merkez seçmek zor deneyimli arkadaşlar önerebileceğiz yerleri yazarmısınız????

Canım Jinemed hamilesi olarak kesinlikle Jinemed derim.Ben Bursa Jinemedte tedavi gördüm..
Benim tedavim esnasında Afyondan gelen bi çift vardı biliomusun..

Şiddetle tavsiye olunur..

Canım Jinemed hamilesi olarak kesinlikle Jinemed derim.Ben Bursa Jinemedte tedavi gördüm..
Benim tedavim esnasında Afyondan gelen bi çift vardı biliomusun..

Şiddetle tavsiye olunur..

aysencim jinemed nasıl yani dışarıdan gelenler için misafirhanedemi yada hastanedemi kalınıyor?fiyatları nasıl? bilgi veririsen sevinirim canım bu arada hamişlik nasıl gidiyor?sırnaşık şey

Canım benimmm hamilelik şimdilik ii..Bazen unutuorum ama sorun yok şimdilik.
Jinemedte tanıştığım arkadaşlar anlaşmalı bir otel varmış orada kalıyorlardı ama detayını bilemiyorum.
Fiyatlar oldulça uygun ve başarı oranları cidden çok yüksek.
Güleryüz ve ilgi desen baş döndürücü.
Zaten Bursa'ya gelirsen mutlaka görüşmelisin ben okadar çok merkez gezdimki karar verirken ilki gibi bir başarısızlık yaşamak istemiyordum şükürler olsun ki yaşamadım da.
Murat Erdemirle görüşmeni şiddetle ve şiddetle tavsiye ederim.

canım açıkcası bursa acıbadem ve jinemed i (senin sayande)düşünüyorum .ikisinin arasında karar veremedim fiyatı nasıl?ilk muayene ücreti? tam detaylı tahliller falan yapılıyormu?rapor nasıl çıkıyor?kendine dikkat et.hihoyyyt fazla hareket etme ok.byyyyyyy

değil sadece istanbul türkiyede ve dünyada sayılı tüp bebek merkezlerinden biri kabul edilen ALMAN HASTANESİNİ öneririm başarı oranları çok yüksek maliyeti biraz fazla ama başarı oranları çok yüksek AMERİKAN HASTANESİ de ikinci sırada diye biliyorum ben Alman Hastanesinde yaptırdım ve çok memnunum doktorum Halit Fırat Erden zaten ilaç takibini yumurta takibini ayrı doktor transferi ayrı doktor yapıyor hepsi dalında uzman...Ve sakın ama sakın Altunizadedeki EUROFERTİL Tüp bebek merkezine gitmeyin ben ilk denememi orda yaptırdım iç kanama geçirdim yumurta toplamayı bile beceremediler daha kötüsü iç kanama geçirdiğimi bile anlamadılar ölümden döndüm hiçbir donanımı yok sıkışınca beni ümraniyede atlas hastanesine sevk ettiler daha neler neler!! üç embriyonu dondurduk dediler iyileşince ordan aldım ve alman hastanesine götürdüm transfer için ve boş çıktı!!! aman ha diyeyim sakın o hastaneye gideyim bile demeyin beceriksizin alasılar...!!!!

Kızlar ben bir tüp bebek annesi olarak kesinlikle Latif Küpelioğlu nu tavsiye ediyorum .Hangi hastane olduğu değil hangi doktor olduğu daha önemli bence Eğer İstanbula gitme imkanınız varsa mutlaka gidip görüşün derim.Şimdi Bahçelievler medical park hastanesindeymiş isterseniz bi araştırın hakkında hep olumlu şeyler duyacağınıza eminim.Çünki süper bi doktor.Benim ilk denememdi ve şimdi 4,5 aylık bi oğlum var çok şükür.Dilerim Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip eder .sevgilerimle :1hug:a.s.

ankara anatolia tüp bebek merkezi ile ilgili bir bilgisi olan yok sanırım....

canım ben ilk denememi anatolıada yaptırdımsonuç negatif oldu.biz merkezde kaldık aynı dairede kaldığımız 3 arkadaşım hamile kaldı.ama ben hep eksik bişeylerin olduğunu hissettim haziranda tekrar ararız 2. denemeyi yaparız dediler ama aramadılar.bende pazartesi günü bursa ya gidiyorum öngörüşme ve muayene için canım sen anladığım kadarıyla merkez araştırıyorsun yolun açık olsun inşallah ilk denemende tutar belkide gerekte kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…