• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhametten Maraz Doğar!

ünideki dostlukların hele aynı sınıftysan vede derslerin ondan daha iyiyse kurulan dostlukların %99.999999999...999 uçıkar ilişkisidir tatlım bunu sende biliosun bu insanda seni kullanmış o kimki seni denemeye kalkıo bacaksıza bak sen cin olmuş adam çarpıyo sen bu kişiden buz gibi soğumuşsun merhaba dediğinde sende merhaba de başkada diyaloga falan girme arkadaş ortamında o varsa gir herkese merhaba derken onada de hal hatır sorma yüzünede bakma arayada ciddi ciddi mesafe koy final vize zamnaları not için gelcek mutlaka beni deneyen insanlara not vermek prensibim diil dersin bide gülersin :))) oldu bitti :))))) seni kaybettiğine yansın ama güzelim ona her ne iylik yaptıysan bi 6-7 ay sonra hiçbirini hatılamıcak:)))

ünideki dostlukların hele aynı sınıftysan vede derslerin ondan daha iyiyse kurulan dostlukların %99.999999999...999 uçıkar ilişkisidir tatlım bunu sende biliosun bu insanda seni kullanmış o kimki seni denemeye kalkıo bacaksıza bak sen cin olmuş adam çarpıyo sen bu kişiden buz gibi soğumuşsun merhaba dediğinde sende merhaba de başkada diyaloga falan girme arkadaş ortamında o varsa gir herkese merhaba derken onada de hal hatır sorma yüzünede bakma arayada ciddi ciddi mesafe koy final vize zamnaları not için gelcek mutlaka beni deneyen insanlara not vermek prensibim diil dersin bide gülersin :))) oldu bitti :))))) seni kaybettiğine yansın ama güzelim ona her ne iylik yaptıysan bi 6-7 ay sonra hiçbirini hatılamıcak:)))

Bu cevabı sevdim :) Süpermiş. Beni deneyen insanlara not vermek prensibim değil :) Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Salı günü karşılaşacağız bakalım ne olacak. Buz gibiyim buzzz.

Zaten söylediğiniz gibi mayısın başında benim okulum bitiyor. Azıcık zamanım kaldı. Hem belki öğrenir de başkasına yapmaz bana yaptığını. Hayır söylemesi değilde, söylerken nasıl kendine yakıştırdı ona şaşırdım. Hoş kendime de şaşırıyorum ne kadar değer vermişim nerelere çıkarmışım gereksiz diye.

Son düzenleme:
Bencede çok verici olma insanlara. bende yıllarca etrafımdaki Insanlar Için Çırpındım Durdum. inan Hiç birine Değmiyor. Yıllar Geçtikçe Ne Demek IDaha Iyi Anlayacaksın.uzun Yıllardan Sonra benim Bir Işim Olduğunda O Kendimi Paraladığım Insanlar Çok Güzel Hayır Yapamam Hayır Gelemem dediler. Yaşadığın Hayal Kırıklığı Yanına Kar Kalıyor. Ben Şimdi Kimse için Bir Şey yapmak için Kendimi Paralamıyorum. Ilk Hayır Demek Çok Zor Oldu. Ama Baktım Ki Çok Da güzel Oluyormuş. sonra Çok Üzülürsün

benimde buna benzer seyler cok basima geldi, cok iyi bir ögrenciydim...hepsini de sildim hayatimdan...hep aldilar benden ama hic bana gelen bisey yoktu...birde daha ne kötülükler...baban hakli derim ben...ben cok samimi buldum sizi mesafe koyman lazim yoksa daha sürer gider bu...

Back