MERSİN MAHMUT GÖKDOĞAN REVİZYON?

Arkadaslar persembe gunu mahmut beye burun ameliyati olacagm. 2.ameliyatm olcak bu. Ilkini baska doktorda oldum sag uc kismim ile sol uc kismim ayni kalkiklikta degil. Ameliyat olduktan sonra hastanede 1 gece kalmak şart mı ki ? Bide hastaneye yatis ucreti oduyor muyuz? Yoksa sadece doktorla anlastgmz ucreti doktora verip hastaneye ayri ucrete gerek yok mu ? Olanlar beni bilgilendirebilir mi doktora sormayi unutmusum.

Merhaba arkadaşlar mersinde ameliyat olmayı düşünüyorum önerileriniz nedir ve olan arkadaşlar benimle fotoğraflarını paylaia bilir mi çok ihtiyacım var yardıma çok kararsızımmm

Merhaba arkadaşlar mersinde ameliyat olmayı düşünüyorum önerileriniz nedir ve olan arkadaşlar benimle fotoğraflarını paylaia bilir mi çok ihtiyacım var yardıma çok kararsızımmm
Merhaba, Ben Mahmut Gökdoğan'a revizyon ameliyatı oldum 45gün önce çok memnun kaldım.
ikinci ameliyatım olmasına rağmen zorluk çekmedim tavsiye ederim çok doğal bir burun yaptı ınstagram sayfasında yaptığı
ameliyatları paylaşıyor.. Resim isterseniz yollarım biraz ödem var hala ama buna rağmen kimse ameliyat olduğumu anlamadı bile

Merhaba kızlar.ameliyat ücreti 5 binin içinde hastane masrafları var mi? Herşey dahil mi 5bin? Mahmut bey city hospital hastanesindeymis.yeni yakın giden varsa acaba muayeneye gitmek içinde mi city hospitala gidiyoruz? Yardimci olursanız cok mutlu olurum

Merhabalar ben birinci ameliyatımı Adana'da bir doktora olmuştum ama sonuç maalesef iç açıcı olmadı araştırmalarım sonucuda mahmut beye olmaya karar verdim tekrardan ama bazı doktorlar ikinci bir ameliyat için daha fazla ücret alıyor mesela 4.000 ise 8.000 alıyorlar diye duydum ama doğruluğunu tam 0larak bilmiyorum acaba mahmut gökdoğana revizyon ameliyatı olan ücret konusunda bilgi verebilir mi şimdiden teşekkür ederim :) Bu arada ben Adana'da oldugum da 3.500 e olmuştum ve hastanede kalma ücretide içine dahildi muhtemelen mersindeki de öyledir

Revizyon mutlaka ilk ameliyattan daha fazla oluyo.mahmut bey revizyonu ne kadara yapıyor bilmiyorum ama en az 6bindir.

Memnun kaldınız mi acaba ameliyatinizdan,nasil oldu burnunuz?

Kimse birşeyin peşinde değil sen memnuniyetsizligini fazla uzattım sadece :) millet kötü yorum oku oku bikiyor doktor burnumu ikinci kez yapamadı diyorsun birde resmini koyman gerekir altına ki ne demek istediğini gorebilsinler herkesin tek derdi bu ona göre doktor seçimi yapacaklar eğer ki amacın iyi yönden yonlendirmekse

Kafam karıştı yine instagramda 55000 takipçisi var, resimler ŞAHANE (fotoşop mu yoksa?) Ama yorumları okuyorum ve memnun olanlar çok az. Bu nasıl oluyor ya? (( deliricam valla

Kafam karıştı yine instagramda 55000 takipçisi var, resimler ŞAHANE (fotoşop mu yoksa?) Ama yorumları okuyorum ve memnun olanlar çok az. Bu nasıl oluyor ya? (( deliricam valla
Bende ameliyat olanlardanım ve çok memnunum internet sayesinde buldum mahmut beyi daha doğrusu instagram.. memnun kalmayanlar çok demişsiniz ama burda sadece 2 kişi gördüm ben instagramdan hastalarına msj attım konuştum ilgisi alakası ve özellikle işine özenini çok begendim kesinlikle tavsiye ederim

Merhaba ameliyat ücreti ne kadar odediniz

Arkadaslar mahmut gokdogan belirli konulatda iyi olabilir ama benim burnumu iki kez ameliyatcetti ve sonuc cok kotu bence birde ameliyattan 7 8 ay sonra iyi deyin ilk zamanlar burun yapisi farklidir tabi olmak isteyen olsun ama mukkemel degil ve ben 3. Kez ameliyat olacam galiba tabikibaska dr arastiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…