-
- Konu Sahibi carpe_diem__
Şahsen ben bir çok kişiye resim attım ama ayna bile görmek istemezken bu benim için malum durumun üzücü ve yaralayici oluşunu tekrar takar hatırlatıyor açıkçası ne resim çekmek nede bakmak istiyorum resim falan bunlar gerçekten önemsiz zaten kötü bir burun düşük yamuk üstü cikintili mühim olan ne Biliyormusunuz tecrübe is etiği güvenli hastane ortami vs.biz nasıl kendimizi böyle insanların eline teslim ettik sualsiz sorgusuz aklımıza sasarimFotoğraf gönderme şansınız var mı rica etsem bende olmayı düşünüyorum ama çok tedirgin oldum yarın için randevu almıştım
Ben sixin burnunu zu çok merak ediyorum bana foto gonderebilirmisinizŞahsen ben bir çok kişiye resim attım ama ayna bile görmek istemezken bu benim için malum durumun üzücü ve yaralayici oluşunu tekrar takar hatırlatıyor açıkçası ne resim çekmek nede bakmak istiyorum resim falan bunlar gerçekten önemsiz zaten kötü bir burun düşük yamuk üstü cikintili mühim olan ne Biliyormusunuz tecrübe is etiği güvenli hastane ortami vs.biz nasıl kendimizi böyle insanların eline teslim ettik sualsiz sorgusuz aklımıza sasarim
Merhaba acaba ameliyat oldunuz muevet ilk ameliyatım olacak, perşembe günü görüşeceğim kendisiyle canım gelişmelerden haberdar ederim seni :)
Merhabalar bende Mahmut beye gitmeyi düşünüyordum fakat 1.5 sene önce ameliyat olan birisiyle görüştüm burnunda et büyümüş Mustafa Kemal Aksoy u önerdi sizin tecrübeniz nasılBen de Mahmut bey e ameliyat oldum bugün 4. Gün .Henüz yüzüm şiş ve az da olsa morluklar var.şu ana kadar bir sıkıntı yok ameliyattan sonra odaya geldi Dr kontrol etti bilgi verdi sordugum tüm sorulara cevap verdi hatta aradi .şu ana kadar ilgi ve yaklaşimindan memnunum.cuma günü kontrole gidicem çok heyecanla bekliyorum sonucu.umarim hersey yolunda gitmeye devam eder.
mümkünse özelden fotoğraf atabilir misiniz ? Bende Mahmut bey e ameliyat olmayı düşünüyordum.Benim burnumu gorseniz belkide kendi burnunuza sukradersiniz yani dusunun o kadar kotu ve berbat[/QUOTE
Mrb. Burnunuzdan hala memnun musunuz ?Merhaba kizlar. Bende mahmut beye ameliyat oldum bugun 7. Gunum ve merak edenlere sureci paylasacam. Bi kere mersinde ki en iyi en basarili doktor. Yaptigi isleri instgrm hesabinda rahatlikla paylasiyor. Ben ameliyata giderken benimle hemsiresinden tut yemek getiren personeline kadar herkes cok ilgilendi. Ameliyattan ciktiktan sonra ve su 1 haftalik surecte tek bir agrim olmadi cok net ve durustce soyluyorum. Sadece agizdan nefes almak zor oluyo bu da yemek yerken su icerken sıkıntı. Ama ilk gun oyle yani ikinci gunden itibaren hayatiniz rutune donebiliyor. Cunku agrin yok .d hic ameliyat olan sen degilmissin gibi. Bugunde alcimi cikartti doktorum. Yerine ten rengi bantlar takti ve hala normal sirf yatmak icin yatiyorum yani kizlar nazimiz olsun azicik dimi :)
Mrb. Geçmiş olsun. Burnunuz düzeldi mi acaba? Bende Mahmut beye olmayı düşünüyordum. Sizin yorumlarınız beni vazgeçirdi. O zamandan kalma fotonuz var mı özelden atar mısınız?Atıyorum
Lütfen banada fotoğraf atabilirmisiniz?Şahsen ben bir çok kişiye resim attım ama ayna bile görmek istemezken bu benim için malum durumun üzücü ve yaralayici oluşunu tekrar takar hatırlatıyor açıkçası ne resim çekmek nede bakmak istiyorum resim falan bunlar gerçekten önemsiz zaten kötü bir burun düşük yamuk üstü cikintili mühim olan ne Biliyormusunuz tecrübe is etiği güvenli hastane ortami vs.biz nasıl kendimizi böyle insanların eline teslim ettik sualsiz sorgusuz aklımıza sasarim
Oldunuz mu acaba?Merhaba mumkunmu bana ozelden resim yollamaya? bende Dr Mahmut beye olmak istiyorum ama bazi yorumlar simdi beni korkutu
Acaba hangisine oldunuz ya da oldunuz mu bende olmayı düşünüyorum mahmut beyle görüştüm ama mustafa beyden daha sıra alamadım ?Bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorım mahmut beye birde mustafa kemal aksoy var imc hastanesinde ikisinin arasında kaldım. Hangisini seçeceğime karar veremiyorum.
Lütfen özelden foto atabilirmisiniz bende düşünüyorum ama neredeyse vazgectim18 Mayıs 2016 da ameliyat oldum.yaklaşık 1 yıl olmak üzere.benim burnumu berbat yaptı.2 ay olmadan ucu düştü.burun kanatlarını biri daha yukardan ve garip bi şekilde birleştirilmiş.son bir aydırda yeni bir sorun fark ettim. Burnumun sol tarafıı daha iç tarafa doğru.burun şeklini aldıkça ya da alamadıkça yeni sorunlar çıkıyor ve şimdi revizyon düşünüyorum.ben kendisine mesaj attım ne olacak diye 1 yıl dolsun hallederiz dedi.birinciyi yapamayan ikinciyi yapabilir mi tartışılır.yani ben kısaca çok pişmanım bu doktora yaptırdığıma...
merhaba benim başıma geldi. başka bir doktora oldum. doktor da parmağımın izi kalmış dedi. 2 yıl önceydi hala geçmedi. hiçbir doktor yapmaya yanaşmıyor. ne diyim. şekli iyi ama orada içe göçmüş gibi bir iz var. sadece sol tarafımdaBenim bugün 1.5 ay oldu ameliyat olalı. Burnumun üstünde iz gibi birsey oluştu. Dr kontrole gittim bazı hastalarda olabiliyor deri ete yapisiyor dedi zamanla geçecek geçmezse küçük bir operasyon daha yaparız dedi çok tedirginim başına böyle bir durum gelen varmı gerçekten geçiyor mu burnumun şekli güzel oldu ama bu iz yüzünden hiç tadını cikartamiyorum
Ben ona oldum. Ve onun yüzünden yedi ay arayla başka dokt0ra revizyon oldumBen de yeni duydum adını ama instagramdaki fotoğraflar çok güzel .Aslında ona ameliyat olan birini bulup konuşmak daha iyi olurdu.
KesinlikleOlmayın bu Dr a arkadaşlar dilimde tüy bitti tüm burunari problemli bırakıyor benim kaç arkadaşım var madur olduk hepimiz arada bir iki burun vardır iyi olan onunda size geleceği ne malum şansa bırakılmaz bu işler adam zaten 81 doğumlu ne kadar tecrübesi var arastirdinizmi