- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- Konu Sahibi zalimistanbullu
Aaa number olmasinOoo haşin ve gaddar. Hep number yüzünden bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa number olmasinOoo haşin ve gaddar. Hep number yüzünden bunlar
Yumuşar mi off yok artik djdksk ne bu, oda ısısında bekleyen margarin mi? ghhhsgfhArdarda yaptırma canım bu sefer de yumuşar sertlesemez yine yetersizlik der benden soylemesi
Margarin kullanan mu kaldı yaYumuşar mi off yok artik djdksk ne bu, oda ısısında bekleyen margarin mi? ghhhsgfh
Şimdi gelip seni şikayet edicek.Ooo haşin ve gaddar. Hep number yüzünden bunlar
Annemin pasta defterinde hep böyle yazardı. Dil alışkanlığıMargarin kullanan mu kaldı ya
Cavidanın da dediği gibi bebeğim okudu bunların hepsine şahit oldu. Travma aldı çocuk. Bi kinoalı çay yapam da çıkıp balkonda bebeğime hava aldırarken içemHamile hamile okuma sen
Sadece aile mi arasında?Gözünüz aydın aile arasında bir kutlama yaparsınız artık, buraya kuru kuru yazarak olmaz
Judy yaaCavidanın da dediği gibi bebeğim okudu bunların hepsine şahit oldu. Travma aldı çocuk. Bi kinoalı çay yapam da çıkıp balkonda bebeğime hava aldırarken içem
Yatağa yüzüstü uzanıp karnımı kucaklayarak ağladıktan sonra tabiJudy yaa
Karnını örterek uyumayı unutmuyosun inşallah.Yatağa yüzüstü uzanıp karnımı kucaklayarak ağladıktan sonra tabi
Örtemiyorum kurdeleyi büyük yaptım mani oluyorKarnını örterek uyumayı unutmuyosun inşallah.
Bizi çağırmazsa darılırım ilk biz duydukSadece aile mi arasında?
Kordelayı unutma litfen kordela önemliCavidanın da dediği gibi bebeğim okudu bunların hepsine şahit oldu. Travma aldı çocuk. Bi kinoalı çay yapam da çıkıp balkonda bebeğime hava aldırarken içem
Karnının üzerine yatma kuzum yavaş yavas başka pozisyona alıştır kendini, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahYatağa yüzüstü uzanıp karnımı kucaklayarak ağladıktan sonra tabi
Unuturmuyum hiç. Göbüş büyüdükçe kordela da büyüyorKordelayı unutma litfen kordela önemli
Evimde kordağle yok ve ben aniden hamile kalirsam ne yapacağımı bilmiyorumUnuturmuyum hiç. Göbüş büyüdükçe kordela da büyüyor