efsane afyonda oturuyorsun heralde. konyaya gelme imkanın daha kolay olur heralde. özel selçuklu hastanesi op.dr. nil okur tavsiye ederim. tıp fak. dr.larından prof. dr. mehmet çolakoğlu ve metin çapar da bu konuda çok iyiymiş. onlarda tedavi işlemlerini bu hastanede yapıyorlar zaten. hayırlı olsun şimdiden.
canım bende uzun zamandır güvenebileceğim bir merkez arıyordum,biçok yerle gittim görüştüm,muayene oldum,en sonunda kadıköy acıbadem tüp bebeğe karar verdim,Prof. Dr. Cem bey mükemmel bir insan,hemşirelerde öyle,ayrıca sürekli hizmet vermek için çooook tatlıda bi psikologları var,bence karar vermeden önce aklında olan karasız kaldığın merkzlerle git bire bir görüş ondan sonra karar ver canım
Efsane ilk denemen Anatolıa da mı oldu?
eğer 2. deneme için adres değiştireceksen değiştirme derim,
ilk ile ikinci arasında dr tedavide değişiklik yapabilir,
gideceğin merkezde de ilkinde olmazsa ikinciyi yine orada yaptır,
başarı ancak öyle sağlanıyor,
bana kalırsa ikisiylede görüş canım kafana yatana karar ver.bazen değiştirmekte iyi olabilir..
geldim canım geziyorum topikleri işte...
Bursa Acıbadem diyorum
Ben çok tüpbebek merkezi gezdim ama acıbademdeki şahin zeteroğlu kadar ilgili bir doktor görmedim tek kelimeyle mükemmel davranıyor hemşireleri ve hastanenin tüm personeli öyle güleryüzlü ki ayrıca tertemiz harikulade bir hastane bursa acıbadem
ben ikinci denememi orada yaptıracağım ilkini ise malesef doğuda bir şehirde denemiştik