• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın göbek bel Liposuction olacağım süreç Hk yazacağım

lagrima lagrima nasıl oldunuz ne durumdasınız ?
Merhaba, 9 Şubat itibari ile 2 ay bitecek. Ben çok memnunum incelme gayet beni tatmin etti. Ben kilo olarak fazla olduğunu halde karnım belim gayet güzel incelmiş. 3 4 aya daha fazla oturur demişti Dr bu hali bile beni mutlu ediyor şuan. Yeme içme hiç dikkat etmemiştim eski düzen devamdı tartıda fark 2kg. 3 gündür dikkat etmeye başladım bakalım tartıda ne kadar fark edecek ama beden olarak bel karın 44 bedenden 40 bedene düştüm göğüslerim popom ortaya çıktı. Velhasıl ben çok memnunum. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz

Canım çok teşekkür ederim yani korkulacak hiçbir şey yok öyle aman aman dayanamayacak ağrı sızı yok direnler durduğu için rahatsız edici ama eğilirken kalkarken rahatsız ediyor sonuçta içinde hortum var ve bir yerlere batıyor ama onun dışında liponun ağrısı sızısı böyle et eziği gibi bir ağrısı var. Şu an sağım solum biraz şişti yani ellerim kol um şişti aslında bacağımda ayaklarımla falan bir şişlik söz konusu değil doktora sordum normal bekliyoruz zaten dedi bol bol su iç ve yürü dedi ödemi daha çabuk atarsın dedi ki sanırım öyle de sabah kalktığımda şiş ama biraz yürüdüğümde iniyor gibi öyle insanlar yok ameliyata girdim 70 ile çıktım 80 kilo vallahi böyle bir şey de olmadı şu an evet illa ki şişim ama aynada baktığımda bel oyuntum görünüyor belimdeki o yan simitler gitmiş karnım daha düz görünüyor 5 litreye yakın yağ aldığını söyledi Ben sigarayı bırakabilseydim karın germe ile birlikte çok daha güzel sonuçlarım olurdu ama tabii ki ben sigarayı bırakamadım doktor da yapmadı karın germeyi sigara bırakmadığım için.:))) ama bu hali bile şu an beni tatmin ediyor :) anlaştığım ücret dışında 1 TL bile ekstra ücret ödemedim sadece dediğim gibi yemek yok onu dışarıdan söyledim ona para verdim o kadar. Gelirdikleri korse ameliyata girerken varis çorabı gibi bir çorapta giydiriyorlar bunların hepsi bu ücrete dahil
Ben sigara içiyorum, 31 ocakta karin germe liposaksin oldum. Yani doktorum yapmam demedi. Risk nedir ki

Back