- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi zalimistanbullu
Hamile kaldığında dikkat et hemen sancın tutup doğurablirsinEvimde kordağle yok ve ben aniden hamile kalirsam ne yapacağımı bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kaldığında dikkat et hemen sancın tutup doğurablirsinEvimde kordağle yok ve ben aniden hamile kalirsam ne yapacağımı bilmiyorum
Canım yan zar zor yatıyorum yüzüstü yatmayalı aylar oldu şaka amaçlı dedim onuKarnının üzerine yatma kuzum yavaş yavas başka pozisyona alıştır kendini, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
cevabını duymaya korkarak soruyorum ama : neye çağırılıyoruz tam olarak?Bizi çağırmazsa darılırım ilk biz duyduk
orda elaleme nispet yaparcasına yalayan kocaydı ama burda kadın (yani inş)Aaa number olmasin
Çok üzücü bir durum bu. Gözyaşlarına boğuldum burdaEvimde kordağle yok ve ben aniden hamile kalirsam ne yapacağımı bilmiyorum
Bebegime duzenli hava aldirip, gobegimi tutarsam bsy olmaz bence amaHamile kaldığında dikkat et hemen sancın tutup doğurablirsin
resmen adamın ırzına geçmişin
Ben kardan adamli pasta yapmayi biliyom, ustune de 'vallah geldim hele' yazarim diyodum ama sen simdi aklimi karistirdin, oyle mi yapsam. Zibinima Ay lav dedi yazsam kocam bana dede mi diyon lan der mi... Of cok zor..Çok üzücü bir durum bu. Gözyaşlarına boğuldum burda
Yarın ilk iş gidip kordele alıyorsun. Bide bi pastacıyla anlaşıyorsun şimdiden patik şeklinde pasta siparişi veriyorsun üzerinde "i am coming" yazan, hazırda olsun bunlar ne olur ne olmaz
Korkma düşündüğün gibi değil Zalimin kızının after partysinecevabını duymaya korkarak soruyorum ama : neye çağırılıyoruz tam olarak?
Iste benzer hayal ürünü çoklu kisilik bozuklugu var ikiside numberorda elaleme nispet yaparcasına yalayan kocaydı ama burda kadın (yani inş)
Pasta kurdele hallolur da sen evde bi oda ayarla girişinde telefonları bırakıp gireceğin. Radyasyondan uzak. Kendin telefon kullanma ama kocanın telefonuyla görümcene laf sokarsın tamam mı? Bunlar önemli bak altın kurallarBen kardan adamli pasta yapmayi biliyom, ustune de 'vallah geldim hele' yazarim diyodum ama sen simdi aklimi karistirdin, oyle mi yapsam. Zibinima Ay lav dedi yazsam kocam bana dede mi diyon lan der mi... Of cok zor..
EDEP DİYİP EDEPSİZ KELİMELERGeçen hafta esımle butun cesaretımı toplayıp konustum ona benı neden ıstemedıgını sordum oda senlık birsey yok benım ıcımde çözmem gereklı kendıme bıle ıtıraf edemıyorum dedı cınsel anlamda güçsüz oldugumu yardım alalım dedı ve bende butun gucumu toplayıp kendım yapıstım ona banyoda soydum oral yaparak boşattım bak demekkı yapabılıyorsun dedim bundan sonra ara vermeyeceksın hergun bırlıkte olacagız ben olmasamda yanında kendın kendıne yapacaksın bu bır nevı cınsel egzersız dedım ve bundan sonra bana karsı cekıngen olmayacaksın ben senın 10 yıllık karınım benımle herseyını rahatça konusabılırsın dedım sonrasında bır kaç kez daha bırlıkte olduk sık olunca erken de boşalmadı suanlık her şey yolunda bakalım
Kese atılacakmış ona çağırıyor fazla keseleme yumuşuyormuşcevabını duymaya korkarak soruyorum ama : neye çağırılıyoruz tam olarak?
Ard arda yaptırma canım yumusar nedir? sankı fınosuna cıs yapmayı ogretıyor konu sahıbı de siz de yol gosterıyorsunuz gıbı olmusArdarda yaptırma canım bu sefer de yumuşar sertlesemez yine yetersizlik der benden soylemesi
Şşş yangınım aslinda ADAM falan yok hepsi hayal bunlarınArd arda yaptırma canım yumusar, sankı fınosuna cıs yapmayı ogretıyor konu sahıbı de siz de yol gosterıyor gıbı olmus
Olayın ıcındekı koca adam YAPTIRMA nedir allasen.
Bı de yumusar falan.
İkralık.
Kizzz terbiyesiz derken senin terbiyen noldu simdi valla su kk ya girince abdestsiz cikiyoruz yaa haydi hayirlisiİnsan mahremiyetini de ulu orta yere dökmez be kardeşim bu nedir rezilmisiniz. Bize ne kime ne senin kocanla olan sikişinden terbiyeden edepten uzaksınız insan paylaşmaya utanır
Kulak memesi kıvamında yumusayınca yeterli.Şşş yangınım aslinda ADAM falan yok hepsi hayal bunların
Bu hikayede yanan adam olduŞşş yangınım aslinda ADAM falan yok hepsi hayal bunların
Radyosyan önemli of gebelikten sogudum e bunlarla da mi ban oluyor yahuPasta kurdele hallolur da sen evde bi oda ayarla girişinde telefonları bırakıp gireceğin. Radyasyondan uzak. Kendin telefon kullanma ama kocanın telefonuyla görümcene laf sokarsın tamam mı? Bunlar önemli bak altın kurallar
Bi ban kokusu alıyorum ama du bi