- 7 Mayıs 2020
- 287
- 568
- Konu Sahibi zalimistanbullu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada madalyaları ben veririmTebrikler çok iyi boşaltmışsın mı diyek ne diyek
Madalyan da benden hatta
Z zalimistanbullu sırtına vurup aferin dedım, oldu mu?Sırtına vurup aferim kız falan mı desek bilemedim
Bız napalım peki?
Hahahahahahaha deli
Yooo en ince ayrıntısına kadar anlatmazsa olmaz.Bilmesek de olurdu.
Ben okurken utandım MaşAllah yazmak kolay mı olduGeçen hafta esımle butun cesaretımı toplayıp konustum ona benı neden ıstemedıgını sordum oda senlık birsey yok benım ıcımde çözmem gereklı kendıme bıle ıtıraf edemıyorum dedı cınsel anlamda güçsüz oldugumu yardım alalım dedı ve bende butun gucumu toplayıp kendım yapıstım ona banyoda soydum oral yaparak boşattım bak demekkı yapabılıyorsun dedim bundan sonra ara vermeyeceksın hergun bırlıkte olacagız ben olmasamda yanında kendın kendıne yapacaksın bu bır nevı cınsel egzersız dedım ve bundan sonra bana karsı cekıngen olmayacaksın ben senın 10 yıllık karınım benımle herseyını rahatça konusabılırsın dedım sonrasında bır kaç kez daha bırlıkte olduk sık olunca erken de boşalmadı suanlık her şey yolunda bakalım
Öcüüüüüübu neydi şimdi
Konuda tek merak ettigim sey... soymadan nasıl yapacaktıRegen_ senin yorumunu merak ettim ben
Hain planlarının içindeymiş banyo. Yavru Ceylan'ın banyoya girip soyunmasını beklemiş ve en savunmasız anında atlamış üzerineKonuda tek merak ettigim sey... soymadan nasıl yapacaktı
Hayr banyoya o atmış ceylanıHain planlarının içindeymiş banyo. Yavru Ceylan'ın banyoya girip soyunmasını beklemiş ve en savunmasız anında atlamış üzerine
Hamile hamile okuma senBen ne okudum ya
Ooo haşin ve gaddar. Hep number yüzünden bunlarHayr banyoya o atmış ceylanı