Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni sevgili derlrn? Zaten sevgiliniz var da bi de yenisini mi istiyorsunuz?Yeni sevgili nereden bulabilirim ? Okul bitti iş hayatımda da öyle biri yok. Fikirlerinizi alabilir miyim ?
Benim dayı oğlu var olur mu ?Yeni sevgili nereden bulabilirim ? Okul bitti iş hayatımda da öyle biri yok. Fikirlerinizi alabilir miyim ?
Bizim mahallede biri var boştaYeni sevgili nereden bulabilirim ? Okul bitti iş hayatımda da öyle biri yok. Fikirlerinizi alabilir miyim ?
Ne mezunusun?Yeni sevgili nereden bulabilirim ? Okul bitti iş hayatımda da öyle biri yok. Fikirlerinizi alabilir miyim ?
Bu eskiden seneeeeler evvel okumayan kızları babaları everirdi evde dururken kaçmasın diye bu mevzu ona doğru veriliyorBazen buraya açılan konulara çok şaşırıyorum üstünüze alınmayın lâkin , her insandan tavsiye alınmaz her evde yemek yenmez herkesin dediği de bazen dinlenmez :) diyeceğim o ki bırakın bir kere de o sizi bulsun hem para biriktirmek iyidir .
E vardı ya sizin sevgili ayrıldınız mı
Dun varmış bugün yok. rainynin hakkini kimler kimler yiyorBana demedi benim sevgilime dedi
Belki hala vardır yenisini bulunca bu gidecektir hemen hakkını yeme beeDun varmış bugün yok. rainynin hakkini kimler kimler yiyor
Sanki kardeşinizin başı yanar gibi ama yine de siz bilirsinizbekar kardeşim var 30 yaşında, 1.85 boyunda, bayağı da yakışıklı ama kafa biraz kırık başını yakmak isteyen hemcinsim varsa tanıştırabilirim
Komik olduğunu mu sandın sende salakSosyal medyadan ilân verelim hemen, olur mu? Özellikleri ne olsun, hangi renk istersiniz?
* Eminönü - Sirkeci taraflarına bir bakın bence, aradığınız çoğu şeyi bulabilirsiniz.
Yok canım ben 3 üniversite bitirdimBu eskiden seneeeeler evvel okumayan kızları babaları everirdi evde dururken kaçmasın diye bu mevzu ona doğru veriliyor