Canım naptın kan sonucun nasıl çoktı umarım herşey yolundadırNasıl geçti transfer in cnm inşallah herşey yolundadır dua ediyorum hepimizeuzaklarda olsakta kalbimiz bir derdimiz ortak inşallah dertlerimiz bitecek bu ay güzel haberler alacagiz
Ne yapayım canım gittim geldim progestan değerin ölçtüler yine 55 çıktı ilaçlarına devam et dediler Bir de progest tonu arttıran bir bant varmış climara diye onu verdi onu yapıştırdım işte koluma aynı gün 3 kişi transfer olmuştuk 2 kişi çift embriyor bir kişi tek emriyor çift embriyo transfer olana o banttan vermiş ama tek transfer olanı vermemiş bilmiyorum yani bakacağız ayın 28'inde gel Kan değerlerine bakalım beta bakalım dedi. Sen nasılsın ağrın sızın var mı bir belirtin var mı vücudunda bir değişiklik var mıCanım naptın kan sonucun nasıl çoktı umarım herşey yolundadır
Canım benim hakkımızda en hayırlısını en kolayından versin Allah benim bugün ara ara bel ağrım oluyor arada sol tarafımda batmalar oluyor ama şiddetli değil hafif bilmiyorum artık yavaş yavaş rabbimin ol dediği olacak inşallahNe yapayım canım gittim geldim progestan değerin ölçtüler yine 55 çıktı ilaçlarına devam et dediler Bir de progest tonu arttıran bir bant varmış climara diye onu verdi onu yapıştırdım işte koluma aynı gün 3 kişi transfer olmuştuk 2 kişi çift embriyor bir kişi tek emriyor çift embriyo transfer olana o banttan vermiş ama tek transfer olanı vermemiş bilmiyorum yani bakacağız ayın 28'inde gel Kan değerlerine bakalım beta bakalım dedi. Sen nasılsın ağrın sızın var mı bir belirtin var mı vücudunda bir değişiklik var mı
İnşallah canım benim hayırlısı olsun bekliyoruz Benim de bugün 5 gün transfer hariç test yapmayacağım aslında içim gidiyor ama yapmayacağım diye söz verdim kendime arkadaşım sıfır belirti ile hamile kaldı çünküCanım benim hakkımızda en hayırlısını en kolayından versin Allah benim bugün ara ara bel ağrım oluyor arada sol tarafımda batmalar oluyor ama şiddetli değil hafif bilmiyorum artık yavaş yavaş rabbimin ol dediği olacak inşallah
İnşallah canım benim hayırlısı olsun bekliyoruz Benim de bugün 5 gün transfer hariç test yapmayacağım aslında içim gidiyor ama yapmayacağım diye söz verdim kendime arkadaşım sıfır belirti ile hamile kaldı çünkü
Aynen canım belirti arama zaten ben her transferimde aradım ama olmadı bel ve kaşık ağrımda zaten bi oluyor bi olmuyor amannnn ne bileyim sözler tükendi artık test günü belli olacak inşallah ama ben pazartesi yani beşinci günü evde test yapacağım ya içim içime sığmıyor inan
Canım benim bence yapma 5 gün çok erken en azından bir 7 8 günü beklerim hayırlısı olsun İnşallah bebişlerimizi en kolaylıkla kucağımıza alırızAynen canım belirti arama zaten ben her transferimde aradım ama olmadı bel ve kaşık ağrımda zaten bi oluyor bi olmuyor amannnn ne bileyim sözler tükendi artık test günü belli olacak inşallah ama ben pazartesi yani beşinci günü evde test yapacağım ya içim içime sığmıyor inan
Ay hadi inşallah bu defa hayırlısıyla olsunEvet canım en son histereskopi oldum ve temiz çıktı bu işlemden sonraki ilk transferim Bir de her transferden sonra embriyo kalitesi daha düşük oluyor benim ilk transferimde iki tane 5A A5 B B ikinci transferide üç üçüncü günü sekiz hücreli ve on hücreli ikişer adet intro transferi yapılmıştı ama maalesef ikisi de negatifle sonuçlandı bu sefer Histereskopi oldum iki sefer opu işlemi gördüm toplamda dört yumurtam 4.04 embriyo oluştu çözdürürken üçü durdu biri beşinci güne geldi onu da dün transfer ettik üçaa Allah hakkımızda her şeyin hayırlısını versin
Amin canım inşallahCanım benim bence yapma 5 gün çok erken en azından bir 7 8 günü beklerim hayırlısı olsun İnşallah bebişlerimizi en kolaylıkla kucağımıza alırız
amin canım benim Allah razı olsun hepimize mutlu haberler en kolayından en güzelinden inşallahAy hadi inşallah bu defa hayırlısıyla olsun
Bende Mustafa hocada transfer oldum perşembe günü canımAmin canım benim
Ben Acıbadem Mustafa taş a gidiyorum sen nerede görüyorsun tedavini
Transferin hayırlı olsun güzel sonuçlar almayı nasip etsin isteyen herkese inşallahBende Mustafa hocada transfer oldum perşembe günü canım
Âmin canım Allah razı olsun ben oksapar coraspirin estrofem progestan fitil ve ampül sabah akşam birde prednol 16 kullanıyorum canım sen ne yaptın belirti var mı test falan yaptın mı ay ben çok heyecanlıyım aşırı Sancım var bel ağrım var galiba adet olacağımTransferin hayırlı olsun güzel sonuçlar almayı nasip etsin isteyen herkese inşallah
Transfer de hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Ben henüz transfer olmadım canım yarın kontrole gidecem transfer günü belli olacak hayırlısıyla inşallahÂmin canım Allah razı olsun ben oksapar coraspirin estrofem progestan fitil ve ampül sabah akşam birde prednol 16 kullanıyorum canım sen ne yaptın belirti var mı test falan yaptın mı ay ben çok heyecanlıyım aşırı Sancım var bel ağrım var galiba adet olacağım
Allah büyüktürBugün negatif aldım. 2. transferimdi artık bıktım yoruldum gerçekten. Bir gün ya bir gün o kağıttan pozitif görebilecek miyim ????
Ayyy canım yaaa kaçıncı gün kaçıncı gün embriyosu Allah’tan ümit kesilmez canım inşallah en kısa sürede Rabbim gönlümüzün muradını versinBugün negatif aldım. 2. transferimdi artık bıktım yoruldum gerçekten. Bir gün ya bir gün o kağıttan pozitif görebilecek miyim ????
Yaptım aslında bugün ama hayal meyal görüyor gibiyim görmüyor gibiyim ikinci çizgiyi vallahi psikolojim bozuldu artıkBen henüz transfer olmadım canım yarın kontrole gidecem transfer günü belli olacak hayırlısıyla inşallah
İlaçları kullandığınız sürece adet olmazsınız, belirtileriniz belki olumludur öyle düşünün inşallahtest yaptınız mı kaçıncı günündesin
Kan verin inşallah olumludurYaptım aslında bugün ama hayal meyal görüyor gibiyim görmüyor gibiyim ikinci çizgiyi vallahi psikolojim bozuldu artık
5. gün embriyosu üstelik iyi kalite. Allah' tan ümidimi kesmek istemiyorum ama o kadar zor ki, yaşayan anlar. Hiç hamile kalamayacak gibi hissediyorum.Ayyy canım yaaa kaçıncı gün kaçıncı gün embriyosu Allah’tan ümit kesilmez canım inşallah en kısa sürede Rabbim gönlümüzün muradını versin