merhaba kızlar bunu okumanızı istiyorum bana akıl verin

baahaarr

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
9
0
16
Ankara
5 yıllık evliyim bir tane 9 aylık kızım var eşim gizlice çıplak kızlara bakıyor ve baktıktan sonra benimle ilişkiye giriyor benimde zoruma gidiyor bir gün sinirlendim ve söyledim kızlara baktığını ilk başta bir şey demedi sonra dedi ki ben erkeğim bakarım dedi tamam o zaman beraber bakmaya davet ettim ama o sen bakamazsın dedi o zaman ben yetersiz mi geliyorum dedim o da hayır dedi öylesine bakıyorum saatlerce başında durmuyorum dedi hemen lafı kapattı ve sustum benim zoruma gidiyor birde sessiz birisiyim eşime karşı içimdekileri söyleyemiyorum sadece sinirlenince söyleyebiliyorum şimdi kafaya bunu taktım ne yapmam lazım eşimin bakmaması için ve sürekli de süsleniyorum ama yetersiz mi geliyorum gibi geliyor o baktıkça

yazdıklarınızda eşinizin rahatlıgı benı sasırttı sıden hıc ceknımeden nasıl böyle konusabılıyor enteresan...

Yeni üye olanların ilk konuları da hep cinsellik yahu garip neyse
Madem öyle ilişkiyi kabul etmeyin
:44:

bu nasıl bişe yaa şok oldum izin vermeyin buna yaptığı çok iğrenç bişe

Eşine karşı içindekileri söyleyemiyormuşsun sadece sinirlenince söylüyormuşsun bu olayda da susmuşsun demekki bu olay seni sinirlendirmemiş.Buradaki arkadaslar ne yazarsa yazsın acıkcası ben senin eşine tepki vereceğini zannetmiyorum.O iş baştan olur.Esine göre bu cok normal baksana rahat rahat bakıyormuş bir de öylesine bakıyormus nasıl oliyorsa öylesine bakmak.

Daha geçen gün arkadaşım bu yzden boşanma aşamasına kdr geldi . Adam sapığım ben ne olcak demişti

İnterneti güzel paylaşımlar, yararlı bilgiler, haberler okumak için değilde böyle cahiliyetle kullanılması çok acı Aradaki muhabbeti olumsuz etkiliyor.

Meraba arkadasim bende evliyim boyle bi sey basima geldi ama daha farkli benimki tivitir diye biyerde hesap acmis benim haberim yok tabi bu arada kendisi benim facebook hesabimi evlendikten sonra kapatti ben bunu tesaduf eseri yakaladim bir suru kiz eklemis birde neyse tartistik biraz en sonunda kapatti hesabini simdi cift face kullaniyoruz vel hasil bence arkadasim esinle konus sen sustukca o tepene biner daha cok yapar nasil olsa sesini cikartmiyor diye daha cok ilgilenir seni anliyorum gurur kirici bi sey konus bence tartismadan guzelce derdini sor canim

Durumu bu kadar olağanlaştıracak kadar yüzsüzleşmesi enteresan.
Sizin sessizliğinizden güç alıyor demek ki.
Bundan sonra sesinizi daha fazla çıkarmanız lazım

eşime çok kızgınım ve konuşmasına konuşurum ama bebeğim için belki düzelir diye bekliyorum eğer konuşursam bu sefer boşanmaya kadar gideriz o yüzden susuyorum çalışmıyorum ailem destek olmaz o yüzden bebeğimi kaybetmek istemiyorum açıktan üniversite okuyorum onu bitirene kadar düzelmezse o zaman konuşayım diyorum ilişkiye girmeyin diyorsunuz ama bir umut yaptıklarımın farkına varır utanır diye düşünüyorum belkide yanlış düşünüyorumdur ama çaresizim iş bulana kadar

eşinizin tavrını kızların fotoğraflarına bakmasından daha saçma bulduğumu belirtmek isterim. ayrıca bu bir kez mi oldu hep mi oldu? yani resimlere baktığını bir kez mi yakaladınız yoksa düzzenli olrakmı bakıyor önce bunu ayırt etmek lazım bence öyle yuva yıkmak kolay iş değil diye düşünüyorum tabi seviyorsanız...

3 yıl öncesine kadar bakmıyordu sonra birden bire bakmaya başladı gizli gizli ama öyle sıkta bakmıyordu şimdi çocuk oldu daha çok bakıyor

Siz sürekli sustuğunuz için nasıl olsa affeder,bi' şeycik olmaz diye düşünüyor olması kuvvetle muhtemel.Biraz sesiniz çıksın,hesap sorun ablacım.Yani bakın daha önce hiç yokmuş,sonra bakmalar başlamış ama sık değilmiş,şimdi de sıklaşmış.Ee peki siz böyle devam ettikçe bu ilerlemeyecek mi?
Belki bebek falan olduğu için kendinize bakmadınız bir müddet.Hiç bir şey bunu bana göre hafifletmez ama muhtemelen ona göre yaptığının bahanesi bu.
Yaptığını kabullenip bir de savunması da ayrı bir hoş.Afedersiniz ama yüzsüzlüğün daniskası...
Her ne kadar güven kırıcı,iğrenç hissettirici olsa da(Bu olayı normal karşılayanlar olacaktır,ben karşılamıyorum) bu aşamada boşanın diyemeyeceğim çünkü ortada küçücük bir bebek var ve fiili bir üçüncü şahıs olayı yok.
Haddime değil belki özür dileyerek söylüyorum ama kendinizi ona daha güzel gösterseniz (makyajlar,fönler,süslü püslü iç çamaşırları vs),sevdiği yemeklerden romantik bir sofra kursanız,bebeği 1 günlüğüne birine bırakıp biraz uzaklaşsanız mesela... Kimseye bakma ihtiyacı olmadığını anlayacaktır eminim

O bakınca mübah sen bakınca günah.. Ne güzel iş..

Adam bu kadar tutarsızken siz de kalkmış süsleniyorum ama yetersiz miyim ne yapsam diyorsunuz

Erkek olmak varmış..

Bu üzmesin sizi..
Erkeklerin bu tarz yaklaşımları eşleriyle uzaktan yakından ilgili değil.Tamamen farklılık arayışı,yasakların tatlı oluşu ile alakalı..
Bir bayan olarak incinmemek mümkün değil..Fakat ne yaparsak yapalım bir şekilde bunlardan vazgeçmeyeceklerini anladım ben..o yüzden üzülüp kendi canına yazık etmemek en doğrusu..

Daha geçen gün arkadaşım bu yzden boşanma aşamasına kdr geldi . Adam sapığım ben ne olcak demişti

ALLAH da sizi güldürsün :)))
demek ki evlenemiyorum diye üzülememek gerek^^
ya kardeş sen de de ki ben de çıplak erkeklere bakıcam öyle seninle ilişkiye gircem de tepkisi ne olacak bakalım^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…