Merhabalar evliligimde ciddi bir sıkıntı yaşıyorum öneriniz varsa yazar mısınız

bety3428

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
16
3
32
Arkadaşlar merhabalar. Ben 2 yıllık evliyim. Evlendikten 1 ay kadar sonra eşimin telefonunda bazı resim ve videolar gördüm. O an tepkim çok sert oldu ve ben eşyalarımı alıp gitmeye kalktım. Sonra konuştuk. Ne olduğunu sordum. Bana e postam başka kişilerde de vardı demişti. O zamanlar inandım yalan yok. Konu kapandı.Sonra 7 8 ay sonra ben aynı şeyleri yine gördüm. Defalarca iyi de konuştum tartıştık ya her seferinde söz verdi ama şuan 2. senemiz doldu ve hala aynı olay sürüyor. Arkadaşlar eşim de ayak fetişi denen bir olay var. Bunun harici bir de şişman fetişi var.Bu durum beni psikolojik olarak çok yıpratıyor. Eşim de çok sıkıntı çekiyor. Iradesi dışında yapıyor. Bunu fark ediyorum. Ve artık görsem de ona birşey demiyorum çünkü konu her açıldığında sinirleniyor ve kendini aşağılanmış hissediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimi seviyorum. Bu konu dışında hiçbir sorunumuz da yok. Ama 2 senedir aşamadık bunu. Var mı önerisi olan. Teşekkürler.

Ben eşimin bu olayı yüzüne çocuğumu aldırmak zorunda kaldım. Ne evlilik ne çocuk onu bu olaydan vazgeciremedi. Şuan hala aynı devam ediyor. Doktora karşı bir insan. Asla gitmez onu iyi
biliyorum. Hastalık olmuş iyice.
Ozaman çok zor hayatınıza sadece kendinizi düşünerek yön vermenizi tavsiye ediyorum. Diğer türlü çok yıpranırsınız.Herkes bu hayata 1 defa geliyor sizce ömrünüzü böylesine zorlukla geçirmek ne kadar mantıklı bir düşünün derim. 🙏

Kabul etmeyi de deniyorum. Ama açık söylüm. Sahibe köle olayı var. Eşim sahibelerle yazıştı bir süre önce. Bu ayak fetişi olayında gerçekten çok tuhaf ve tehlikeli eylemler var. Başına birşey gelecek diye korkuyorum. Bende bipolar hastasıyım psikolojik olarak çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda.
Eşiniz sahibelerle yazisti ve afettiniz mi ?
Siz onun sahibesi olun kölelik yaptırın hizmetkarlik yapsın.

Şöyle diym size ayak resimleri kilolu bayanlar ve daha bir çok değişik türden cinsel fantezi türleri. Bir de bu sahibe köle olayı varmış. Bu da beni korkutuyor. Sahibe denilen kişilerle de yazistigi bir dönem oldu. Şuan sadece telefonla sınırlı kalıyor.
Sahibe köle fantezisi olan adamla öpüşmeniz bile hata. Sahibeler karşılıklı rıza ile kölelerine idrar içirip dışkı bile yediriyorlar.🤮 Reele geçip geçmediğini yakalamadığınız sürece bilemeyeceksiniz. İğrenç bir şüphe.

Buna hastalık denmiyor sapıklık
Ayak fetişizmi olan kişilerde hastalık olarak kabul etmiyor zaten
Evet travma kaynaklı sapkınlık olabilir ama kölelik sahibelik olayına da girmiş.
Benim tavsiyem kendini kurtar.
Sadece telefon üzerinden sahibiyle konuştuğunu dusunmuyorum.
Ayni şeyi benle de yaşıyor. Bu zevk aldığı şeylere karşı bir tepkim olmadolmadı ona karşı
Sizinle de köle sahip fetişizmi yaşıyor diye düşünüyorum.
Bırakın el ele tutusmayi opusmeyin bile.
Ki eğer uzaklasirsaniz normal davranmaz kendinizi koruyun.

Eşiniz sahibelerle yazisti ve afettiniz mi ?
Siz onun sahibesi olun kölelik yaptırın hizmetkarlik yapsın.
Bu öyle bişey değil ki.
Siz kocaniza ayağımla sevişin der misiniz?
Yada onun üzerinde yürüyün,kirbaclayin,idrarinizi icirin.
Evlilikte çok tehlikeli.
Öneri verirken dikkat etmelisiniz.

Bu öyle bişey değil ki.
Siz kocaniza ayağımla sevişin der misiniz?
Yada onun üzerinde yürüyün,kirbaclayin,idrarinizi icirin.
Evlilikte çok tehlikeli.
Öneri verirken dikkat etmelisiniz.
Araştırdım bu konudan sonra sahibesi ya da kolesiyle evlenen çok olmuş. Her gün yapılan bir olay değilmiş ( ya da onlar dizginlemis). Bu ilişkide iki tarafında haz alması gerekiyormus.( Finansal kölelik - sahibelik de var onlar daha çok para için yapanlarmis.)
adam bunu illa yapacak araştırmaya bile başlamış. Yani bunu bile bile evliliğe devam mı edecek ? Yazdığına göre etmiş bile. Başkasıyla yapacağına karısıyla yapsın en azından hastalık getirmez eve. Adam köle olmak istiyor bu tarz ilişkide köle sahibinin dediğini yapıyor idrar dışkı vb olayları sahibe olarak karısı yaptirmasin.

Ayağımla seviş demiş zaten kadın. Eşinin yonelimine uygun şeyler yaşamış. Kürtaj olup bebeğinden bile vazgeçmiş çünkü biliyor yurumez. bu evlilik olmaz.Bu ilişki konu sahibi kadına göre değil o yuzden herşeyden önce kendisi için bosanmali. Sağlıklı bir durum değil.sevgi de bir yerden sonra evliliği yürütmek için yeterli değil.

Ben sahibesi ol derken hanımefendinin boşanmak istediğine dair herhangi bir izlenim almadigim için verdim öneriyi. Bana göre birbirlerine uygun bir çift değiller ve boşanmaları doğru karar olur. Tabi biz dış kapının dış mandaliyiz evin içinde nedir ne değildir ne seviyededir bilmiyoruz. Yazdığı kadarını görüyoruz, yorumluyoruz.

Sahibe köle fantezisi olan adamla öpüşmeniz bile hata. Sahibeler karşılıklı rıza ile kölelerine idrar içirip dışkı bile yediriyorlar.🤮 Reele geçip geçmediğini yakalamadığınız sürece bilemeyeceksiniz. İğrenç bir şüphe.
Sahibelerle yazisip iradem dışında diyip kızarak bağırarak kadını eziyor kabullendiriyor. Kocam instagramdan birine yazdı dese biri "boşan bu aldatmadir" diyoruz. Ama hanımefendiyi öyle manupile etmiş ki kadın aldatmanın lafını bile geçirmiyor.

Sahibelerle yazisip iradem dışında diyip kızarak bağırarak kadını eziyor kabullendiriyor. Kocam instagramdan birine yazdı dese biri "boşan bu aldatmadir" diyoruz. Ama hanımefendiyi öyle manupile etmiş ki kadın aldatmanın lafını bile geçirmiyor.
Evet iradesi dışında diyor, istemeden yapiyor diyor, çok utaniyor konuşturmuyor diyor yine de aldatma demiyor.

X