• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba hamilemiyim bi bakarmısınız

Canım benimde çok ağrım oldu yerleşme den dolayı sanırım ağrı yapıyor böyle adet olucakmışım gibi Bi ağrı bende korkup doktoruma sormuştum 1.5 yıldır bekliyoruz bizde doktorum kanama olmadığı sürece bi sorun olmadığını söyledi ☺️
Rabbım kucağına saglıkcakla almayı nasıp etsin 🥰 ay bitirdi benı bu ağrılar adet sancısına benzıyor evet hıc bu kdr uzun ve devamı olan sancı yaşamamıştım ben . Bakalım yarın sonucu görücez 😍

Rabbım kucağına saglıkcakla almayı nasıp etsin 🥰 ay bitirdi benı bu ağrılar adet sancısına benzıyor evet hıc bu kdr uzun ve devamı olan sancı yaşamamıştım ben . Bakalım yarın sonucu görücez 😍
Hadi hayırlısı olsun inşallah sonucunu yaz buraya da mutlakaaaa😍

Yani en son adet tarihin ne zaman kuzum benim öğrendiğim zaman 3 haftalıktı ben 5+5 te kese gördüm yarında inŞallah kalp atışını duymaya gidicez😍🌸🌸
SAT 6 Şubat canım benimde şuan 3 haftalık sanırım pzrtsi tekrar kan vericem muayene olucam bakalım inşallah herşey normal gider siz naptınız kalp atışları duyuldumu inşallah 🥰🤲🤲

Anladım canım tamam o zaman bende öyle yaparım artık 😇 yarın kan testi sonucumu burada paylaşırım. Ama çok karnım ağrıyor adetıme 2 gun kalmış test de pozitif çıktı bu karıb agrısı normal mi ki 😢
Kan verdinmi canım ne çıktı sonuç aynıyız seninle hadi inşallah herşey iyi gider merakla bekliyorum yaz burdan mutlaka 🥰

Kızlarrrr kan testi yaptım sonuc byle çıktı e nabızda sonuç ne sizce anlamıyorum

Eklentiler

• B329B221-BE34-4B43-9E73-CFC0F70183E2.jpeg
    B329B221-BE34-4B43-9E73-CFC0F70183E2.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 57
Görsel attım canım anlamıyorum da hamilemiyim sizce 🥰🥰 sanırım hamileyim ya
Evet canım 5 in üzerindeki değerler pozitif 116 çıkmış hayırlı olsun gözün aydın
SAT 6 Şubat canım benimde şuan 3 haftalık sanırım pzrtsi tekrar kan vericem muayene olucam bakalım inşallah herşey normal gider siz naptınız kalp atışları duyuldumu inşallah 🥰🤲🤲
Bugün çok az da olsa duyduk doktor korkulacak birşey olmadığını küçük olduğu için makine tam kalp atışını algılamıyor ama atıyor sıkıntı yok dedi şükür 29 martta gidicem bidaha ☺️😍

Evet canım 5 in üzerindeki değerler pozitif 116 çıkmış hayırlı olsun gözün aydın

Bugün çok az da olsa duyduk doktor korkulacak birşey olmadığını küçük olduğu için makine tam kalp atışını algılamıyor ama atıyor sıkıntı yok dedi şükür 29 martta gidicem bidaha ☺️😍
Ayy onun minnak kalbini yerim ya maşallah ne güzel darısı başımıza kuzum 🥰🤲

Amin inşallahhh canım benim 🤲🏻 Teşekkür ederim 🤩🥰🥰
Ben bi kaç gündür iyi değildim canım yeni gördüm o yüzden aşırı halsizim çok fazla uykum var birazda eşimin ailesiyle ilgili sıkıntılar vardı sağolsunlar beni öyle böyle strese sokmadılar o yüzden giremedim pek burayada bugün doktora gittim tekrar kan verdim artışına bakıcaklar inşallah bi sorun çıkmaz dua edin lütfen 😥

Ben bi kaç gündür iyi değildim canım yeni gördüm o yüzden aşırı halsizim çok fazla uykum var birazda eşimin ailesiyle ilgili sıkıntılar vardı sağolsunlar beni öyle böyle strese sokmadılar o yüzden giremedim pek burayada bugün doktora gittim tekrar kan verdim artışına bakıcaklar inşallah bi sorun çıkmaz dua edin lütfen 😥
Ya inşallah canım sonucun çıkınca at buraya inşallah sağlıkla ilerliyordur 🤲❣️

Back