• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın göbek bel Liposuction olacağım süreç Hk yazacağım

Merhabalar. Kızlar, hiç ateşiniz oldu mu ameliyyat sonrası? Benim 3-cü günüm bugün, ve 38.1 kadar yükseliyor ateşim. İki tane antibiyotik damardan almama rağmen(

Merhabalar. Kızlar, hiç ateşiniz oldu mu ameliyyat sonrası? Benim 3-cü günüm bugün, ve 38.1 kadar yükseliyor ateşim. İki tane antibiyotik damardan almama rağmen(
Merhaba canım Bende Ateş olmadı bugün 4 günüm. Elhamdülillah gayet iyiyim bir tek direnler hala duruyor hala yağlı sıvı geliyor bir an önce bir Sabah bir de akşam yatmadan boşaltıyorum. Direnin içimdeki rahatsızlığı ve batması dışında bir sıkıntım yok.

Merhaba canım Bende Ateş olmadı bugün 4 günüm. Elhamdülillah gayet iyiyim bir tek direnler hala duruyor hala yağlı sıvı geliyor bir an önce bir Sabah bir de akşam yatmadan boşaltıyorum. Direnin içimdeki rahatsızlığı ve batması dışında bir sıkıntım yok.
Bende 37+ ateş davam ediyo. 4cü günüm bugün. Direnlerden de kan geliyo hala…

Bende 37+ ateş davam ediyo. 4cü günüm bugün. Direnlerden de kan geliyo hala…
En kısa zamanda geçer inşallah ateş neden olduki acaba sordunuz mu? . Benim Bugün 6. Gün direnler dışında hiçbir rahatsızlığım yok. Ahu bu direnler beni çok rahatsız etti. Benim sırt direnden kanlı sıvı ve yağlar geliyor ama öndeki direnden hiçbir şey gelmiyor takıldığı günden beri ayni

Bugün 6. Günüm direnler çıktı tabi benim tansiyonum düştü bayılacak gibi oldum iki kez ama korktuğum gibi olmadı düşünce ile kendimi çok kastım. Direnlerin acısı içinmdeki diye düşünürken meğer direnlerin acısı değilmiş baya liposuction in acısıymış 🙈 elektrik çarpıyor gibi oluyor oturur kalkarken ama geçecek elbet. Korkseyi çıkarttığında gördüm gayet düz olmuş karnım buruşuk tabi çatlaklarım iyice buruşmuş ama bu önemli değil şuan benim için düz olması önemliydi. 2 aya sislerin gecince daha iyi görünür ve daha da toprlanir dedi. Hergun elinle bastırarak masaj gibi dedi 2. Haftadan sonra lenf drenaj 1 aydan sonra pilates yaparsan hiçbir şey kalmaz dedi. Karnımda enterasan bı his oldu korseyi çıkartınca ama korseliyken o tuhaf his yok. 2 hafta sonra bir küçük beden korseye geç dedi onu da üzerimdekini terzide kucultturcem. Şimdilik bu kadar.

Karnım 2 gündür çok şiş. 4 gün önce Dr gittiğimde 1 hafta sonra m beden korseye geç demişti ama üzerimdeki L beden bile aşırı sıkıyor bunaltıyor beni o kadar çok şişti ki karnım akıl alır gibi değil. Ve haz var gibi sancım var içerde anlamadım ki. Dr aradım yürü dedi çık dışarı bol bol yürüyüş yap dedi.

Karnım 2 gündür çok şiş. 4 gün önce Dr gittiğimde 1 hafta sonra m beden korseye geç demişti ama üzerimdeki L beden bile aşırı sıkıyor bunaltıyor beni o kadar çok şişti ki karnım akıl alır gibi değil. Ve haz var gibi sancım var içerde anlamadım ki. Dr aradım yürü dedi çık dışarı bol bol yürüyüş yap dedi.
Ödem oluşmaya başlamış demek. Benim üzerimde S beden var. Bacaklarım hariç sıkma yok. Ben de içime atlet giyip kopçaları takıyor be fermuarı çekiyorum. Ödemi hızlı atmak için bromelain kapsül vermişti doktor bana içmeye devam ediyorum. Haftada 2 gün spor yapıyorum ve lenf drenaja girip g5 masaj yaptırıyorum hala midemin hemen altında sertlik var. Çıkıntı gibi duruyor. Gitmedi. Bugün 25. Günüm ayva göbeğim ve mide altındaki çıkıntı ile devam ediyorum iyileşme sürecine.

Ödem oluşmaya başlamış demek. Benim üzerimde S beden var. Bacaklarım hariç sıkma yok. Ben de içime atlet giyip kopçaları takıyor be fermuarı çekiyorum. Ödemi hızlı atmak için bromelain kapsül vermişti doktor bana içmeye devam ediyorum. Haftada 2 gün spor yapıyorum ve lenf drenaja girip g5 masaj yaptırıyorum hala midemin hemen altında sertlik var. Çıkıntı gibi duruyor. Gitmedi. Bugün 25. Günüm ayva göbeğim ve mide altındaki çıkıntı ile devam ediyorum iyileşme sürecine.
Benim bugün 9 günüm aslında bu hafta lenf drenaj a git dedi ama ben daha banyo yapamadım korseyi çıkartmaya korkuyorum: ( bromelain bende başladım sabah akşam 1 tablet. Bugünde gittim ödem ve morluk için krem aldım buradan okumuştum bromelain de buradan okuyup almıştım. Dr sadece antibiyotikli krem antibiyotik ve ağrı kesici vermişti. Aslında bana da m bedene geçebilirsin dedi ama bu sislikle l nin içine nasıl gireceğimi bilmiyorum o yüzden çıkartmaya korkuyorum banyo bile yapmadım:(

Merhaba herkese çok geçmiş olsun benim bugün 11 günüm ben kombine yaptırdım göz büyütme karın germe karna lipo bir hafta agrılı süreçim oldu ara ara oluyor dik yürüyemiyorum malesef hergün pansumanda önce dok resim atıyoruz daha kontörle gitmedim Salı günü cayırdı iki kere banyo yaptım v şeklinde uyorum gösüm hiç bir zorlu yok ama karnımı gördükçe bayılasım geliyor içim bir tufaf ollur

Merhaba herkese çok geçmiş olsun benim bugün 11 günüm ben kombine yaptırdım göz büyütme karın germe karna lipo bir hafta agrılı süreçim oldu ara ara oluyor dik yürüyemiyorum malesef hergün pansumanda önce dok resim atıyoruz daha kontörle gitmedim Salı günü cayırdı iki kere banyo yaptım v şeklinde uyorum gösüm hiç bir zorlu yok ama karnımı gördükçe bayılasım geliyor içim bir tufaf ollur
Geçmiş olsun kombine daha zor süreç ben hala dokunamiyorum içim tuhaf oluyor ama 2 kez banyo yaptimz şekli şemali şuan çok kötü karnımın yani verdigim paraya buysa boşa hotti param Dr en az 1 ay diyor bakalim

Merhaba, ne durumdasınız? Ödemlerde iyileşme var mı? Benim 1. Ayım doldu ama mide altındaki şerit şeklinde olan sertlik henüz geçmedi. Ödemlerin büyük kısmı geçti gibi 3 gün önce doktor kontrolüm vardı. İyileşme sürecin çok iyi gidiyor, süper olmuş dedi ama benim ayva göbeğim duruyor. Tam sonuç almak için 3 ay bi bekle bakalım dedi. Haftada 2 gün spor yapıyorum, bol su içiyorum. Bromelain devam zaten. Ayva göbeği devam. Bilemiyorum.

Son durumunuz nasıl
Merhaba 🌺. Drenleri 8ci günümde çıkardılar. Ateşim 7-8 gün sürdü 37.2-37.5 gibi.
İki korse takıyorum hala, dış korseyi ( dogum sonrası kullandığımız korse ) 1 aydan sonra ancak çıkara bilirsin dedi doktor, ama işte o korse beni çok rahatsız ediyor , sağ sol tarafımda ağrılar hiss ediyorum.

Merhaba, ne durumdasınız? Ödemlerde iyileşme var mı? Benim 1. Ayım doldu ama mide altındaki şerit şeklinde olan sertlik henüz geçmedi. Ödemlerin büyük kısmı geçti gibi 3 gün önce doktor kontrolüm vardı. İyileşme sürecin çok iyi gidiyor, süper olmuş dedi ama benim ayva göbeğim duruyor. Tam sonuç almak için 3 ay bi bekle bakalım dedi. Haftada 2 gün spor yapıyorum, bol su içiyorum. Bromelain devam zaten. Ayva göbeği devam. Bilemiyorum.
Yani ödemli mi hali bu mu bilemiyorum artık o ayva göbek bende de var yani değişik bilemiyorum şiş diyor Dr düzelecek diyor 🤷🏻‍♀️ bekliyorum bakalım 20 gün oldu dikişlerim düşmedi daha şiş mi böyle şekilsiz mi zaman gosterecek

Merhaba 🌺. Drenleri 8ci günümde çıkardılar. Ateşim 7-8 gün sürdü 37.2-37.5 gibi.
İki korse takıyorum hala, dış korseyi ( dogum sonrası kullandığımız korse ) 1 aydan sonra ancak çıkara bilirsin dedi doktor, ama işte o korse beni çok rahatsız ediyor , sağ sol tarafımda ağrılar hiss ediyorum.
Bende de 6 gün durdu diren. Çıkartınca karnımın altında birikti sanırım göbek gibi duruyor. 2 korse nedir ? Doğum sonrası korsesi falan hiç bilmiyorum

Bende de 6 gün durdu diren. Çıkartınca karnımın altında birikti sanırım göbek gibi duruyor. 2 korse nedir ? Doğum sonrası korsesi falan hiç bilmiyorum
“Orthosun” abdomino liposuction sonrası korse giyiniyorum (6-8 hafta kullanmalıyım) üstden de toparlayıcı korse (1 aydan sonra çıkara bilirsin demişti. )

Nasıl oldunuz hanımlar bana 4 hafta oldu yârın kontorolim gidicem ama benim açılmam oldu geçen kontrolde genital bölgemin üstü sezeryan dikişi olan yerde gabulk vardı onu temizledi dok sonra eve geldim iki gün sonra açıldıkça açıldı çok kötü oldum ben of korkuyorum öğle pişmanım ki bütün düzenim alt üst oldu meçbur değilseniz nolur yaptırmayın 😢

1 ay doldu benim. Kasıklarımda sağlı sollu 2 ser dikiş, göğüs altında ikişer dikiş sırtımda popo üstünde ikişer dikiş göbek deliğinin yanında 2 dikiş. göğüs altındaki dikişler düştü sol kasikdaki dikiş düştü, diğerleri duruyor. Çok çok iyiyim ama elhamdülillah. Karnım düz tabi çatlaklarım ve çatlaklara bağlı sarkıklık var ama benim için problem değil tek problemin göbeğimin büyüklüğüydü kurtuldum. Karnımda sertlikler var ama Dr ona kas diyor bilemiyorum. Suanki halı beki yeterince tatmin etti 4 ay sonunda tamamen oturacak dedi Dr, şişliklerin hala var dedi en az 15 cm daha incelme görürsün dedi bilemiyorum bekliyorum 3 ay sonra neler olacak. Artık düz yatabiliyorum tek yastikla sağa dola dönebiliyorum, hissislik hala devam ediyor düzelir sanırım.

Çok geçmiş olsun çoğunu atlatmışın maşalllah size darısı bana sol gösüm nokta kadar açılma vardı dok bir dikiş atı meme ye açılan karnıma tekrar dikiş atı sanki sezaryen doğum yapmış gibi bir çocuğum eksik gibi genelde iyi durumun dedi dok ama bir ay olmasına ramamen ben yan yatamıyorum v şeklinde yatıyorum dok bırak kendini kormak desende ben çok korkuyorum canım az benim bunada şükür bekliyip görüçez artık

Back