Hızlıca Zayıflayalım (Öğrencilere göre basit işler ucuz işler:)

Elesmera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
92
4
98
Kızlar merhabalar :))
hazirana kadar 10 kilo vermek istiyorum bana katılmak isteyen olursa çok mutlu olurum:)
üniversite öğrencisiyim ve yaptığımız makarnalar bana hızlıca kilo aldırdı :)))
Eveet şimdide uygulayacaklarıma geçelim ben başladım bu şekilde ;

1. Yeşil kahve
Sabahları uyanınca hemencecik su kaynatıyorum ve bi bardağa 1 tatlı kaşığı yeşil kahve çekirdeği koyup demlendiriyorum azıcık onu beklerken hazırlanıyorum :)) Ama bunun yanında gün boyu en az 2lt su içmek önemli çünkü yeşil kahvenin etkisi su ile beraber belli oluyor. Yağları su ile çözüyor.
1 kilosunu 24tl ye aldım.

2. Yoğurt kürü
Bu sitede gördüm ve inanın beni çok iyi hissettirdi.Günde 500gr verdirdiğini yazmış arkadaşlar ama bence düzenli yediğimizde olacak birşey bu. HAzırlanışı : 2 yemek kaşığı yoğurt üstüne tarçın,zancefil,zerdeçal hepsinden birer çay kaşığı atıp karıştırıyoruz sabah öğle akşam birer kase yemeklerden 30dk önce yiyoruz. Tabi öğrenciyseniz sizde benim gibi sabah akşam yapabilirsiniz sadece:))
(Tarçın zencefil zerdeçal paketleri 50krş-1tl arası)

3.Kahvaltıda etimek labne
Genelde ekmek yemek hiç istemiyorum ancak kızarmış ekmek vücuttaki suyu aldıgından sabahları 2 dilim etimek yiyorum yanında domates salatalık zeytin :) (etimek= 75krş-1tl arası)

4. Öğle yemeğinde arkadaşlarınıza uymayın !
Arkadaşlarınız sizinde illaki patates yiyelim döner yiyelim ekmek arası bişeyler yiyelim diyordur:)). Kanmayın onlara !. Bunun yerine yanımızda elma bulunduralım. Ve bir tane ayran içelim. Olduki çok açlık hissettiniz okul şartlarında kantinde çoğu şey fastfood oldugundan okulun yemek hanesinde çorba yiyelim ve varsa sebze yemeğini bitirelim. Ekmek yasak ! :)

5. Ara öğün olarak 5 badem 5 ceviz.
Öğleden önce ve öğleden sonra yeterli olacaktır:)

6. Yemekte herşey yağsız.
Ben tercihen çorba salata ile geçireceğim akşamlarımı. Ama siz et tavuk yada sebze yemekleri yağsız olmak koşulu ile yiyebilirsiniz.

7. Mutlaka yemeğimizi yatmadan en az 3 saat önce yemeliyiz. Çok geçe kalmayalım :)

8. Acıktıkca ayva ye.
Ben geceye doğru aç hissettiğimde ayva yiyorum ve tok tutuyor.

Bunları bi üniversite öğrencisi rahatlıkla uygulayabilir bence kendim uygulamaya başladım 2 gün oldu.Kendimi rahat hissediyorum.Sizinle beraber uygularsam daha kolay olacağına inanıyorum.

Haftada en az 3 günde bu videodaki hareketleri 40 dkmı ayırıp yapacağım.
[video]http://www.fullhdfilmizle.org/belgesel-izle/40-dakikada-500-kalori-yakarak-sikilasin/[/video]

Kimler benimle :))):34:

Canim insallah basarirsin ben sana katilirim :) bende 17 yasinda lise ogrencisiyim 15 kilo fazlam var vermem lazim

Hayirli olsun canim...
boyun ve kilon kac acaba ne kadar surede vermeyi hedefliyorsun..
bende universite ogrencisiyim sartlarimiz aynii yani

Boyum 168 kilom 81 aslinda 84 dum ama 1 aydir dikkat ediyorum 81 e kadar indim ama hafta sonlari cok yiyorm uykum bozuluyo tutamiyorm kendimi haftasonlari abartmasam daha iyi olucak :) senin boyub kilon kac

Hayirli olsun canim...

canım 1.73 boyum kilomda 68 civarı oynuyor bu kez umutluyum.
spor yapmak istemeyenlerde bence 10dkda olsa bi mekikle günde çok raht hissedebilirler:)

Hayirli olsun canim...

Hazirana kadar vermeyi planlıyorum 1.73 boyum kilom 68 de oynuyor. Ama olurda veremezsem hazirana kadar yinedee bu 10 likoyu vereceğim :)))) birlikte yapalım:):49:

Son düzenleme:
Canim insallah basarirsin ben sana katilirim :) bende 17 yasinda lise ogrencisiyim 15 kilo fazlam var vermem lazim

Süper mutlaka katıl. Sen ufak bi sporla çok daha hızlı verirsin bizdenn :)):18:

Boyum 168 kilom 81 aslinda 84 dum ama 1 aydir dikkat ediyorum 81 e kadar indim ama hafta sonlari cok yiyorm uykum bozuluyo tutamiyorm kendimi haftasonlari abartmasam daha iyi olucak :) senin boyub kilon kac

Canım bende haftasonu boş kalınca sıkıntıdan yiyordum ayva gerçekten bir numara:) tok tutuyor :56:

Yürüşe baslicam canm insallah ya bu ay 1 nişan 1 sözümüz var onlara kadar zayiflamam lazim :)

Canım bak yeşil kahveyi benim anneannem kullanıyor 65 yaşında 4 aydır 9 kilo verdi ve coğunlukla belden verdi. Su ile beraber ödem attıgından nişana kadar bence mutlaka iç. En azından şişkinlik olmaz:)

Back
X