Başlığı ben açtım uzun süredir girmemiştim herkes içini dökmüş yalnız değiliz evet ama doğal sürecinde herkes gibi hamile kalamayan bizler sadece birbirimizi iyi anlarız ben hala kalamadım doğalına bıraktım herhangi bir takip yöntemi takviye tedavi uygulamıyorum Allah nasip ederse her türlü edecektir 27 yaşıma girdim 2,5 senedir anne olamadım isteyen herkese nasip olur inşallah
Enfeksiyon yara falan varsa kullanmayın jeliMerhabalar,
Ovülasyon testi ve jeli deneyip mi sonuç alamadız. Ben de bu ay denemeyi düşünüyordum.
Merhabalar 2 yıla yakın süredir normal yollarla gebe kalamıyorum tüm hormon tahlillerim yapıldı hsg çekildi üniversitede profesöre de muayene oldum sebepsiz infertilite tanısı koydu aşılama önerdi yaptırmak istemedim geçen ay ilk kez innovita ovülasyon denedim hamile kalamadım acaba bir gebenin günlüğünün ovülasyon testi ve gynoseed jelini kullanan ve hamile kalan var mı benimle paylaşabilir mi siz kaçıncı denemenizde hamile kaldınız
bende 2 yıllık evliyim eşimde de bende de borsey yok ama bir türlü bebis olmadı. birkaç ay daha olmazsa asila yapacağız
eşiniz sperm testi verdi mi hersey sizde bitmiyor bunu bilmelisiniz
Merhaba bizde sizin gibi aynı durumdayız gynoseed jeli bu ay denemeye başladık ona da şans vermek istedim artık yapmadığım şey kalmadı
Arkadaşlar benim de ağustos da 2 yılım bitiyor artık tükendim sağlık açısından ikimizde bir şey ama olmuyor o duyguya hasret öleceğim sanırım çok üzülüyorum çok yoruldum bu durumu yaşarken depremi gördük yeni bir düzen yeni bir şehir belki dedik tutmuyor çok yorgunum
Başlığı ben açtım uzun süredir girmemiştim herkes içini dökmüş yalnız değiliz evet ama doğal sürecinde herkes gibi hamile kalamayan bizler sadece birbirimizi iyi anlarız ben hala kalamadım doğalına bıraktım herhangi bir takip yöntemi takviye tedavi uygulamıyorum Allah nasip ederse her türlü edecektir 27 yaşıma girdim 2,5 senedir anne olamadım isteyen herkese nasip olur inşallah
Selam arkadaşlarAmin çokça kuzenlerim hamile birde gizliyorlar benden oysa benim gözüm kimsenin bebeğinde yok sadece gözüm Rabbim de o bana versin nasip etsin mahrum koymasın bu sevgiden her gece ağlayarak uyuyorum her adet olduğumda kurşun gibi öyle ki ağrı sızı görmüyorum aklım fikrim hep neden olmuyor tutmuyor da bilmiyorum o depremde Adıyamandaydım öyle ki ev yıkıldı keşke ölseydim diyorum
Ben 1 defa kullandım. Kullandığım ay yumurta büyütme ve çatlatma iğnleri de yapıldı bana. Sakıncalı olur diye jeli bir daha kullanmadım. Ama bu ay tekrar bi denemek istiyorum. Olmazsa zaten tüp bebek tedavisine başlayacağımEnfeksiyon yara falan varsa kullanmayın jeli
Bende 3 defa denedim her defasında bende vajinal enfeksiyon yaptı
Hayırlısı olsun inşallahBen 1 defa kullandım. Kullandığım ay yumurta büyütme ve çatlatma iğnleri de yapıldı bana. Sakıncalı olur diye jeli bir daha kullanmadım. Ama bu ay tekrar bi denemek istiyorum. Olmazsa zaten tüp bebek tedavisine başlayacağım