• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merional ve ovitrelle kullanarak hamile kalanlar??

Benbirdost

‍‍‍
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
6.441
7.735
198
Merhaba kızlar..
Yumurta geliştirmek için Merional iğne kullanıyorum.. salı günü de ovitrelle yumurta çatlatma iğnesini olucam.. ilk kez olucam inşallah ilk ve son olur...
Bu iğneleri kullanıp hamile olan var mı çok merak ediyorum ve ilk kez olduğu içinde heyecanlıyım :))

• Beğen
Reactions: Jou
Merhaba..
Negatif canım.. bugün tekrar gittik dr a
Bu ayda çatlatma iğnesi vurulcam..
Yine olmazsa gelecek ay ameliyatla göbekten delik açılarak bakılacak...

ÜZÜLDÜM CANIM SIKMA CANINI RABBİM'İN VARDIR BİLDİĞİ.
NEREDE TEDAVİ GÖRÜYORSUN O KARIN AÇMA OLAYINI İLK KEZ DUYUYORUM NASIL OLUYOR O ?

ÜZÜLDÜM CANIM SIKMA CANINI RABBİM'İN VARDIR BİLDİĞİ.
NEREDE TEDAVİ GÖRÜYORSUN O KARIN AÇMA OLAYINI İLK KEZ DUYUYORUM NASIL OLUYOR O ?
Antalyada vitale hastanesi ali fuat beye gidiyorum.
Benim bi tanıdığıma da aynısını yapmışlardı..
Tam olarak bende bilmiyorum ama göbekten 3 delik açıp bakıyorlar bi sorun mu var diye kanallara falan bakıyorlar..

Antalyada vitale hastanesi ali fuat beye gidiyorum.
Benim bi tanıdığıma da aynısını yapmışlardı..
Tam olarak bende bilmiyorum ama göbekten 3 delik açıp bakıyorlar bi sorun mu var diye kanallara falan bakıyorlar..

İLK KEZ DUYUYORUM BEN DE RAHİM FİLMİNDE ÇIKMIŞTI TIKALI MI DEĞİL Mİ DİYE BENDE İSTANBUL ALLE HASTANESİNDE ARZU HANIMA GİDİYORUM. ÇATLATMAYI YAPTI BEKLEMEDEYİZ.

İLK KEZ DUYUYORUM BEN DE RAHİM FİLMİNDE ÇIKMIŞTI TIKALI MI DEĞİL Mİ DİYE BENDE İSTANBUL ALLE HASTANESİNDE ARZU HANIMA GİDİYORUM. ÇATLATMAYI YAPTI BEKLEMEDEYİZ.
Benimde rahim filmi sonucunda görüldü zaten hafif açık olduğu oyüzden ameliyat dedi...

Inşallah canım amin..

Sende durumlar nasıl yumurtalar çatlıyor mu :KK66:
Ben geçen ay ovitrelleden sonra çok sancı çekmiştim.. Bakalım bu ay ne olacak..

bende cuma günü çatlatma iğnemi yaptı çok sancım olmadı ama cumartesi akşam ve pazar sabahı sanki bıçakla kesiyorlarmış gibi oldu şuan iyiyim ama şükürler olsun ayın 16da belli olacak gebelik olup olmadığı :(

bende cuma günü çatlatma iğnemi yaptı çok sancım olmadı ama cumartesi akşam ve pazar sabahı sanki bıçakla kesiyorlarmış gibi oldu şuan iyiyim ama şükürler olsun ayın 16da belli olacak gebelik olup olmadığı :KK43:
Benim neredeyse 1 hafta sürmüştü canım tuvaletimi bile yaparken zorlamıyordum..
Inşallah güzel haberler verirsin ;)

Benim neredeyse 1 hafta sürmüştü canım tuvaletimi bile yaparken zorlamıyordum..
Inşallah güzel haberler verirsin :KK66:

hım öyle bir sıkıntım yok ama vucüdüm tamamen ödem topladı balon gibi şiştim tek sıkıntım bu amin inşallah canım seninde bu ay tutarda sevnçli haberlerini alırız

hım öyle bir sıkıntım yok ama vucüdüm tamamen ödem topladı balon gibi şiştim tek sıkıntım bu amin inşallah canım seninde bu ay tutarda sevnçli haberlerini alırız
Tabi bu kişiden kişiye değişiyor canım ben tuvaletimi bile yapamadım kramplar giriyordu karnıma bazı insanlar benim gibi olmuş bazısı da hiç karnı bile ağrımamış :))
Amin canım ya inşallah ama pek umudum yok tutmaz yine diye düşünüyorum...

Tabi bu kişiden kişiye değişiyor canım ben tuvaletimi bile yapamadım kramplar giriyordu karnıma bazı insanlar benim gibi olmuş bazısı da hiç karnı bile ağrımamış :))
Amin canım ya inşallah ama pek umudum yok tutmaz yine diye düşünüyorum...

RABBİM BÜYÜKTÜR KARAMSAR DÜŞÜNME CANIM YA :(
EVET HERKESİN BÜNYESİ BİR DEĞİLDİR TABİ BENDE SUAN BİR SIKINTI YOK İNŞALLAH OLMADAN DA GEBE KALIRIZ

RABBİM BÜYÜKTÜR KARAMSAR DÜŞÜNME CANIM YA :KK43:
EVET HERKESİN BÜNYESİ BİR DEĞİLDİR TABİ BENDE SUAN BİR SIKINTI YOK İNŞALLAH OLMADAN DA GEBE KALIRIZ
Inşallah canım..
Yarın kontrole gidecem bakalım inşallah büyümüştür yumurtalarım...
Senin hala çatlama belirtilerin yok mu??

Inşallah canım..
Yarın kontrole gidecem bakalım inşallah büyümüştür yumurtalarım...
Senin hala çatlama belirtilerin yok mu??

Selamün aleyküm cnm bugün benim 10. Günüm ara ara kasıklarımda batmalar ve belimde ağrılar oluyor kafa dağıtmak için tatile çıktık Rabbim nasip ederse olur inşallah olmazsa da can sağlığı artık senin ne oldu canım büyümüştür inşallah yumurtalar

Selamün aleyküm cnm bugün benim 10. Günüm ara ara kasıklarımda batmalar ve belimde ağrılar oluyor kafa dağıtmak için tatile çıktık Rabbim nasip ederse olur inşallah olmazsa da can sağlığı artık senin ne oldu canım büyümüştür inşallah yumurtalar
Aleyküm selam canım yarın çatlatma iğnemi vurdurcam inşallah...
Fazla düşünme canım tatilin tadını çıkar;)

Aleyküm selam canım yarın çatlatma iğnemi vurdurcam inşallah...
Fazla düşünme canım tatilin tadını çıkar:KK66:

Selamün aleyküm cnm kusura bakma gittiğimiz çoğu yerde telefon çekmiyordu yazamadım bugün 14. GÜnüm dualarında eksik etme beni senin nasıl gidiyor inşallah bu sefer ikimizinde tutar

Selamün aleyküm cnm kusura bakma gittiğimiz çoğu yerde telefon çekmiyordu yazamadım bugün 14. GÜnüm dualarında eksik etme beni senin nasıl gidiyor inşallah bu sefer ikimizinde tutar
Aleykum selam canım..
Sorun değil kuzum tatilin güzel geçmiştir inşallah..
Bence bi test yap inşallah güzel haberlerini bekliyorum..
Benim 4.günum...

Back