Of bu kadınlar kulübünde neden bu kadar vasıfsız kadın var anlamadımSanki kardeşinizin başı yanar gibi ama yine de siz bilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of bu kadınlar kulübünde neden bu kadar vasıfsız kadın var anlamadımSanki kardeşinizin başı yanar gibi ama yine de siz bilirsiniz
Giresun'lu erkekleri soran eleman değil mi bu ?Dun varmış bugün yok. rainynin hakkini kimler kimler yiyor
Senin gibileri yiyebilmek için güzelimOf bu kadınlar kulübünde neden bu kadar vasıfsız kadın var anlamadım
Komik olduğunu mu sandın sende salak
Senin gibi edepsizlere kendi çapında dalga geçtim sananlara az bileSalak?
Sen sevgili arayacağım edep öğren önce.
Komik olduğunu mu sandın sende salak
Of bu kadınlar kulübünde neden bu kadar vasıfsız kadın var anlamadım
Cahil bir ev kadını olduğunu ne karar belli ediyorsun öyle
Senin gibi edepsizlere kendi çapında dalga geçtim sananlara az bile
Senin gibi edepsizlere kendi çapında dalga geçtim sananlara az bile
Bunlar hep aşırı vasıflı olmasından ileri geliyorSaçma sorular için konu açan biri mi bana edepten bahsediyor
Resmen dalga geçiyorsun, sevgili nereden bulabilirim ne demek? Derde bak
Çalış o halde, çalışırken kendine uygun bir birey çıkar heralde karşına?Yok canım ben 3 üniversite bitirdim
Geçen bizim binaya broşür asmışlardı birazdan çıkar bakıp yazarım tam adresiYeni sevgili nereden bulabilirim ?
Sizler o kadar ilginç zihniyettesiniz ki tek siz yazdığım yoruma tepki göstermişsiniz herkese şöyle akıl fikir vermekten vazgeçin bence .Bu eskiden seneeeeler evvel okumayan kızları babaları everirdi evde dururken kaçmasın diye bu mevzu ona doğru veriliyor
Hm peki tamam sensinSizler o kadar ilginç zihniyettesiniz ki tek siz yazdığım yoruma tepki göstermişsiniz herkese şöyle akıl fikir vermekten vazgeçin bence .