- 14 Haziran 2022
- 574
- 819
- 33
Yani ilişkinizin dinamiğine bağlı biraz da. Ama ciddiliğe giden yolda bir adım tabi kii. Kendimden örnek veremiycem çünkü biz aynı sitede oturuyorduk. Bu sebeple ailesi beni çok iyi tanır ve kız kardeşi de çocukluk arkadaşımdı. Ama 2.5 yıl sonra tanışmanın ucunda evlilik görebiliyorum :)İyi geceler ben 27 erkek arkadaşım 34 yaşında işimiz var 2.5yıllık ilişkimiz var ailesi ile bir hafta önce tanıştım dışarıda oturduk.siz tanıştıktan ne kadar sonra ciddi adımlar atıldı.evlilik teklifi vs. Bunu ciddi bir adım olarak görmeli miyim? Teşekkürler şimdiden
Ne güzel tek seferde gelmek ile hepsi hallolmuşEşim ailesiyle bizim yaşadığımız şehre geldi. 1.gün ben onun ailesiyle yemek yedim. 2.gün o benim ailemle yemek yedi. 3.gün ailesi bize geldi yemek yendi tanıştılar. 4.gün yaşadığımız şehri gezdirdik. 5.gün de isteme söz nişan hepsi bir arada oldu
Adam yerine koyup cevap yazanda kabahat.Bunları düşüneceğinize karı kız muhabbetleri yapan sevgilinizle neden beraber olup olmadığınızı düşünün bence.
Nereden çıkardınız hamile kaldığını?Hamile bile kaldın Ferhans çok da düşünüp taşındığını sanmam
Nereden çıkardınız hamile kaldığını?
Konularına baktım ama göremedim öyle bir yazı.
Aaiiiyy dedikoduya geeelllÇok çakalımmmm bulayım mı linki? Bu üye doktor bir herife yapışmış benimle evlen diye hamile kaldı adam ölü taklidi yapınca da kliniği yolunu tuttu
Aaiiiyy dedikoduya geeelll
Ben de yorumuna anlam veremedim üyenin zira kendisi de tatillere falan gitmiş. Bir insanı yadırgayacak son kişilerden biri bence.
Yengesi de varmış galiba tatilde sanki öyle bir şey okudumTatile gitse yine iyi, o evlensin diye takıldığı ayı Rus kızları görünce ben bunlara ölürüm biterim tüm malımı mülkümü sererim demişbu ayının ailesi nasıl insanlar merak ettim şimdi sen tanıştın mı @Ferhans
Alıntı yaparkende 40 kez düşünün bundan sonra.Adam yerine koyup cevap yazanda kabahat.
Sevgilimin ailesiyle gidip tanışma gereği duymadım. İkimiz artık ciddi bir yola girme kararı aldık.İyi geceler ben 27 erkek arkadaşım 34 yaşında işimiz var 2.5yıllık ilişkimiz var ailesi ile bir hafta önce tanıştım dışarıda oturduk.siz tanıştıktan ne kadar sonra ciddi adımlar atıldı.evlilik teklifi vs. Bunu ciddi bir adım olarak görmeli miyim? Teşekkürler şimdiden
Sevgilimin ailesiyle gidip tanışma gereği duymadım. İkimiz artık ciddi bir yola girme kararı aldık.
Ailecek, ailemle tanışmaya geldikleri zaman gördüm tanıştım. Zaten sevgilimle uzun bir ilişkimiz vardı, bizden yana herşey tamamdı. Aileler de anlaşınca, onay verince 20-25 gün sonra isteme oldu. Söz yüzüğü takıldı.
Açıkcası hatırlamıyorum pek önemsemiyorum da aileyle tanışmak bir ciddi adım kıstası değildirİyi geceler ben 27 erkek arkadaşım 34 yaşında işimiz var 2.5yıllık ilişkimiz var ailesi ile bir hafta önce tanıştım dışarıda oturduk.siz tanıştıktan ne kadar sonra ciddi adımlar atıldı.evlilik teklifi vs. Bunu ciddi bir adım olarak görmeli miyim? Teşekkürler şimdiden
1 -nerde oturacağın kesinleşecek . 2- dini siyasi görüşler ,3- ayrıca anne oğul bağımlığı 4- düğün - nişan -altın meraklısıysan ve bunları oğlan evine aldırmayı düşünüyrsan netliğe kavuştur . -5 öfke konntrolu varmıİyi geceler ben 27 erkek arkadaşım 34 yaşında işimiz var 2.5yıllık ilişkimiz var ailesi ile bir hafta önce tanıştım dışarıda oturduk.siz tanıştıktan ne kadar sonra ciddi adımlar atıldı.evlilik teklifi vs. Bunu ciddi bir adım olarak görmeli miyim? Teşekkürler şimdiden
Daha önce flörtlerim de ailesiyle /annesiyle tek başıma gidip tanıştığım oldu ama sonu ciddiyet olmadı. Eşimin ailesi ile aileler tanışınca ben de tanışırım dedim. Evlilik teklifinden sonra aileler tanıştı. 4 gün sonra da nişan oldu.İyi geceler ben 27 erkek arkadaşım 34 yaşında işimiz var 2.5yıllık ilişkimiz var ailesi ile bir hafta önce tanıştım dışarıda oturduk.siz tanıştıktan ne kadar sonra ciddi adımlar atıldı.evlilik teklifi vs. Bunu ciddi bir adım olarak görmeli miyim? Teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?