- Konu Sahibi Mavibalonlar
Belki beni hatirlayan vardir aranizdan.Bayadir girmiyordum. Bu siteye ilk 102 kiloyken başlamıştım. İnat etmiştim zayıflayacağım diye :) Yaşım 16 lise sona geçtim ve hipotroid hastasiyim. Şu anda 86-87 kiloyum :) Bir de yeni bulduğum zumba dansı var her gün 1 saat ya da 1.5 saat yapmaya calisiyorum bol su + 7li bitki cayim. Kızlar cidden inanılmaz bu zumba dansı 1 haftada 1 beden inceldiğinizi hissedebiliyorsunuz yazıyordu bir sitede. Başladım bende ki daha 3 dakikada bile inanılmaz derecede terliyorsunuz.Bugünlük zumba dansımı yaptım su an kan ter içindeyim ne yazık kii. 3 gün oldu zumbaya başlayalı ama dün alısverise gittiğim için böyle küçük simit pizzalar var onlardan yedim 2 gün boyunca yani azıcık bozulmuşta olsa olsun daha yolun basındayız. Kızlar benim kız arkadaşlarım falan var çevremde hep zayıflar zaten bir tek beni kilo yönünden ezebiliyorlar bende inat ettim okullar acılana kadar biraz daha vermem lazim. Hedefim 70 kilo. Genellikle çorba içiyorum.Sabah öğle aksam çorba birde aksamları azıcık ne yemek varsa ondan eğer pilav varsa 1-2 kasık. Corbanın icinede avuç kadar ekmek doğruyuyorum. Doymazsamda bir tabak daha koyuyorum fakat oda ekmeksiz. Bana katılmak isteyen varsa buyursun gelsin sekerleer :-*