakkım var ne bu tarafta ne öteki tarafta iki elim yakanda olacak bana neler çektirdin iki ameliyat iki ayrı acı bir yıl olmuş burnumda ki kemik şişti acıyor yamuk deforme eski sorunsuz güzel olmayan burnunu özledim çok pişmanım
buBenim burnumu gorseniz belkide kendi burnunuza sukradersiniz yani dusunun o kadar kotu ve berbat
tam cesaretimi toplayıp mahmut beye burun amaliyati olmaya karar vermişken sanırım tekrar cayiyorum estetik yaptırmaktan. fotograf atarmısınız özeldenBenim burnumu gorseniz belkide kendi burnunuza sukradersiniz yani dusunun o kadar kotu ve berbat
fotograf yollarmısınız rica etsemBenim ilk ameliyatımide kendisi 2016 mayısta yaptı temmuzda burnu düştü çok cirkinlesti 6 ayı bekledim tekrar yaptı bu sefer daha beter kenardan fazla kıkırdak almış nefes alamıyorum üstünde girinti cikintilar var üstelik hala düşük o kadar ukala ve saygisiz ki parayi aldıktan sonra kesinlikle umurunda oluyorsunuz intiharı bile düşündüm o adama hakkımı helal etmiyorum ha revizyon ameliyatları öyle ilk ameliyat gibi de değil 20.000 25.000 gibi rakamlar ve iyileşme süreci daha uzun tabi tekrar güvenebilirseniz Dr. Lara şimdi benim durumumu bilin ona göre tecrübesiz ukala paragoz insanlardan uzak durun
amaliyat oldunuz mu ?Merhaba herkese. Ben yurt disindan Mersine gidecem Mahmut beye amaliyette ve simdi korkuyorum. Burunlarini Mahmut beye yapan hem memnun kalan ve kalmayan bana ozelden bir resim yollayabilirmi? Lutfen bosuna ucak bileti, amaliyet masrafi ve zaman harcamak istemiyorum Yardimlarinizi bekliyorum
rresim atabilirmisinizBetella84 banada ozelden resim atarmisin?
bu okuduklarımdan sonra olmaya korkuyorum ben acıkcası rica etsem fotograf yollarmısınız özelden. birde hala memnunmusunuzBende tüm okuduklarıma rağmen ameliyat oldum sürecim harika geçti şuan çok mutluyum sadece mahmut beye bıraktım istediklerimi söyledim çok çok teşekkür ederim fotograflarımı koymadı çünkü özel hayatımda erkek arkadaşım izin vermiyor yani sadece kendi istediklerini değil hasta izni olanları paylaşabiliyor ben herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
amaliyat oldunuz mu fotograf varmıBence doktorunuzla konuşun en mantıklısı bu, bakın sayfanın başında memnun olan arkadaşlarda var bende çok araştırdım istanbulda bile görüştüm bayramdan sonrada mahmut beyden aldım randevu yüzyüze görüşcem burda yazılanlarıda göstermeyi planlıyorum.. Sizde bence en azından arayıp anlatın telefonda çok pozitif biri..
Vallahi hayatınızı kötü bir sorunlu bir burunla geçirmek istiyorsanız olabilirsiniz bazı arkadaşlar abarttıgımızı düşünmüştü, burda saldırıda bulunmuş seside çıkmıyor o insancıkların neyse kırkırdak fazla çıkarmasımı dersin, düz olan burnun egrilmesi mi dersin neyden bahsedelim sonuç revizyon hastası olmak istiyosanız itinayla böyle başarısız doktorları secebilirsiniz, benim tanıdıklarım mağdur güvenip gönderdim hepimiz birer bu doktor magduruyuz ama bende hakkımı asla helal etmiyorum vicdanı rahat uyuyorsa uyusun sevgiler...amaliyat oldunuz mu fotograf varmı
Fotografınız varsa göndere bilirmisiniz ? Umarım en kısa zamanda eski saglıgınıza kavusur istediginiz burunla yaşarsınızVallahi hayatınızı kötü bir sorunlu bir burunla geçirmek istiyorsanız olabilirsiniz bazı arkadaşlar abarttıgımızı düşünmüştü, burda saldırıda bulunmuş seside çıkmıyor o insancıkların neyse kırkırdak fazla çıkarmasımı dersin, düz olan burnun egrilmesi mi dersin neyden bahsedelim sonuç revizyon hastası olmak istiyosanız itinayla böyle başarısız doktorları secebilirsiniz, benim tanıdıklarım mağdur güvenip gönderdim hepimiz birer bu doktor magduruyuz ama bende hakkımı asla helal etmiyorum vicdanı rahat uyuyorsa uyusun sevgiler...
Atabilirim ama burayı kullanmayı çok iyi bilmiyorum instagram hesabınız varsa söyleyin atayım birde kimseye birşey demek istemiyorum insancıllar falan kelimelerini kullanacak kadar küstah insanların lafına güvenmeyin derim ben çok memnun kaldım kendim gittim konuştum gördüm sonuçta istediğim gibiamaliyat oldunuz mu fotograf varmı
Bana foto atabilirmisinz karar verme aşamasındayımValla aklı olan yaptırmasın! Eğer şehir dışından gidiyorsanız öncelikle söyliyim doktoru ameliyata girmeden 5dk önce 1kere görüyorsunuz, yani ödeme alınıp damaryolu açıldıktan sonra. Ben izmirden gittim Mart’ta ameliyat oldum, hiç acı sızı olmadı zaten ameliyat sonrası doktoru görmedim hiç :) ama heralde sizlerden biri ameliyat etseydi daha iyi olurdu. Dudak üstünde sağ taraf yukarda sol aşağıda. Hiçbirşekilde nefes alamıyorum sağ profilden normal sol profilden kemer var. Önden duruşunu anlatmak bile istemiyorum. Ameliyatı kendisinin yapmış olduğu bile bence muamma bukadar kötü yapılabilirdi anca instagramdan aldandım ben. Daha 8 ay oldu yakında burun ucuda düşer bekliyorum.. Aklınız varsa yaptırmayın isteyen olursa özelden foto atabilirim
Özelden maj attım fotoğrafınızı görsem düşüncelerinizi alsam çok iyi olacak az bir zamanım kaldıAtabilirim ama burayı kullanmayı çok iyi bilmiyorum instagram hesabınız varsa söyleyin atayım birde kimseye birşey demek istemiyorum insancıllar falan kelimelerini kullanacak kadar küstah insanların lafına güvenmeyin derim ben çok memnun kaldım kendim gittim konuştum gördüm sonuçta istediğim gibi
Bakın hepimize cazip gelen o instagagram resimleri hikaye lütfen ya defalarca yazdık ilk aylar iyi görünebilir ödem inince tüm kusurlar çıkar ortaya bu Dr. Ne kadardır bu ameliyatları yapıyor çok çok nadirdir 2 yıl sonra memnun kalan biraz matematik lütfen 2 ameliyat geçirdim 2. Ameliyatımin uzerinden bir yıl geçti hala değişiyor burnum burun asla ilk aylarda ki gibi kalmaz mühim olan iyiye doğru bir ivme kazanması ne yazikki bu dr.un yaptığı ameliyatlarda gidişat kötüye doğru istisnalar olabilir tabi oda onların burun yapılarıyla ilgili kisacasi işin ehilleri varken ne sağlığınıza olun ne goruntunuzden saygilarÖzelden maj attım fotoğrafınızı görsem düşüncelerinizi alsam çok iyi olacak az bir zamanım kaldı
Bakın hepimize cazip gelen o instagagram resimleri hikaye lütfen ya defalarca yazdık ilk aylar iyi görünebilir ödem inince tüm kusurlar çıkar ortaya bu Dr. Ne kadardır bu ameliyatları yapıyor çok çok nadirdir 2 yıl sonra memnun kalan biraz matematik lütfen 2 ameliyat geçirdim 2. Ameliyatımin uzerinden bir yıl geçti hala değişiyor burnum burun asla ilk aylarda ki gibi kalmaz mühim olan iyiye doğru bir ivme kazanması ne yazikki bu dr.un yaptığı ameliyatlarda gidişat kötüye doğru istisnalar olabilir tabi oda onların burun yapılarıyla ilgili kisacasi işin ehilleri varken ne sağlığınıza olun ne goruntunuzden saygilar[/QUOTE
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için başka doktor arayştirmaya başladım.. adanada yada mersinde dr var mı düşündüğünüz
Bakın hepimize cazip gelen o instagagram resimleri hikaye lütfen ya defalarca yazdık ilk aylar iyi görünebilir ödem inince tüm kusurlar çıkar ortaya bu Dr. Ne kadardır bu ameliyatları yapıyor çok çok nadirdir 2 yıl sonra memnun kalan biraz matematik lütfen 2 ameliyat geçirdim 2. Ameliyatımin uzerinden bir yıl geçti hala değişiyor burnum burun asla ilk aylarda ki gibi kalmaz mühim olan iyiye doğru bir ivme kazanması ne yazikki bu dr.un yaptığı ameliyatlarda gidişat kötüye doğru istisnalar olabilir tabi oda onların burun yapılarıyla ilgili kisacasi işin ehilleri varken ne sağlığınıza olun ne goruntunuzden saygilar