İyi geceler ben 27 erkek arkadaşım 34 yaşında işimiz var 2.5yıllık ilişkimiz var ailesi ile bir hafta önce tanıştım dışarıda oturduk.siz tanıştıktan ne kadar sonra ciddi adımlar atıldı.evlilik teklifi vs. Bunu ciddi bir adım olarak görmeli miyim? Teşekkürler şimdiden
Ailemle birlikte tanıştımİyi geceler ben 27 erkek arkadaşım 34 yaşında işimiz var 2.5yıllık ilişkimiz var ailesi ile bir hafta önce tanıştım dışarıda oturduk.siz tanıştıktan ne kadar sonra ciddi adımlar atıldı.evlilik teklifi vs. Bunu ciddi bir adım olarak görmeli miyim? Teşekkürler şimdiden
Ben ailemle tanışmaya geldiklerinde taniştim ne gerek var ki önceden tanişmaya bence çok boş bişey ciddi olan gelir tanışır kafasindayim şahsenİyi geceler ben 27 erkek arkadaşım 34 yaşında işimiz var 2.5yıllık ilişkimiz var ailesi ile bir hafta önce tanıştım dışarıda oturduk.siz tanıştıktan ne kadar sonra ciddi adımlar atıldı.evlilik teklifi vs. Bunu ciddi bir adım olarak görmeli miyim? Teşekkürler şimdiden
İyi geceler ben 27 erkek arkadaşım 34 yaşında işimiz var 2.5yıllık ilişkimiz var ailesi ile bir hafta önce tanıştım dışarıda oturduk.siz tanıştıktan ne kadar sonra ciddi adımlar atıldı.evlilik teklifi vs. Bunu ciddi bir adım olarak görmeli miyim? Teşekkürler şimdiden
Vayyy Türkiyede böyle aile. Ben yüzde yüz evleneceksem bile 40 kere düşünmem lâzımHer tanısmak ciddi adım atmak değildir. Benim ailem erkek arkadaslarımla tanışırdı. Ciddi adım atmak için değildi ama.
Yaşam, düşünce, hayat tarzına bağlı birazda. Erkek arkadasınızı en iyi siz tanırsınız cünkü.
Bunları düşüneceğinize karı kız muhabbetleri yapan sevgilinizle neden beraber olup olmadığınızı düşünün bence.Vayyy Türkiyede böyle aile. Ben yüzde yüz evleneceksem bile 40 kere düşünmem lâzım
Vayyy Türkiyede böyle aile. Ben yüzde yüz evleneceksem bile 40 kere düşünmem lâzım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?