- 1 Aralık 2020
- 970
- 1
- 195
- 33
Bu gebelik testiyse evet hamilesin hayırlı olsunArkadaşlar merhaba adetime 4 5 gün var bu ay ovulasyon testi alıp denedim koku hassasiyeti ve ara ara mide bulantım oldu test yaptım aşağıdaki gibi çıktı hamilemiyim sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gebelik testiyse evet hamilesin hayırlı olsunArkadaşlar merhaba adetime 4 5 gün var bu ay ovulasyon testi alıp denedim koku hassasiyeti ve ara ara mide bulantım oldu test yaptım aşağıdaki gibi çıktı hamilemiyim sizce
Evet gebelik testi çok teşekkür ederimBu gebelik testiyse evet hamilesin hayırlı olsun
Daha erken ama pozitif canımEvet gebelik testi çok teşekkür ederim
Evet bende erken diye biraz emin olamadım ama bariz bi şekilde çıktı inşallah vardır çok bekledimDaha erken ama pozitif canım
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Çok uzun zamandır bekliyorum bu yüzden sabırsız davrandım bu sizi neden rahatsız etti bu kadar heyecanlı olduğum için yaptım teşekkürler.Aynı konudan 5 defa açmışsınız sakin olun lütfen. Evet orada ikinci çizgi gayet belli tebrikler
Heyecanınızı anlıyorum sakin olun dedim rahatsız olmadım okÇok uzun zamandır bekliyorum bu yüzden sabırsız davrandım bu sizi neden rahatsız etti bu kadar heyecanlı olduğum için yaptım teşekkürler.
İnşAllah canımEvet bende erken diye biraz emin olamadım ama bariz bi şekilde çıktı inşallah vardır çok bekledim
Kan testi yaptırdı izni bende aynı durumdayimdaÇok uzun zamandır bekliyorum bu yüzden sabırsız davrandım bu sizi neden rahatsız etti bu kadar heyecanlı olduğum için yaptım teşekkürler.
Günün geçmediği için yaptırmadım bugün tekrar bir idrar testi yaptım belki yanlıştır öteki diyeKan testi yaptırdı izni bende aynı durumdayimda
Koyulasmis iyice inşallah sağlıkla ilerler gebeliginjz tebrik ederimdarısı başımıza bu arada bat a kaç gün vafTekrardan bu şekilde çıktı
Teşekkür ederim inŞallah vardır 3 gün varKoyulasmis iyice inşallah sağlıkla ilerler gebeliginjz tebrik ederimdarısı başımıza bu arada bat a kaç gün vaf
Bugün sabah sağlık ocağına verdim kan testini yarına alıcam sonucu yazarım hayırlı sonuçlar alırız inşallah sizinde mi bu şekilde çıkıyor testKan testi yaptırdı izni bende aynı durumdayimda
Benimde çıkıyor silik çizgi ama hiç koyulaşma olmadı hergun koyulaşır diye bekledim ama koyulasmadi malesef bı kaç gün daha bekleyeceğim..inşallah siz hayırlı güzel haber alırsınızBugün sabah sağlık ocağına verdim kan testini yarına alıcam sonucu yazarım hayırlı sonuçlar alırız inşallah sizinde mi bu şekilde çıkıyor test
İnŞallah siz de alırsınız hayırlı sonuçBenimde çıkıyor silik çizgi ama hiç koyulaşma olmadı hergun koyulaşır diye bekledim ama koyulasmadi malesef bı kaç gün daha bekleyeceğim..inşallah siz hayırlı güzel haber alırsınız