- 25 Haziran 2016
- 203
- 97
- Konu Sahibi Ela vardaristan
Anladım canım büyüklüğü felan nasıl dolgun mu baya164cm boyum, kilom da 48.. 325 cc takıldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım büyüklüğü felan nasıl dolgun mu baya164cm boyum, kilom da 48.. 325 cc takıldı.
İzledim açık olanları maşallah harika olmuşsunFoto su olmayanları takip etmiyorum canım.. Ama sen takip edersen başka fotolarda Nasıl durduğunu görebilirsin Karın germe sonucumda var,beni izleyenlere açık
Kocaman değil, vücuduma normal boyutta.. Büyük memeli kategorisine giriyorum diyemem.Anladım canım büyüklüğü felan nasıl dolgun mu baya
Şuan sütyen bedeniniz nedir görmediğimiz için öyle tahmin edebiliriz belkiKocaman değil, vücuduma normal boyutta.. Büyük memeli kategorisine giriyorum diyemem.
Anladım :)Kocaman değil, vücuduma normal boyutta.. Büyük memeli kategorisine giriyorum diyemem.
80b ya da 75c takabiliyorum. B cuplar dolu dolu oluyor.Şuan sütyen bedeniniz nedir görmediğimiz için öyle tahmin edebiliriz belki
Tskler80b ya da 75c takabiliyorum. B cuplar dolu dolu oluyor.
Teşekkür ederim :)))İzledim açık olanları maşallah harika olmuşsun
Arzum canım bende gittim bugün doktora çok ısrar ettim büyük taksın diye ilkönce büyük gögüsü napıcan dedi annemm doktora dediki küçük olupta ağlamasın dedi üzüldüm ya ben sonra tamam sana olabildiğince en büyük ve sığabilir gögüs yapıcammdedi sen şimdi 400 diyorsun 400 ha deyince takılmaz ki dediTeşekkür ederim :)))
Birde sporcu sütyeni yerine 80b balensiz telsiz gögüs istedi nasıl sence?Arzum canım bende gittim bugün doktora çok ısrar ettim büyük taksın diye ilkönce büyük gögüsü napıcan dedi annemm doktora dediki küçük olupta ağlamasın dedi üzüldüm ya ben sonra tamam sana olabildiğince en büyük ve sığabilir gögüs yapıcammdedi sen şimdi 400 diyorsun 400 ha deyince takılmaz ki dedi
Canım doktor bana olabildiğince sığabilir en b80b ya da 75c takabiliyorum. B cuplar dolu dolu oluyor.
canım doktor bana olabildiğince sığabilir büyük bir gögüs yapacakmış birde sporcu sütyeni istemedi 80b sütyen istedi nasıl sence,?80b ya da 75c takabiliyorum. B cuplar dolu dolu oluyor.
Sporcu sütyeni değil de ameliyat sütyeni takman gerekir. 1 ay asla çıkarmadım, yıkadığımda bile saç kurutma makinesi ile kurutup hemen giyiyordum. Memelerin güzel şekil alması için bence şart.. Normal sütyen zaten takamazsın. Balensiz sütyeni bile 1 ay sonra taktım ben..Canım doktor bana olabildiğince sığabilir en b
canım doktor bana olabildiğince sığabilir büyük bir gögüs yapacakmış birde sporcu sütyeni istemedi 80b sütyen istedi nasıl sence,?
Tamamdır canım çok saol:)Sporcu sütyeni değil de ameliyat sütyeni takman gerekir. 1 ay asla çıkarmadım, yıkadığımda bile saç kurutma makinesi ile kurutup hemen giyiyordum. Memelerin güzel şekil alması için bence şart.. Normal sütyen zaten takamazsın. Balensiz sütyeni bile 1 ay sonra taktım ben..
Yani... 400 dersin ama Ameliyatta doktor dener,olursa eğer karar verilir. Bizim cc belirtmemiz aslında çokta doğru birşey degil. Ayrıca her cc herkesde aynı durmaz,aynı büyüklüğü yakalamaz..Arzum canım bende gittim bugün doktora çok ısrar ettim büyük taksın diye ilkönce büyük gögüsü napıcan dedi annemm doktora dediki küçük olupta ağlamasın dedi üzüldüm ya ben sonra tamam sana olabildiğince en büyük ve sığabilir gögüs yapıcammdedi sen şimdi 400 diyorsun 400 ha deyince takılmaz ki dedi
Ameliyat sütyeni kullanmak en sağlıklısı bence.. İşte,her doktorun tekniği farklı.. Birşey diyemem..Birde sporcu sütyeni yerine 80b balensiz telsiz gögüs istedi nasıl sence?