Mersin' de ev arkadaşı arıyorum:(((

dyg01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
3.333
309
123
İçel Mersin
Merhaba arkadaslar konuyu umarım dogru yere açmışımdır.Mersin de yasıyorum ve öğretmenim. Ev arkadaslarımında tayini çıktı ve tek kaldım :( Her yıl göçebe gibi ev değiştirmek çok zor:( Aslında ark var ama onlar pozcu olsun ıstıyor. Benım su an kı evımde pozcuda degıl.. Tek de yaşayamam korkarım. Ailem adanada oturuyor gidiş geliş zor olur dıyorlar haklılar aslında. Benim gibi öğretmen olup ev arkadası arayan varsa yazabılır ..

Maddi olanagım olsa korksam bile tek başıma kalırım
Uff ne güzel olurdu ya
Bence sen de bir süre tek kalmayı dene

Maddi olanagım olsa korksam bile tek başıma kalırım
Uff ne güzel olurdu ya
Bence sen de bir süre tek kalmayı dene

Ya canm ben bu sene güvenlı bi sitede kaldgm halde korktum.. Tesadufen annem varken basımıza ufak capta bse geldı annem acayıp tırstı 2. kattı bide:( Ya bir de tek sıkıcı olur biz 3 kişiydik eglencelı oluyordu

Siz hangi semtte oturuyorsunuz,

pozcuyu neden istemiyorsunuz acaba?

Siz hangi semtte oturuyorsunuz,

pozcuyu neden istemiyorsunuz acaba?

Canım benım okulum hastanenın ılerısınde oldugu için okula yakın olsun dedm . Pozcuda kalırsam 2 otobus yapacam. Zaten dısarı cıkınca hep pozcuya gıdıyorum. Pozcudakı evlerede bakıyorum tabı guzel bulursam orayada cıkacm mecbur

Geçmiş olsun canım
Biz öyle hırsızlık falan hiç yaşamadıgımız için (Allah yaşatmasın) ben tek başıma eve çıkacagım gunleri iple çekiyorum

aklın varsa kesinlikle tanımadığın insanlarla eve çıkma,, bende öğretmenim 1 sene tek başıma kaldım ,, asla korkmam sırf maddiyat yüzünden ev arkadaşı almak istedim yanıma...

Allahım ne manyaktı yaa ,, hatırladığımda bile sinirlerim bozuluyor..Kapısını kilitleyip gidiyodu evde,, bir de sevgilisi vardı en başta bir kere izin vermiştim kalmasınna ondan sonra ipin ucunu kaçırdı ..Cuma cumartesi pazar paso bizim evde kalıyordu..Hiç bir şeye dikkat etmiyordu yemek yerdi sevgilisyle bulaşıkları olduğu gibi bırakıp giderdi.Temizlik hak getire zaten,,, ben 10 gün şehir dışında kalmıştım eve geldiğimde ev 10 gün önce nasılsa daha beterini buldum..
Hadi kalk bi dolaşalım hava alalım derdim çıkmazdı evde öyle otururduu..
Yani çok iyi karar ver arkadaşım..Çok zor bir şey ev arkadaşlığı..

Aslında hırsızlk degıl cnm allah korusun:((( Sen neden tek kalmak ıstıyosun ki sıkıcı olmaz mı
İnsanlarla ugraşmak çok zor benim için
Çok sıkıldım onun bunun takıntısında, huyundan, saygısızlıgından, sesinden, gurultusunden...
Neden sıkılayım yahu çalışmayacak mıyım, zaten eve geldigimde pestilim çıkmış olacak

aklın varsa kesinlikle tanımadığın insanlarla eve çıkma,, bende öğretmenim 1 sene tek başıma kaldım ,, asla korkmam sırf maddiyat yüzünden ev arkadaşı almak istedim yanıma...

Allahım ne manyaktı yaa ,, hatırladığımda bile sinirlerim bozuluyor..Kapısını kilitleyip gidiyodu evde,, bir de sevgilisi vardı en başta bir kere izin vermiştim kalmasınna ondan sonra ipin ucunu kaçırdı ..Cuma cumartesi pazar paso bizim evde kalıyordu..Hiç bir şeye dikkat etmiyordu yemek yerdi sevgilisyle bulaşıkları olduğu gibi bırakıp giderdi.Temizlik hak getire zaten,,, ben 10 gün şehir dışında kalmıştım eve geldiğimde ev 10 gün önce nasılsa daha beterini buldum..
Hadi kalk bi dolaşalım hava alalım derdim çıkmazdı evde öyle otururduu..
Yani çok iyi karar ver arkadaşım..Çok zor bir şey ev arkadaşlığı..

Haklısın cnm bız cok ıyı anlasıyorduk. basta konusmustk haftanın 3 gunu temızlık yapıoduk gunlere bolmustuk herkes gunu gelınce yapıyordu.. Herkes kendı halındeydı. Ben maddıyattan zıyade dedgm gibi hem korkarm hem de sıkılmayım dıye. Aslnda ark var ama yer konusunda braz kararsz kaldı :(

ben de bu sene tek kalmaya karar verdim. 2 senedir ev arkadaşlarıyla kalıyordum. ilk senekiler iyiydi ama bu sene kaldığımla hiç anlaşamadım bir evde iki yabancı gibiydik adeta. maddi olarak zorlanacağım belki ama bu sene tek kalacağım. param olmasın ama huzurum olsun ya:) hem öyle sıkılma gibi bi durum olacağını sanmıyorum çünkü zaten yorgun argın geliyorum eve. bir de yemeğin, bulaşığın, temizliğin yani evdeki her şey sırf sana ait bence çok güzel bir şey bu.

İnsanlarla ugraşmak çok zor benim için
Çok sıkıldım onun bunun takıntısında, huyundan, saygısızlıgından, sesinden, gurultusunden...
Neden sıkılayım yahu çalışmayacak mıyım, zaten eve geldigimde pestilim çıkmış olacak

Vala cnm ben sabahcydm vaktım cok kalıodu o yuzden . Bu sene oglencı olcam ama . Sanırım ben ıyı arkadaslara denk geldgm ıcın ev ark hosuma gıdıyor

Ahh nerde o günler keşke gelebilsen :(( Ne güzel yimaklarda yaparsn su açın karnını doyururdn elossam :)))))

oy kıyamam sana ben canım yaa,sana bişi diyimmii:)))
geçen ay eşim şirketin Mersin bağlantısında bulunmam için bana teklif sunuldu dedmişti..1-2 ay gidelimmi hem değişiklik olur kararı sana bırakıyorum demişti..ben hemen aslaaaa diye istememiştim..ben sıcağı sevmiyorum,oralarda patlarım diye:52:
demek gitseymişiz bol bol yemekler yapardık senle ayyyyyy:52::56:

oy kıyamam sana ben canım yaa,sana bişi diyimmii:)))
geçen ay eşim şirketin Mersin bağlantısında bulunmam için bana teklif sunuldu dedmişti..1-2 ay gidelimmi hem değişiklik olur kararı sana bırakıyorum demişti..ben hemen aslaaaa diye istememiştim..ben sıcağı sevmiyorum,oralarda patlarım diye:52:
demek gitseymişiz bol bol yemekler yapardık senle ayyyyyy:52::56:

Kzzz bu teklıfı nasıl kacrdn allah seni napmasn :(( Sıcagı var ama olsun mersin güzeldir ya severdn sen :) Yanında egitim alırdm azck :)

Kzzz bu teklıfı nasıl kacrdn allah seni napmasn :(( Sıcagı var ama olsun mersin güzeldir ya severdn sen :) Yanında egitim alırdm azck :)

canım ben dayanamam aşırı sıcağa,sıkıntıdan patlarım.
bide orada kimseyi tanımıyoruz otelde kalacaktık.
2 ay napardım öyle ben ayy:)
ama güzel olurmuş senle zaman geçirirdik:16:

canım ben dayanamam aşırı sıcağa,sıkıntıdan patlarım.
bide orada kimseyi tanımıyoruz otelde kalacaktık.
2 ay napardım öyle ben ayy:)
ama güzel olurmuş senle zaman geçirirdik:16:

Evet canm cok guzel olurdu :( Otelde klımanın altında otururdunuz yavrum ya nolcek :)))) Ama ınsanın evi gibi olmaz tabı

Evet canm cok guzel olurdu :( Otelde klımanın altında otururdunuz yavrum ya nolcek :)))) Ama ınsanın evi gibi olmaz tabı

ehehehe:))
aynen cnmda eşyalarımı evimi özlerim ben 2 ay içinde sıyırıp gelirim:)
2 hafta olsa koşa koşa giderdim değişiklik olurdu.:16:
neyse konunu zapdetmiyim hayatım,inşlh hayırlı bir ev arkadaşı çıkacaktır:16:

ehehehe:))
aynen cnmda eşyalarımı evimi özlerim ben 2 ay içinde sıyırıp gelirim:)
2 hafta olsa koşa koşa giderdim değişiklik olurdu.:16:
neyse konunu zapdetmiyim hayatım,inşlh hayırlı bir ev arkadaşı çıkacaktır:16:

Amin bebegm hayrlısı artık ya :)

Back
X