- 8 Ocak 2021
- 28
- 8
- 16
- 29
- Konu Sahibi Cosmicpickle
-
Evet, cok salakca biliyorumÇok basit.
Diyelim adam 100 uzattı ürün ise 16 tl.
Sen ne yapacaksın fiyatı 16 tl olan ürünüe en yakın 20 tl olana kadar 4 tl ekleyip gerisini de 100 tl olana kadar para ekleyip verecek
Evet, cok salakca biliyorumİşi birakmayi dahi düşündüm derken
Daha dün baslamaniza rağme
Ya cok sag olunAtanamadığım dönemde yapmıştım.
Panik yapmayon daha dün başlamışsınız.
Yanlış hesap yapacağınıza hesap makinesiyle yapın ama sakin sakin
Ne kadar bekletebilirsiniz ki 20 saniyemi daha uzun sürsün sorun olmaz.
Hayırlı olsun kolay gelsin
Yaa zaman ayirip uzun uzun cevapladiginiz icin cok tesekkur ederimBol bol zihinden toplama çıkarma yapmaya çalışın. Eve giderken, boş anlarda hatta wc’de bile. Seri olmak istiyorsunuz tahmin ediyorum ama zamanla olur merak etmeyin.
Çok güzel neyi yapıyorsanız onu düşünün. Mesela, “tıpkı çok güzel araba kullandığım gibi kasiyerliği de mükemmel yapabilirim. Bu tamamen benim elimde. Her şey yolunda ben güvendeyim” şeklinde kendinize telkinde bulunun.
Son olarak; YouTube’da kasiyerlik eğitimleri var. Oraya da bir bakın. Yeter ki isteyin, kaynak çok. Başarılar dilerim.
Ya icimi rahatlatiyorsunuzBirkaç hafta sonra el ve hesaplama hızı kazanmış olacaksınız. Kimse bilerek başlamadı, üzmeyin kendinizi.
Başlarda hep korkutucu olur. Ben ayakkabı mağazasında kasiyer olarak başlamıştım ilk. Ne el hızım vardı, ne hesaplamaya bir anda yapardım. Müşteri gelince paniklerdim. Hatta elime yüzüme bulaştırırım diye korkumdan, her sabah gitmesem mi acaba derdim.Ya icimi rahatlatiyorsunuzbi turlu guvenemiyorum kendime iste sorun orada sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?