Merhabalar nasılsınız :) sorum olacaktı acaba slikon bel ağrısı yapar mı?

Teşekkür ederim :)))
Arzum canım bende gittim bugün doktora çok ısrar ettim büyük taksın diye ilkönce büyük gögüsü napıcan dedi annemm doktora dediki küçük olupta ağlamasın dedi üzüldüm ya ben sonra tamam sana olabildiğince en büyük ve sığabilir gögüs yapıcammdedi sen şimdi 400 diyorsun 400 ha deyince takılmaz ki dedi

Arzum canım bende gittim bugün doktora çok ısrar ettim büyük taksın diye ilkönce büyük gögüsü napıcan dedi annemm doktora dediki küçük olupta ağlamasın dedi üzüldüm ya ben sonra tamam sana olabildiğince en büyük ve sığabilir gögüs yapıcammdedi sen şimdi 400 diyorsun 400 ha deyince takılmaz ki dedi
Birde sporcu sütyeni yerine 80b balensiz telsiz gögüs istedi nasıl sence?

Canım doktor bana olabildiğince sığabilir en b

canım doktor bana olabildiğince sığabilir büyük bir gögüs yapacakmış birde sporcu sütyeni istemedi 80b sütyen istedi nasıl sence,?
Sporcu sütyeni değil de ameliyat sütyeni takman gerekir. 1 ay asla çıkarmadım, yıkadığımda bile saç kurutma makinesi ile kurutup hemen giyiyordum. Memelerin güzel şekil alması için bence şart.. Normal sütyen zaten takamazsın. Balensiz sütyeni bile 1 ay sonra taktım ben..

Yani... 400 dersin ama Ameliyatta doktor dener,olursa eğer karar verilir. Bizim cc belirtmemiz aslında çokta doğru birşey degil. Ayrıca her cc herkesde aynı durmaz,aynı büyüklüğü yakalamaz..
Dolu dolu C cup olsun diyebilirsin mesela. :KK66: Yada D cup :p

X