- 8 Ocak 2021
- 28
- 8
- 16
- 29
- Konu Sahibi Cosmicpickle
-
Yaaa çoookkk önceden bende geçici süre pastanede çalıştım. Yaklaşık 20 yıl önce yani. Çok da seviyordum. Açma yapmayı orda öğrendim.hesap makinesi kullan, 1 dk beklesinler bir adet kuru pasta ikram edebilirsin o sürede farkında olmazlar.Gunaydin herkese. 27 yillik hayatimda ilk kez dun bi pastanede kasiyerlik yapmaya basladim. Aslinda cok basit olmasina ragmen cok kolay islemleri dahi kafadan yapamiyor ve yanlis yapiyorumhesap makinesiyle yapinca da musteriyi bekletiyorum dusuncesiyle panikliyorum. Dunden beri agliyorum kizlar, ne yapmami onerrirsiniz? Isi birakmayi dahi dusundum . Lutfen yardim edin, tavsiyelerde bulunun... Tesekkur ederim.
“Ben orange dolandiricilar krali”3 liralık ekmekle 6 liralık ekmek barkodlarını karıştırdım herkesten x2 para almışım
Valla pideyi alıp giden, aradan saatler geçince gelip "kocamın dişleri yok susamlı yiyemez susamsızla değiştirmek istiyorum" diyenlerle doluydu beynim, haklarını helal etsinler“Ben orange dolandiricilar krali”
İşi birakmayi dahi düşündüm derkenGunaydin herkese. 27 yillik hayatimda ilk kez dun bi pastanede kasiyerlik yapmaya basladim. Aslinda cok basit olmasina ragmen cok kolay islemleri dahi kafadan yapamiyor ve yanlis yapiyorumhesap makinesiyle yapinca da musteriyi bekletiyorum dusuncesiyle panikliyorum. Dunden beri agliyorum kizlar, ne yapmami onerrirsiniz? Isi birakmayi dahi dusundum . Lutfen yardim edin, tavsiyelerde bulunun... Tesekkur ederim.
Ya kizlar cok sag olun, icimi rahatlattiniz. Maalesef kaygim bozuklugum var ve abarttikca abartiyorum bazi seyleri de. Biliyorum disaridan bakinca komik geliyor ama durum bu maalesef. Neyse sabredecegim isin ucunda olum de yok ki
Hesap makinesiyle hesaplamak ne kadar uzun surebilir ki ? En fazla 20 saniye fazla sürsün.
Abartmasan mi..Yahut müşteriler mi abartmasa..
Ha diyorsan ki hesap makinesini kullanmak.konusunda da problem yaşıyorum Orası ayrı pek tabi.
Yaaa çoookkk önceden bende geçici süre pastanede çalıştım. Yaklaşık 20 yıl önce yani. Çok da seviyordum. Açma yapmayı orda öğrendim.hesap makinesi kullan, 1 dk beklesinler bir adet kuru pasta ikram edebilirsin o sürede farkında olmazlar.
Ya inanin ki o yontemi uygularken dahi sasiriyorum, gerizekali gibi hissediyorum bu yuzdenÇok basit.
Diyelim adam 100 uzattı ürün ise 16 tl.
Sen ne yapacaksın fiyatı 16 tl olan ürünüe en yakın 20 tl olana kadar 4 tl ekleyip gerisini de 100 tl olana kadar para ekleyip vereceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?