- 19 Mayıs 2020
- 46.404
- 207.537
- Konu Sahibi zalimistanbullu
Hayır, tecavüze uğradı.Bu hikayede yanan adam oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır, tecavüze uğradı.Bu hikayede yanan adam oldu
Bak cevabı kendin vermişsin. Senin kocan bizim değil. Bizi hiiiç ilgilendirmiyor ona banyoda ne yaptığın.Adam kocam oldugundan sıkıntı yok yani hakkettigini düşünüyorum
Bu hikayede yanan oda sıcaklığında yumusamaya bırakılmış margarin olduBu hikayede yanan adam oldu
Adamı kağıt mendil gibi kullanıp atmışHayır, tecavüze uğradı.
#ZalimİstanbulluYalnızDeğildirİnsan mahremiyetini de ulu orta yere dökmez be kardeşim bu nedir rezilmisiniz. Bize ne kime ne senin kocanla olan sikişinden terbiyeden edepten uzaksınız insan paylaşmaya utanır
Bence bu konuyu açan bu şahıs ERKEK sizi kekliyor#ZalimİstanbulluYalnızDeğildir
Burası +18 cinsellik kısmı ne bekliyordun ve konu sahibinin üslubu seninkinden daha normaldi
Konuyu, bıtane ciddiye alan cıddı cevap veren yok, bu durumda kimse keklenmıyor.Bence bu konuyu açan bu şahıs ERKEK sizi kekliyor
Ciddi olamazsın.Bence bu konuyu açan bu şahıs ERKEK sizi kekliyor
Hahahah calcimmm banlanan biz olmayalım da yansın adamBu hikayede yanan adam oldu
Kimlerle dans ettiğini bilmiyorsun bıyıklıBence bu konuyu açan bu şahıs ERKEK sizi kekliyor
Ensesine de vurmuş bir taneBirde adama ev odevi vermissin gibi anlattinmi ?
Allaşkına tansiyonumu ölçsün biri ay inanamıyorum. Ay ben şok.Ciddi olamazsın.
Bence ensesi değildir o şaplakEnsesine de vurmuş bir tane
Regen_ Merve kusacak kova getiri misin?Allaşkına tansiyonumu ölçsün biri ay inanamıyorum. Ay ben şok.
Bence ensesi değildir o şaplak
Ahhahaha kussun kovami hazirladim @MerveRegen_ Merve kusacak kova getiri misin?
Hep böyle oluyo tansiyonum düşünce.Regen_ Merve kusacak kova getiri misin?