• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba okul bitti iş hayatım belli

Bazen buraya açılan konulara çok şaşırıyorum üstünüze alınmayın lâkin , her insandan tavsiye alınmaz her evde yemek yenmez herkesin dediği de bazen dinlenmez :) diyeceğim o ki bırakın bir kere de o sizi bulsun 😁 hem para biriktirmek iyidir .

Sosyal medyadan ilân verelim hemen, olur mu? Özellikleri ne olsun, hangi renk istersiniz?

* Eminönü - Sirkeci taraflarına bir bakın bence, aradığınız çoğu şeyi bulabilirsiniz.

Ya tamam, Bir Derdim Var sayfası burası.
Ama her şeyin çözümünü de BDV'den beklememek lazım yani.
Buradaki kadınlara da yazık değil mi?
Bu kadar büyük beklentilerle de gelmeyin BDV'ye.
Sevgilinizi de kendiniz buluverin yani.

E pazarda satılıyor al bir kilo

Bazen buraya açılan konulara çok şaşırıyorum üstünüze alınmayın lâkin , her insandan tavsiye alınmaz her evde yemek yenmez herkesin dediği de bazen dinlenmez :) diyeceğim o ki bırakın bir kere de o sizi bulsun 😁 hem para biriktirmek iyidir .
Bu eskiden seneeeeler evvel okumayan kızları babaları everirdi evde dururken kaçmasın diye bu mevzu ona doğru veriliyor

bekar kardeşim var 30 yaşında, 1.85 boyunda, bayağı da yakışıklı ama kafa biraz kırık :D başını yakmak isteyen hemcinsim varsa tanıştırabilirim :D

Back