- 25 Mayıs 2020
- 40
- 16
- 44
- Konu Sahibi sunaankara
kısılerı goruyorum neden acaba kendımden suphe duymaya baslıycam az kalsın sızde hıc oyle bır durum soz konusu oldumu hıc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende anlamadım canım etkıledımı pekı senıBu aksma.herkes buraya konu açıyor benim rüyalar hd kalite sacma sapan seyler ve görmemem gereken kişileri görüyorum bende ilginc bi sekilde
Tum gun tovbe tovbe diye dolanip durdumbende anlamadım canım etkıledımı pekı senı
Ama eğlenceli beSözleşmişler yine bi gece kk’da eğlence arıyorlar...
galıbaTum gun tovbe tovbe diye dolanip durdum
Bazen sosyal medyada bi foto yada bi ani giriyor bilinc altina ondan sanirim
keske olsaymıs oye bır ozellık canım .malesef aıleenGörmemen gereken kişiler kimler ve nasıl görüyorsun ben de kimleri kimleri görüyorum bir bilsen keşke insanları rüyalardan engelleme diye bir özellik olsaymıs
Valla reis aile yazmış benim yoruma ama cinsellige konu açıp aileden birilerini görüyor olamaz herhalde Ay olmasın lütfenKonu sahibi çok merak ettim siz kimi gördünüz rüyada
Ben mehmet ali birandı gördümValla reis aile yazmış benim yoruma ama cinsellige konu açıp aileden birilerini görüyor olamaz herhalde Ay olmasın lütfen
malesef aıldenValla reis aile yazmış benim yoruma ama cinsellige konu açıp aileden birilerini görüyor olamaz herhalde Ay olmasın lütfen
haklsınızÇünkü bir kere gördükten sonra sürekli görmemeniz gerektiğini düşünüp beyninizi bununla meşgul ediyorsunuz.
haklısınızÇünkü bir kere gördükten sonra sürekli görmemeniz gerektiğini düşünüp beyninizi bununla meşgul ediyorsunuz.
ruya amaEnsest Böyle Başlıyor
sıkıntılar başlıyor bazen zevk alıyorsun bazen töbe töbe :)ruya ama