- 16 Aralık 2015
- 410
- 592
- 23
- Konu Sahibi Benbirdost
amin canım şuan okunan selalar hürmetine Rabbim dualarımızı boşa çevirmez bu ay hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah Benbirdost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim amin Allah'ım inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin bizlere..amin canım şuan okunan selalar hürmetine Rabbim dualarımızı boşa çevirmez bu ay hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah Benbirdost
Amin canım benim amin Allah'ım inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin bizlere..
Yok canım kan testim 2.35 negatif(
Yok canım kan testim 2.35 negatif(
Inşallah canım yok üzülmedim sadece bi an önce adet olmak istiyorum bitkisel kürleri denicem...ya üzülme canım vakti saati vardır mutlaka Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşAllah
Inşallah canım yok üzülmedim sadece bi an önce adet olmak istiyorum bitkisel kürleri denicem...
Sağol canım kürlere başladığım gün buna da başlarım henüz adet olmadım zaten...CANIM BİR DE BUNU DENE İSTERSEN BEN BU AY BUNU DENİYECEĞİM KISMETSE
HER TÜRLÜ İSTEK ARZU VE HACET İÇİN OKUNACAK AYETEL KÜRSİ OKUMA ŞEKLİ.
HER KİM BU ÇALIŞMAYI 7 GÜN ARALIKSIZ SAAT 23:00 İLE 06:00 ARASI
OKURSA NE İSTEĞİ OLURSA OLSUN ALLAHIN İZNİYLE HER TÜRLÜ MURADI
HASIL OLUR ……..
DİKKAT:YANLIZ ŞUNU UNUTMAMAK LAZIM ….;
**********AYETEL KURSİ 7 GÜN BU ŞEKİLDE OKUNULMALIDIR ********
- BU ÇALIŞMA İKİ UCU KESKİN KILIÇ GİBİDİR …
- HAKLI OLDUĞUN BİR KONULARDA OKURSAN HAYIR SENİ BULUR …
- HAKSIZ OLDUĞUN (IKI KİŞİNİN ARASINI AÇMAK , BİRİLERİNİ ZARARINA)UĞRATACAK NİYET ETMEK , MÜBAREK VE CINLERLE ISTİŞARE YAPMAKVS GİBİ HAKSIZ , FİTNEYE FESEDA DÜŞÜRECEK , NİYETLERLEOKUNURSA ŞER SİZİ BULUR TERS TEPER ZARARA UĞRARSIN.
*** 1.GÜN ( 50 )
*** 2.GÜN (170 )
*** 3.GÜN (220)
*** 4.GÜN (313)
*** 5.GÜN (50)
*** 6.GÜN (170)
****7.GÜN (313)
UYARILARA DİKKAR EDEREK HALİS BİR NİYETLE OKUNURSA
ALLAHIN IZNIYLE BUTUN HAYIR KAPILARI AÇILIR NE MURADIN VARSA
HASIL OLUR İSTEKLERİN YERİNE GELİR.. Benbirdost
Sağol canım kürlere başladığım gün buna da başlarım henüz adet olmadım zaten...
24 ünde olmam gerekiyordu olmadım..ya neden hala olmadın ki kaç gün geçti iğneden sonra
Hamilesindir umarım. Karından delik açmayla ilgili yorumunu gördüm canım. Ameliyatın adı laparoskopi. Ben kasım ayında geçirdim tüplerimden biri tıkalıydı. Göbek deliğinde boru sokarak karın boşluğuna karbondioksit gazı vererek şişiriyorlar. Sağ ve sol kasığı delip tüplere giriyorlar ve görünürde rahim ve karın boşluğunu inceliyorlar. Tüpte tıkanıklık varsa açılıyor. Eğer aynı anda da histeroskopi yaparlarsa vajinadan kamerayla girip rahimde bir sorun var mı diye bakıyorlar, polip, perde falan varsa alıyorlar. En az iki gün hastanede yatıyorsun. Sıkıntısız bir operasyon. Tek sıkıntı içindeki karbondioksit gazını çıkarmak oluyor o 2-3 gün oldukça sıkıyor insanı.24 ünde olmam gerekiyordu olmadım..
Bende anlamadım yani...
3 gün gecikti..
24 ünde olmam gerekiyordu olmadım..
Bende anlamadım yani...
3 gün gecikti..
Yok canım görüşmedim benim doktorum bana 5 saatlik uzakta antalyaya gidiyorum doktora...doktor ile görüştün mü peki canım böyle olması imkansız yada piskolojik olarak kafamıza taktığımızdan olmuyor etki yapıyormuş doktor bana demişti.
Aa öyle mi canım ya vallahi içimi rahatlattın..Hamilesindir umarım. Karından delik açmayla ilgili yorumunu gördüm canım. Ameliyatın adı laparoskopi. Ben kasım ayında geçirdim tüplerimden biri tıkalıydı. Göbek deliğinde boru sokarak karın boşluğuna karbondioksit gazı vererek şişiriyorlar. Sağ ve sol kasığı delip tüplere giriyorlar ve görünürde rahim ve karın boşluğunu inceliyorlar. Tüpte tıkanıklık varsa açılıyor. Eğer aynı anda da histeroskopi yaparlarsa vajinadan kamerayla girip rahimde bir sorun var mı diye bakıyorlar, polip, perde falan varsa alıyorlar. En az iki gün hastanede yatıyorsun. Sıkıntısız bir operasyon. Tek sıkıntı içindeki karbondioksit gazını çıkarmak oluyor o 2-3 gün oldukça sıkıyor insanı.
Çok faydali... ben ameliyattan hemen sonra iki kez hamile kaldım. Korkma yapalım derlerse hemen yaptır.
Maalesef canım ikisini de pıhtılaşmadan kaybettimAa öyle mi canım ya vallahi içimi rahatlattın..
Bu ay tutmadı zaten adet olmayı bekliyorum bide bir kaç ay gidemicez eşimin işleri yoğun...
Ama ilk fırsatta bende istiyorum..
Bu arada çocukların doğdu mu??
Ayy canım ya üzülme 2 kere olduysa 3.cü yine olur Allah'ın izniyle bu sefer tutar hem...Maalesef canım ikisini de pıhtılaşmadan kaybettim
Yok canım görüşmedim benim doktorum bana 5 saatlik uzakta antalyaya gidiyorum doktora...
Bazı insanlarda klomenin etkisiyle gec adet oluyormuş benim ilk klomen kullanışım belki ondandır yada psikolojiktir bilemiyorum....
Inşallah canım Allah'ım bize ve bizim kadar isteyen herkese versin amin...HIM OLABİLİR BEN KLOMENLE HEMEN OLMUŞTUM. BUGÜN KONTROLE GİTTİM 2 YUMURTAM OLGUNLAŞMIŞ 13MM CUMARTESİ BİR DAHA GİDECEĞİM İNŞALLAH İYİ OLUR DA UĞRAŞMADAN RABBİM EVLAT SEVGİSİNİ BİZE TATDIRIR