• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba hamilemiyim bi bakarmısınız

Kesinlikle ama ahh keşke akışına bırakabilsem aylar geçtikçe daha çok ümitsizleşip sabırsızlanıyorum 🥲
Biliyorum bende hep aynı şeyi yaşadım aylar geçtikçe olmıcak hissine kapılıyor insan ama herşeyin bir zamanı varmış gerçekten hayırlı zamanda gelsin meleklerimiz 🤲❣️

Eklentiler

• IMG_20220216_111746.jpg
    IMG_20220216_111746.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 132
Hayırlı olsun 😍 2 gün sonra tekrar kan verin düzenli artış var mı ona bakın sonra zaten doktora gitmeniz gerekecek ❤😊

Daha günüm geçmedi bu şekilde çıktı ama doktor daha çok küçük dedi bi korktum inşallah hayırlısıyla devam eder çok mutluyum Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin 🤲❣️
Ayyy çok sevindim senin için ya inşallah sağlıkla gelsin bebeğin 😊😊 korkma neden korktun daha günün geçmeden böyle çıkmış işte bence gayet güzel daha küçücük bebeğin😊 2 3 güne artar zaten

Daha günüm geçmedi bu şekilde çıktı ama doktor daha çok küçük dedi bi korktum inşallah hayırlısıyla devam eder çok mutluyum Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin 🤲❣️
Ben bugün test yapayım diyorum ama cesaret edemiyorum hiç belirti yok diye benimde bat 2 gün sonra ne yapacağımı bilemedim ya

Ayyy çok sevindim senin için ya inşallah sağlıkla gelsin bebeğin 😊😊 korkma neden korktun daha günün geçmeden böyle çıkmış işte bence gayet güzel daha küçücük bebeğin😊 2 3 güne artar zaten
Ne biliyim doktor daha çok küçük dedi biraz gerildim hayırla gelsin ☺️

Back