Gerçekten mi çok bekledim çok istedim hep negatif çıktıkça kendimi üzdüm Allahım inşallah çok teşekkür ederim size deÇok belirgin çıkmıs tebrikler kan testi verin
Çok bekledim inşallah öyledirgaliba hamilesin. sağlıkla ilerlesin inşallah
bu forumda en çok kadınların attığı gebelik test fotolarını yorumlamayı seviyorum. kendim hiç o ikinci çizgiyi göremedim malesef. başkasında görünce inanılmaz mutlu oluyorum. Allah anneliği yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok bekledim inşallah öyledirçok teşekkür ederm sizde cevap verdiğiniz için
Rabbim size de nasip eder inşallah bende 1 5 yıldır evliyim hiç korunmadık olmadı doktora gittim ekimden beri gidiyoruz olmadı bu ay ovulasyon testlerinden aldım mide bulantısı ve kokuya hassasiyeten şüphelendim inşallah vardır Rabbim bekleyen hakeden herkese nasip etsin içinde de sizebu forumda en çok kadınların attığı gebelik test fotolarını yorumlamayı seviyorum. kendim hiç o ikinci çizgiyi göremedim malesef. başkasında görünce inanılmaz mutlu oluyorum. Allah anneliği yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende gelip çok takip ediyordum hamile olanlara imreniyordumbu forumda en çok kadınların attığı gebelik test fotolarını yorumlamayı seviyorum. kendim hiç o ikinci çizgiyi göremedim malesef. başkasında görünce inanılmaz mutlu oluyorum. Allah anneliği yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gerçekten miHamilesin canm
Evet sonradan koyulaştı o kadar ben biraz sonra çektim ama o silik çizgi 5 dakika geçmeden çıktıŞu koyu renkteki çizgide idrardan sonra çıktı değilmi
Evet sonradan koyulaştı o kadar ben biraz sonra çektim ama o silik çizgi 5 dakika geçmeden çıktı bŞu koyu renkteki çizgide idrardan sonra çıktı değilmi
Teşekkür ederimHamilesin tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?