• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba Meltem hanım

beyza 25

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
291
11
643
merhaba bende 3 yıldır panik bozukluğu tedavisi görüyorum ama merak ettiğim ben bu hastalığa yakalandığımda ilk bahardı ve her yıl ilk baharda hastalığım nüksediyor eskisi gibi değil ama bir nebzede olsa rahatsız ediyor beni bahar ayında normalmi bu tarz rahatsızlıklar yoksa psikolojik olarakmı rahatsızlanıyorum anlam veremedim cevap verirseniz çok memnun olurum

merhaba bende 3 yıldır panik bozukluğu tedavisi görüyorum ama merak ettiğim ben bu hastalığa yakalandığımda ilk bahardı ve her yıl ilk baharda hastalığım nüksediyor eskisi gibi değil ama bir nebzede olsa rahatsız ediyor beni bahar ayında normalmi bu tarz rahatsızlıklar yoksa psikolojik olarakmı rahatsızlanıyorum anlam veremedim cevap verirseniz çok memnun olurum

Olabilir Beyza Hanım, mevsimsel bir durum olabilir. İlkbahar bu tarz sıkıntıların yükseldiği bir dönemdir. Şaşırmayın.
Ama bu konuda beklenti oluşturmayın. Düşünüp dikkat ettikçe, semptomları farkına varmadan taklit de ediyor olabilirsiniz.
Çok keyifli bir bahar ve yaz diliyorum size.

Back