Merhabalar nasılsınız :) sorum olacaktı acaba slikon bel ağrısı yapar mı?

Yapsa yapsa omuz Ağrı'sı yapar,bel ağrısı degil :))
O da vücuda göre çok büyük,ağır gelen göğüsler yapar ancak. Yani dikleştirmeye ve küçültmeye uygun olan göğüsler yani
Ameliyattan sonra sırtüstü yatmaktan dolayı sırt ve bel ağrısı olabilir,bu normal bir durum. Ve geçici
Bende 400 cc var,toplamda 800 ediyor yani 800 gr. Ama varlığını,ağırlığını hissetmiyorum zaten ..

Canım senin boykilon kaçtı birde meme dokun var mıydı ? 400cc yi neye göre taktilar

Canım senin boykilon kaçtı birde meme dokun var mıydı ? 400cc yi neye göre taktilar
Ü
Birde ben büyük isitiyorum normalde yağlı gögüsler bel omuz ağrısı yapıyor ya sonuçta slikon yapmaz değil mi?

Tabiki vücut ölçülerine ve meme dokusunun durumuna göre tercih ediliyor protez büyüklüğü. Senin me istediğinde çok önemli muhakkak
Doğal dursun diyende var,dolgun sexy,dolu dolu durdun diyende var
Beni izlmeye alırsan vücudumda Nasıl durduğunu görebilirsin Bende öyle aman aman Kocaman durmadı bence,ama dolgun diri sexy oldu yani

Aldım canımmm

Arzum beni izlemekten vazgecmissin heralde kapali gorunuyor albumun

Beni de izlersen sevinirim 400 cc merak ediyorum ama göstermek istemezsen de srn deil cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…