Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin bende,nasip olursa oglum olacak kızım aşırı heyecanlı dört gözle bekliyor inşallah doguncada herşey güzel olur. En büyük korkum sevgisizlikten sevilmemekten, ve onu sevmeyen insan olacak diye hem korkuyor hem üzülüyor hem duygusal davranıyor bu korkuttu beni en çok yoksa bu kadar derin düşünmezdim sanırım yıllardır büyüttüğüm çocuk hiç bu noktaya gelmemiştikHayir arkadaşlar kötü niyetli bişey yazmamış , sizde duygusal yogunluktasiniz ve annesiniz tabi düşünürsünüz . Belli ki şuan hamileliğin getirdiği ruh hali duygusal yoğunlukta var , endişeniz gerçekten normal çünkü evladınız bu kadar çevreye topluma hassas ama sizde güçlü olmalısınız ki o da daha güçlü olsun annesi Allah sizlere bagislasin inşallah benimde bir kızım olacak Allah nasip ederse hamileyim ,evlatların hepsi özeldir.
Çok güldüm şuan bu yoruma cidden Atakan ve burda anlattıklarım benzetmesi o bir çok şeye dayatılan bir çocuktu. Bu ise herşeyi kendi istediği gibi yapan bir çocuk öğrenmeyi kendi istiyen ve bu şekilde davranan bir çocuk. İstemedigi oldugu zaman hayır diyebilen yemek bile yemediği zaman tamam sen bilirsin canın istediginde yiyebilirsin diye büyüttügüm çocugu benzettiginiz kişi komik ben Burda duygusallıktan bahsediyorum hallerinden siz Atakan diyorsunuzaklima bir ara meshur olan atakan geldi
ya bisey yazacak halim yok aşırı alıngansınız.Çok güldüm şuan bu yoruma cidden Atakan ve burda anlattıklarım benzetmesi o bir çok şeye dayatılan bir çocuktu. Bu ise herşeyi kendi istediği gibi yapan bir çocuk öğrenmeyi kendi istiyen ve bu şekilde davranan bir çocuk. İstemedigi oldugu zaman hayır diyebilen yemek bile yemediği zaman tamam sen bilirsin canın istediginde yiyebilirsin diye büyüttügüm çocugu benzettiginiz kişi komik ben Burda duygusallıktan bahsediyorum hallerinden siz Atakan diyorsunuz
ya bisey yazacak halim yok aşırı alıngansınız.
kizinizi da istemeden etkilemis olabilir misiniz?
sadece soruyorum.
Öğretmeni uyardı 3 gündür gidiyor, öğrencilerden sürekli şikayet ediyormuş çok saygısızlar bagırıyor diye ama öğretmeni sadece oyun oynuyorlar fakat kalabalık olunca yüksek ses oluyor ve çok etkileniyor sanırım dedi. Tek korkum bu umarım kırmazlar gören herkes aynısını diyor tanıdıgımız tanımadığımızAmaaan kıyamam maşaAllah ilerde kalbini çok kırmazlar umarım. Bence yine de bi danışın okuldaki öğretmeniyle de görüşün kötü konuşmaları oluyor mu diye ona göre ilerlemeye bakın
bence uzmanla gorusmeniz daha dogru olur.Doğduğundan beri böyle onun yanında ağlayan biri dahi olmadım üzüldüğüm zaman bile gülme efekti var gibiydi yüzüm üstelik bu yüzden kalıcı tikim var malesef kusura bakmayın size yanlış hitap ettiysem yanlış anladıysam fakat mesaj kısmından bile öyle saçma mesajlar gelmeye başladı ki algılayamadım biran sizi özür dilerim
Amin hepimizin Haklısınız bende çok duygusal bir çocuktum 32 yaşındayım halen çok duygusalım ve kaldı ki duygusallıgimdan çok üzüldüğüm incindigim zamanlar oldu . Aslında yetiştirildigi ortam çok önemli bu duygusallığa zemin ve benim annemde duygusal bende duygusal oldum şimdi dua ediyorum inşallah benim kızım evet duyguları konusunda bana benzesin isterim ama asla bu kadar ince olmasın insanlara karşı .Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin bende,nasip olursa oglum olacak kızım aşırı heyecanlı dört gözle bekliyor inşallah doguncada herşey güzel olur. En büyük korkum sevgisizlikten sevilmemekten, ve onu sevmeyen insan olacak diye hem korkuyor hem üzülüyor hem duygusal davranıyor bu korkuttu beni en çok yoksa bu kadar derin düşünmezdim sanırım yıllardır büyüttüğüm çocuk hiç bu noktaya gelmemiştik
Haklısınız, sanırım yapmam gereken bu sadece buraya yazmak iyi gelir sandım fakat biraz gerildim sanırım kusura bakmayın ama teşekkür ederim yardımınız İÇİN yarın ilk iş randevu almam olacak belkide iyi olur kardeş gelince tepki nasıl olur nasıl davranmalıyım Onuda ögrenmem lazım sanırımbence uzmanla gorusmeniz daha dogru olur.
bugun degilse de yarin ilkokulda illaki boyle kaba hatta zorba cocuklarla karsilacak.
ne zaman a kadar koruyabilirsiniz.
Ben tam tersi hiç duygusal bir insan olmadım çevremde annem bile hiç ağladığını görmedim der hep, ama kızım bilmiyorum sanırım burcuyla alakalı boga Burcu ablamda aynıymış belkide ondandır . Cidden çok yoruyor yani buradakiler güzel sanıyor ama bağıran çocuktan daha yoruyor ne yapacağını bilemiyorsun.Amin hepimizin Haklısınız bende çok duygusal bir çocuktum 32 yaşındayım halen çok duygusalım ve kaldı ki duygusallıgimdan çok üzüldüğüm incindigim zamanlar oldu . Aslında yetiştirildigi ortam çok önemli bu duygusallığa zemin ve benim annemde duygusal bende duygusal oldum şimdi dua ediyorum inşallah benim kızım evet duyguları konusunda bana benzesin isterim ama asla bu kadar ince olmasın insanlara karşı .
Çok teşekkür ederim aslında istediğim ve duymak istediğim şey sanırım buydu anlatmak istediğim ve korktuğumda teşekkür ederim randevu alıyorum yarın hemenÇocuk, çocuk gibi olmalı.
Öyle davranmıyorsa bir sorun vardır.
Evet o yaşlarda hırçın, iten kakan, bir çakıl taşı için bile dünya savaşı veren bir çocuk olmalı çünkü beyin mekanizmaları henüz bizler gibi değil.
O an için dünyanın sonu hissetiğinden bu duruma geliyor, tüm benliklerini veriyorlar.
Nasıl ki 30 yaşında bir insanda çocukça davranışlar normal değilse, çocukta da yetişkin davranışları hiçbir zaman iyi ve normal değildir/
Teşekkür ederim aBu yaş olgun bir çocuk olmasından değil, dünyayı sorguladığı bir dönem aynı türden 4.5 yaş oğlum var. Kesinlikle en ufak tartışma bazlı konuşmaya tahammülü yok. Tartışmayın, şimdi tartışıyorsunuz kavga edeceksiniz.. Beni sıkma, bunaltma Anne!! Resmen küçük ergenler..
Uyum problemini kendi öğretmeni ile bir konuşun derim..
bunu hiç düşünmedim olabilir çünkü ben hep duyguları bastırmak zorunda olan ve halada öyle olan biriyim buna yol açabilecegimi düşünmemiştim sadece doktoru bunu demişti sevgi dolu ve Güler yüzlü olur diye faydası oldu evet bu yönde ama bu açıdan bakmamıştım"Doğduğundan beri böyle onun yanında ağlayan biri dahi olmadım üzüldüğüm zaman bile gülme efekti var gibiydi yüzüm üstelik bu yüzden kalıcı tikim var malesef "
mesela su bana acayip uç geldi.
kiziniz sizden duygularini bastirmayi mi ogrendi acaba
Üstüne düşmenizi şiddetle öneririm.Çok teşekkür ederim aslında istediğim ve duymak istediğim şey sanırım buydu anlatmak istediğim ve korktuğumda teşekkür ederim randevu alıyorum yarın hemen
en yardmci olabilecek bir uzman bakisi olur.Teşekkür ederim a
bunu hiç düşünmedim olabilir çünkü ben hep duyguları bastırmak zorunda olan ve halada öyle olan biriyim buna yol açabilecegimi düşünmemiştim sadece doktoru bunu demişti sevgi dolu ve Güler yüzlü olur diye faydası oldu evet bu yönde ama bu açıdan bakmamıştım