• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merional ve ovitrelle kullanarak hamile kalanlar??

Elhamdulillah çok güzel geçti ama bugün leke geldi Test yaptım negatif çıktı doktora sordum bekle iyice geldiğinde bakarız dedi. Bir dua sayfası var istersen oraya katıl canım

Elhamdulillah çok güzel geçti ama bugün leke geldi Test yaptım negatif çıktı doktora sordum bekle iyice geldiğinde bakarız dedi. Bir dua sayfası var istersen oraya katıl canım
Leke hala devam ediyor mu canım??
Benimde geçen ay ilk tedavimde adet günümde leke gelmişti 1 gün boyunca...
Inşallah seninki hamileliktendir...

Yok bu 2. Geçen sene de yaptırmıştım ama onda aşılama olmuştum tutmadı bu o devlet hastanesiydi. Şimdi özele başladım

NE YAZIK Kİ CANIM HASTALANDIM PAZARTESİ :KK43: BUGÜN FEMARA İLACINA BAŞLADIM
SENDE DURUMLAR NASIL İNŞALLAH SENDEN GÜZEL HABERLER DUYARIZ
Bekliyorum canım 8.günümde dayanamadım test yaptım pozitifti..
Dün 9.cu günümdü test yaptım yine pozitif..
Bugün 10.gün işte bugün yapmicam bi arkadaşa söz verdim yarın onunla aynı anda yapıcaz..

Bekliyorum canım 8.günümde dayanamadım test yaptım pozitifti..
Dün 9.cu günümdü test yaptım yine pozitif..
Bugün 10.gün işte bugün yapmicam bi arkadaşa söz verdim yarın onunla aynı anda yapıcaz..

CANIM AMA ÇOK ERKEN DEĞİL Mİ İLAÇ ETKİSİ OLABİLİR İNŞALLAH POZİTİF OLUR DA MUTLU HABERİNİ ALIRIZ. AMA HAYAL KIRIKLIĞINA DA UĞRAMANI İSTEMEM

CANIM AMA ÇOK ERKEN DEĞİL Mİ İLAÇ ETKİSİ OLABİLİR İNŞALLAH POZİTİF OLUR DA MUTLU HABERİNİ ALIRIZ. AMA HAYAL KIRIKLIĞINA DA UĞRAMANI İSTEMEM
Erken zaten canım biliyorum ama ne bilim ya bu ay kanallarım açılsın diye süt buharına oturmuştum belki faydası olmuştur diye heyecan yaptım...

YA BENDE YAPMAK İSTİYORUM AMA NASIL BİLMİYORUM YAPABİLİR MİYİM ACABA SEN NASIL YAPIYORSUN Benbirdost Benbirdost
Canım yapabilirsin tabiki çok basit 1 litre sütü tencereye döküp kaynatıyoruz daha sonra doğradığımız bir demet maydanozu içine atıp biraz da maydanozla kaynatıyorsun..
Daha sonra temiz bir kovaya döküp ilk sıcaklığının geçmesini bekliyoruz (vajinayı yakmamak için)..
Sonra belimize battaniye doluyoruz ve kovaya oturuyoruz dikkat etmek gerekiyor yakmamak için yandığı hissettiğin an hafif poponu kaldır tekrar otur ama tamamen kalkma..
Birde çok terletiyor asla üşütmemen gerekiyor ayağından çorabı eksik etme..
Ve ben belime kışlık şal doladım anca tuvalete giderken çıkardım yatarkende hep ayağımda çorap belimde şalla uyudum...

HIM BASİTMİŞ ASLINDA AMA BEN ŞUAN REGLİMİN 5.GÜNÜ NE ZAMAN YAPMAM GEREK BİLGİN VAR MI CANIM Benbirdost Benbirdost
Kuzum ben netten çok araştırdım kimisi adetin ilk 3 günü yapıyor kimisi adetten 7 gün boyunca yapıyor kimiside yumurtlama zamanı yapıyor ama benim adet çoktan bitmişti çatlatma iğnemin vurulmasına 2 gün kalmıştı bende 2 gün boyunca yaptım ilişkiden önce yapanlarda olmuş ama ben ne olur ne olmaz diye çatlatma iğnesini vurdurduktan sonra yapmadım..

Kuzum ben netten çok araştırdım kimisi adetin ilk 3 günü yapıyor kimisi adetten 7 gün boyunca yapıyor kimiside yumurtlama zamanı yapıyor ama benim adet çoktan bitmişti çatlatma iğnemin vurulmasına 2 gün kalmıştı bende 2 gün boyunca yaptım ilişkiden önce yapanlarda olmuş ama ben ne olur ne olmaz diye çatlatma iğnesini vurdurduktan sonra yapmadım..

BENDE ŞUAN REGLİYİM BÜYÜK İHTİMAL PAZARTESİ BİTE DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENDE HEMEN YAPIM 3 GÜN BOYUNCA HERŞEY RABBİMDEN BELKİ OLUR BİLEMEYİZ

Back