Ozaman çok zor hayatınıza sadece kendinizi düşünerek yön vermenizi tavsiye ediyorum. Diğer türlü çok yıpranırsınız.Herkes bu hayata 1 defa geliyor sizce ömrünüzü böylesine zorlukla geçirmek ne kadar mantıklı bir düşünün derim.Ben eşimin bu olayı yüzüne çocuğumu aldırmak zorunda kaldım. Ne evlilik ne çocuk onu bu olaydan vazgeciremedi. Şuan hala aynı devam ediyor. Doktora karşı bir insan. Asla gitmez onu iyi
biliyorum. Hastalık olmuş iyice.
Eşiniz sahibelerle yazisti ve afettiniz mi ?Kabul etmeyi de deniyorum. Ama açık söylüm. Sahibe köle olayı var. Eşim sahibelerle yazıştı bir süre önce. Bu ayak fetişi olayında gerçekten çok tuhaf ve tehlikeli eylemler var. Başına birşey gelecek diye korkuyorum. Bende bipolar hastasıyım psikolojik olarak çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda.
Sahibe köle fantezisi olan adamla öpüşmeniz bile hata. Sahibeler karşılıklı rıza ile kölelerine idrar içirip dışkı bile yediriyorlar.Şöyle diym size ayak resimleri kilolu bayanlar ve daha bir çok değişik türden cinsel fantezi türleri. Bir de bu sahibe köle olayı varmış. Bu da beni korkutuyor. Sahibe denilen kişilerle de yazistigi bir dönem oldu. Şuan sadece telefonla sınırlı kalıyor.
Bunu maske ediyor bence. Utanıyormuş gibi davranarak iradem dışında diyerek size kabul ettiriyor hayatını.Sorun da bu. O bu olayı bana bile anlatmıyor. Kabul etmiyor. Bunu bir utanç gibi görüyor
Sizinle de köle sahip fetişizmi yaşıyor diye düşünüyorum.Ayni şeyi benle de yaşıyor. Bu zevk aldığı şeylere karşı bir tepkim olmadolmadı ona karşı
Bu öyle bişey değil ki.Eşiniz sahibelerle yazisti ve afettiniz mi ?
Siz onun sahibesi olun kölelik yaptırın hizmetkarlik yapsın.
Araştırdım bu konudan sonra sahibesi ya da kolesiyle evlenen çok olmuş. Her gün yapılan bir olay değilmiş ( ya da onlar dizginlemis). Bu ilişkide iki tarafında haz alması gerekiyormus.( Finansal kölelik - sahibelik de var onlar daha çok para için yapanlarmis.)Bu öyle bişey değil ki.
Siz kocaniza ayağımla sevişin der misiniz?
Yada onun üzerinde yürüyün,kirbaclayin,idrarinizi icirin.
Evlilikte çok tehlikeli.
Öneri verirken dikkat etmelisiniz.
Sahibelerle yazisip iradem dışında diyip kızarak bağırarak kadını eziyor kabullendiriyor. Kocam instagramdan birine yazdı dese biri "boşan bu aldatmadir" diyoruz. Ama hanımefendiyi öyle manupile etmiş ki kadın aldatmanın lafını bile geçirmiyor.Sahibe köle fantezisi olan adamla öpüşmeniz bile hata. Sahibeler karşılıklı rıza ile kölelerine idrar içirip dışkı bile yediriyorlar.Reele geçip geçmediğini yakalamadığınız sürece bilemeyeceksiniz. İğrenç bir şüphe.
Evet iradesi dışında diyor, istemeden yapiyor diyor, çok utaniyor konuşturmuyor diyor yine de aldatma demiyor.Sahibelerle yazisip iradem dışında diyip kızarak bağırarak kadını eziyor kabullendiriyor. Kocam instagramdan birine yazdı dese biri "boşan bu aldatmadir" diyoruz. Ama hanımefendiyi öyle manupile etmiş ki kadın aldatmanın lafını bile geçirmiyor.
Bakmasi neyse de yazışması kabul edilir değil.Şöyle diym size ayak resimleri kilolu bayanlar ve daha bir çok değişik türden cinsel fantezi türleri. Bir de bu sahibe köle olayı varmış. Bu da beni korkutuyor. Sahibe denilen kişilerle de yazistigi bir dönem oldu. Şuan sadece telefonla sınırlı kalıyor.