MERSİN MAHMUT GÖKDOĞAN REVİZYON?

Fotoğraf gönderme şansınız var mı rica etsem bende olmayı düşünüyorum ama çok tedirgin oldum yarın için randevu almıştım
Şahsen ben bir çok kişiye resim attım ama ayna bile görmek istemezken bu benim için malum durumun üzücü ve yaralayici oluşunu tekrar takar hatırlatıyor açıkçası ne resim çekmek nede bakmak istiyorum resim falan bunlar gerçekten önemsiz zaten kötü bir burun düşük yamuk üstü cikintili mühim olan ne Biliyormusunuz tecrübe is etiği güvenli hastane ortami vs.biz nasıl kendimizi böyle insanların eline teslim ettik sualsiz sorgusuz aklımıza sasarim

mahmut beye amalıyat oldum suan 15. günüm her burun amelıyatı gibi ilk başta sıkıntıları oldu ama suan cok memnunum onden ödem olduğu daha çok belli. şişlikler inince burun yapılan işlemi gösterecek

Ben de Mahmut bey e ameliyat oldum bugün 4. Gün .Henüz yüzüm şiş ve az da olsa morluklar var.şu ana kadar bir sıkıntı yok ameliyattan sonra odaya geldi Dr kontrol etti bilgi verdi sordugum tüm sorulara cevap verdi hatta aradi .şu ana kadar ilgi ve yaklaşimindan memnunum.cuma günü kontrole gidicem çok heyecanla bekliyorum sonucu.umarim hersey yolunda gitmeye devam eder.

Ben sixin burnunu zu çok merak ediyorum bana foto gonderebilirmisiniz

Merhabalar bende Mahmut beye gitmeyi düşünüyordum fakat 1.5 sene önce ameliyat olan birisiyle görüştüm burnunda et büyümüş Mustafa Kemal Aksoy u önerdi sizin tecrübeniz nasıl

Mrb. Burnunuzdan hala memnun musunuz ?

Lütfen banada fotoğraf atabilirmisiniz?

Bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorım mahmut beye birde mustafa kemal aksoy var imc hastanesinde ikisinin arasında kaldım. Hangisini seçeceğime karar veremiyorum.
Acaba hangisine oldunuz ya da oldunuz mu bende olmayı düşünüyorum mahmut beyle görüştüm ama mustafa beyden daha sıra alamadım ?

Lütfen özelden foto atabilirmisiniz bende düşünüyorum ama neredeyse vazgectim

Olmayın bu Dr a arkadaşlar dilimde tüy bitti tüm burunari problemli bırakıyor benim kaç arkadaşım var madur olduk hepimiz arada bir iki burun vardır iyi olan onunda size geleceği ne malum şansa bırakılmaz bu işler adam zaten 81 doğumlu ne kadar tecrübesi var arastirdinizmi

Bende tekrar yazıyorum ki eğer kararlıysanız ameliyat olmaya ve ne istediğinizden eminseniz doktorla oturup konuşun ben oldum ameliyat kuzenimde oldu biz çok memnunuz çok şükür bir sorun yaşamadan geçirdim sürecimi kuzenimde sorun yaşamadan.. bende hep tavsiye edicem çünkü cidden kendimle barıştım

Benim bugün 1.5 ay oldu ameliyat olalı. Burnumun üstünde iz gibi birsey oluştu. Dr kontrole gittim bazı hastalarda olabiliyor deri ete yapisiyor dedi zamanla geçecek geçmezse küçük bir operasyon daha yaparız dedi çok tedirginim başına böyle bir durum gelen varmı gerçekten geçiyor mu burnumun şekli güzel oldu ama bu iz yüzünden hiç tadını cikartamiyorum

merhaba benim başıma geldi. başka bir doktora oldum. doktor da parmağımın izi kalmış dedi. 2 yıl önceydi hala geçmedi. hiçbir doktor yapmaya yanaşmıyor. ne diyim. şekli iyi ama orada içe göçmüş gibi bir iz var. sadece sol tarafımda

Kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…