merhaba konu vajinismus

zlhism

evli :)
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
1.197
68
358
34
merhaba arkadaşlar
beni tanıyanlar bilir benim böyle bir problemim var ben bi dr ile görüştüm tedaviye başlicam

benim arkadaşım kastamonuda oturuyor ve vajinismus hiç birliktelik yaşamamış :(
onun için dr arayışı içindeyim kastamonu da yaşayanlar belki bilir
sizlerden ricam vajinismus için dr önerisi hakkında yardımcı olur musunuz?
(kastamonu içinde)

Ankaradan tavsiye edebilirim. Yasemin Yildiz hoca var. Sehir disindan cok geleni oluyor 3-4 gunde bitirmeye calisiyorlar, uzaktan gelindigi icin. Kastamonu Ankara yakin bence degerlendir. Ben birkac sene evvel gitmistim.

Ankaradan tavsiye edebilirim. Yasemin Yildiz hoca var. Sehir disindan cok geleni oluyor 3-4 gunde bitirmeye calisiyorlar, uzaktan gelindigi icin. Kastamonu Ankara yakin bence degerlendir. Ben birkac sene evvel gitmistim.

arkadaşımın şehirdışına çıkma gibi bir imkanı yok malesef :(

Konuyu ilgili bölüme acsan daha cok yardım alırsın.

arkadaşımın şehirdışına çıkma gibi bir imkanı yok malesef :KK43:
Canim kastamonuda iyi bir hoca bulacagini pek sanmiyorum . Neden dersen kucuk sehirlerimiz bu konularda pek gelismis degil bence. Bu yuzden 1 haftasini ayirsin bi ankarada yasemin hanimla gorussun o_O

Canim kastamonuda iyi bir hoca bulacagini pek sanmiyorum . Neden dersen kucuk sehirlerimiz bu konularda pek gelismis degil bence. Bu yuzden 1 haftasini ayirsin bi ankarada yasemin hanimla gorussun o_O
Katiliyorum. Zaten ancak ankara ist.da bulunur bu işin uzmani. Cok farkli bir branş. Yasemin hoca hem kadin dogum uzmani hem de bu konuda uzman ve yillardir surekli bu işin tedavisiyle ugrasiyor. Ben de gittigim icin biliyorum =)

Back