merkez seçmek zor deneyimli arkadaşlar önerebileceğiz yerleri yazarmısınız????

Nurtanesi ve pink rose biliyorsunuz mayıs ayında İlk micromu acıbademde yaptırmıştım.Dr şahin bey.

2,5 aylık hamilelik serüvenimden sonra dördüzlerimin kalp atışları durduğu için 5 gün önce kürtaj olmak durumunda kaldım.10 gün sonra araştırma amaçlı testler yaptıracağız.hayırlısı bakalım....

Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz..Şimdiden tedavinizde başarılar..

Nurtanesi ve pink rose biliyorsunuz mayıs ayında İlk micromu acıbademde yaptırmıştım.Dr şahin bey.

2,5 aylık hamilelik serüvenimden sonra dördüzlerimin kalp atışları durduğu için 5 gün önce kürtaj olmak durumunda kaldım.10 gün sonra araştırma amaçlı testler yaptıracağız.hayırlısı bakalım....

nasılsın canım,iyisindir umarım.bizde başımıza neler gelicek bilemiyoruz bir yol ama sonu belirsiz .ışığı görmek tek isteğimiz .inşallah canım İNŞALLAH hep birlikte başaracağız ve burda birlikte sevineceğiz,ben inanıyorum ALLAH bize bu istediklerimizi nasip edicek canım.ben tedaviye ramazan sonrası başlamayı düşünüyorum.ağustosta gelip şahin beylede görüşücem .ALLAH hepimize en hayırlısını göstersin işlerimizi kolaylaştırsın..a.s.

valla ben konyada yaptırdım ve çok şükür deneme tahtası olmadım. biraz da gittiğin dr. la alakalı. işinin ehli olmayan bir dr.a gidersen deneme tahtası olmayı da göze alacaksın...

canım arkadaşım sorularıma hep içten ve açık net yanıtlar veriyorsun hakkını ödeyemem.hatta moralin bozukken bile benim sorularıma yanıt verdin inan bana ben diyorum sen zaten anne olmak için yaratılmış gibisin sabrın cesaretin olgun tavırların mğkemmel bir anne olacağını gösteriyor
tedaviye başlayana kadar ve tadevimde de sana sorular soracağım, verdiğin cevaplara çok güveniyorum ve seninle aynı merkezde tüpbebek deneyeceğim için şanslı sayıyorum kendimi.çünkü herkes yardımcı olmuyor insana ..benim çocuksuz arkadaşlarım var amerikan hastanesinde alman hastanesinde 3 kere 4 kere tüpbebek deneyen.aynı okulda çalıştığımız halde ve ben onlara açık açık her şeyimi anlattığım halde onlar hiçkimseye anlatmıyorlar hiçbir şey.hadi başkaları neyse onlarla aynı durumda olan bana bile anlatmıyorlar sanki hiç böyle bir sorunları yokmuşçasına ilgisizler. oysa bu durumda dünyada bile gruplar oluşuturuluyormuş aynı durumda olanların birbirine psikolojik desteği çok gerekliymiş.

slm canım sanırım aynı dr akarar vermişik ne zaman başlıyosun tedaviye..

canım ben birçok merkez dolaştım ama acıbademdeki kadar ilgilenmedi kimse bizimle.şahşn bey her soruma açıkça yanıtlar verdi ve hatta o kadar da rahat ve zaman ayırıyor ki insana o yoğunluğun arasında bile . yani o merkezde bir de hamile kalırsam acıbademi önermeyi iş edinirim kendime herkes oraya gitsin isterim çünkü ben çok "korkak - ürkek "bir hastayım eğer benim içime sindiyse herkesin içine sineryerimseniben
canım ben tedaviye mart sonu nisan başı gibi başlayacağım hazirana kadar sonlandırmak istiyorum ki hamile kalırsam evde olayım tatilimde, hamile kalmazsam da kafamı dağıtmak için tatile falan gideyim
ilk denemem olumsuz sonuçlandığında ben okuldaydım ve inan bana çok yıpratıcıydı benim için.o moral bozukluğuyla bir de ders anlatmak falan hemen mümkün olmadı ben çok duygusal biriyim ya da gerekmediği kadar çabuk yıkılabiliyorum olaylara bakış açımı beğenmiyorumsenağlama daha güçlü olmam gerek biliyorum ama..:1no2:

Canımcımmm Ben bi Jinemed hamişi olarak tabiki orayı öneriyorum.Ama şayet olmasaydı yine Jinemed derdim.İnanılmaz sıcak bir ekip.Doktorum Murat Erdemir bi harika..Hemşireler desen birbirinden tatlı gece 2 de bile konuştuğumu bilirim hemşiremle..Daha girer girmez samimiyeti sezersin zaten.
Ayrıca dedikleri kadar varmış başarıları dedirtiyorlar insana.
Bursaya gelmeyi düşünürsen oldukça başarılı ve bütçeyi yormayan bir merkez..Önceki denememin çok çok altında bir ödeme yaptım.Ya bende ne diorum insanın gözü o anda parayı falan görmüo.Ama önemli olan o durumdayken sömürülmemek die düşünüorum.

mrb.kızlar..ben de tüp bebek denemeye karar verdim.merkez ve fiyat raştırması yapıyorum.bana önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum.eşim bağkurlu ama birçok merkezin bağkur anlaşması yok.rapor çıkartırsak devlet bir kısmını karşılıyormuş.bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim

bende bursa tüp bebek merkezinde yaptıdım ÖZER KUTLU VE ARMAGAN ULUBAŞ ilk denemedi ve şuan gebeyim yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pozitif.

Merkez araştırırken gerçekten burada işlem yaptırıp başarılı olanlara bakmalısın
ben Anatolıa ya gittim,Türkiyede tanınmış bir merkez,
İstanbulda Jinemed ve Alman Hastanesinin başarılı olduğunu duydum
Konya yı hiç düşünme derim, deneme tahtası olamak istemezsen

canım anatolia dan memnun musun bende orada başlıcam tedaviye..

celine bursa acıbadem nasıl bilgin varmı tatlım?orası daha yakın afyona:1rolleyes:

canım bursa acıbademi araştırdığım kadarıyla biliyorum,gidip görüşmedim ama orasıda çok iyi bi hastane diye biliyorum,burdan bursa acıbademde tedavi olan arkadaşlarda var,memnun olmayan kimse duymadım ben

seybay çok üzüldüm geçmiş olsun üzülme (demek kolay ama)bir kere veren rabbim bir daha verir.umarım en yakın zamanda annelik duygusunu tekrar tadarsın ve bebeğini yada bebeklerini kucağına alırsın canım.

mrb.kızlar..ben de tüp bebek denemeye karar verdim.merkez ve fiyat raştırması yapıyorum.bana önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum.eşim bağkurlu ama birçok merkezin bağkur anlaşması yok.rapor çıkartırsak devlet bir kısmını karşılıyormuş.bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim

vsml slm biz ilk tüp bebek denememi anatolıada yaptırmıştık.sonuç negatif.ben orda bişeylerin eksik olduğunu hissettim ikincisini bursa acıbademde düşünüyorum.ama benim adetim geçti bugün 9. gün inşallah gerek kalmaz.isteyen herkese rabbim sağlıklı bebecikler nasip etsin sanada tatlım.:1rolleyes:

vsml slm biz ilk tüp bebek denememi anatolıada yaptırmıştık.sonuç negatif.ben orda bişeylerin eksik olduğunu hissettim ikincisini bursa acıbademde düşünüyorum.ama benim adetim geçti bugün 9. gün inşallah gerek kalmaz.isteyen herkese rabbim sağlıklı bebecikler nasip etsin sanada tatlım.:1rolleyes:

canım bende anatolia tüp bebeke gidip görüştüm ama içime sinmemişti,bende bu ay ilk denememe başlıcam,ben bülent beyle görüşmüştüm,iyi bir ekip olabilir ama çok yoğun,zaman bile ayıramıyorlar,randevu aldığımız halde 2 saat beklemek zorunda kalmıştık,hemde bülent bey biraz hızlı hızlı görüşmeye çalışmıştı haklı olarak çünkü birsürü hastası bekliyordu.ama zaman sorunu olmasa,yani yeteri kadar zaman ayırabilmiş olsa ben kesinlikle orda yaptırmayı düşünüyordum,şimdi istanbul acıbademe karar verdim,regli olmayı bekliyorum,olduğumda ilk tedaviye başlıcaz hayırlısıyla.inşallah kendiliğinden hamile kalmışsındır canımda bidaha bu stresli süreci yaşamak zorunda kalmazsın,Allah hayırlısıyla tez zamanda versin bebeğini kucağına inşallah

bende gürgan klinikte tedavi oluyorum ve memnunum timur bey çok deneyimli ve sıcak kanlı bir profösör......

Iatanbul ferticenter ilk denmde ikizler tuttu fakat kaybettim 23 hafatda her türlü sorulariniz cevaplayabilirim kizlar........

canım bende anatolia tüp bebeke gidip görüştüm ama içime sinmemişti,bende bu ay ilk denememe başlıcam,ben bülent beyle görüşmüştüm,iyi bir ekip olabilir ama çok yoğun,zaman bile ayıramıyorlar,randevu aldığımız halde 2 saat beklemek zorunda kalmıştık,hemde bülent bey biraz hızlı hızlı görüşmeye çalışmıştı haklı olarak çünkü birsürü hastası bekliyordu.ama zaman sorunu olmasa,yani yeteri kadar zaman ayırabilmiş olsa ben kesinlikle orda yaptırmayı düşünüyordum,şimdi istanbul acıbademe karar verdim,regli olmayı bekliyorum,olduğumda ilk tedaviye başlıcaz hayırlısıyla.inşallah kendiliğinden hamile kalmışsındır canımda bidaha bu stresli süreci yaşamak zorunda kalmazsın,Allah hayırlısıyla tez zamanda versin bebeğini kucağına inşallah

celine ilk denemende özlem duyduğun bebeğine kavuşursun umarım. çabalarının karşılığını inşallah görürsün canım.yerimseniben

kızlar ankara zekai tahir hastanesinde tedavi gören varmıydı,inanamıyorumya 1 ayda 42 bebek ölmüş bu hastanede ve başhekim çıkmış bizde bi hata,mikrop olayı yok,hepsi annelerinden mikrop kapmış olabilir diyor soğuk kanlılıkla,bu ne biçim insanlık,bebek sahibi olmak kolaymı sanıyorlar,bu kadar ihmal olurmu,Allah bu insanları bildiği gibi yapsın. bi yanda inlar bebek sahibi olabilmek için yıllarca hem maddi hem manevi çaba sarfediyor,varını yoğunu koyuyor bir yandan da ihmalkarlıklar yüzünden bebekler ölüyor,Allah o ailelerin yardımcısı olsun

hayırlı olsun acem kızı umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve sağlıklı bebeklerine bebişine kavuşursun canım

inşallah canım darısı hepimizin başına ALLAHIM kimseyi evlat sevgisinden annelik sevincinden mahrum bırakmasın ,:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:sizlerde böyle olacaksınız sırayla

X