Nurtanesi ve pink rose biliyorsunuz mayıs ayında İlk micromu acıbademde yaptırmıştım.Dr şahin bey.
2,5 aylık hamilelik serüvenimden sonra dördüzlerimin kalp atışları durduğu için 5 gün önce kürtaj olmak durumunda kaldım.10 gün sonra araştırma amaçlı testler yaptıracağız.hayırlısı bakalım....
Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz..Şimdiden tedavinizde başarılar..
Nurtanesi ve pink rose biliyorsunuz mayıs ayında İlk micromu acıbademde yaptırmıştım.Dr şahin bey.
2,5 aylık hamilelik serüvenimden sonra dördüzlerimin kalp atışları durduğu için 5 gün önce kürtaj olmak durumunda kaldım.10 gün sonra araştırma amaçlı testler yaptıracağız.hayırlısı bakalım....
slm canım sanırım aynı dr akarar vermişik ne zaman başlıyosun tedaviye..
Merkez araştırırken gerçekten burada işlem yaptırıp başarılı olanlara bakmalısın
ben Anatolıa ya gittim,Türkiyede tanınmış bir merkez,
İstanbulda Jinemed ve Alman Hastanesinin başarılı olduğunu duydum
Konya yı hiç düşünme derim, deneme tahtası olamak istemezsen
celine bursa acıbadem nasıl bilgin varmı tatlım?orası daha yakın afyona:1rolleyes:
mrb.kızlar..ben de tüp bebek denemeye karar verdim.merkez ve fiyat raştırması yapıyorum.bana önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum.eşim bağkurlu ama birçok merkezin bağkur anlaşması yok.rapor çıkartırsak devlet bir kısmını karşılıyormuş.bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim
bende bursa tüp bebek merkezinde yaptıdım ÖZER KUTLU VE ARMAGAN ULUBAŞ ilk denemedi ve şuan gebeyim yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pozitif.
vsml slm biz ilk tüp bebek denememi anatolıada yaptırmıştık.sonuç negatif.ben orda bişeylerin eksik olduğunu hissettim ikincisini bursa acıbademde düşünüyorum.ama benim adetim geçti bugün 9. gün inşallah gerek kalmaz.isteyen herkese rabbim sağlıklı bebecikler nasip etsin sanada tatlım.:1rolleyes:
canım bende anatolia tüp bebeke gidip görüştüm ama içime sinmemişti,bende bu ay ilk denememe başlıcam,ben bülent beyle görüşmüştüm,iyi bir ekip olabilir ama çok yoğun,zaman bile ayıramıyorlar,randevu aldığımız halde 2 saat beklemek zorunda kalmıştık,hemde bülent bey biraz hızlı hızlı görüşmeye çalışmıştı haklı olarak çünkü birsürü hastası bekliyordu.ama zaman sorunu olmasa,yani yeteri kadar zaman ayırabilmiş olsa ben kesinlikle orda yaptırmayı düşünüyordum,şimdi istanbul acıbademe karar verdim,regli olmayı bekliyorum,olduğumda ilk tedaviye başlıcaz hayırlısıyla.inşallah kendiliğinden hamile kalmışsındır canımda bidaha bu stresli süreci yaşamak zorunda kalmazsın,Allah hayırlısıyla tez zamanda versin bebeğini kucağına inşallah
celine ilk denemende özlem duyduğun bebeğine kavuşursun umarım. çabalarının karşılığını inşallah görürsün canım.yerimseniben
hayırlı olsun acem kızı umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve sağlıklı bebeklerine bebişine kavuşursun canım