Merhaba, bir konuda sanırım yardımınıza, fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var.

papatyacayindan

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2018
6
3
6
25
Uzun süren bir ilişkim var, gerçekten sevgisine inandığım bir adamla beraberim. Seviyorum, seviyor herşey mükemmel görünüyor fakat inanılmaz takıntılı. Geçmişimde bazı bağımlılıklarım vardı. Kötü bir çevreye sahiptim, kötü arkadaşlıklarım vardı. Şimdi çok şükür herşeyden arındım, bana çok yardım etti. Ben bütün herşeyi bitirdikten sonra onun takıntıları başladı. Her gün başka bir yanlışımı yüzüme vuruyor, başka hatalarımı gün yüzüne çıkarıyor. Bana çok iyilik yaptı fakat artık bu yaptıkları canımı çok yakıyor. Seviyorum, çok seviyorum bunun için bitiremiyorum ilişkiyi. Ona kendimi verdim, herşeyimi tüm hayatımı. Sürekli gitmekle tehdit ediyor, kötü sözler söylüyor ama ne o gidebiliyor ne ben. Bir yerden sonra artık gidecek korkusuyla yaşamak yemin ederim dayanılabilecek gibi değil. Sürekli gitmesinden korktuğum için yalan söylüyorum ve o da sürekli eskileri açıp tekrar tekrar sorup kavgalar çıkartıyor. Yalan söylesem de söylemesem de sürekli kavga ediyoruz. Lütfen bana yardımcı olup görüşlerinizi söyleyebilirmisiniz, inanın çok ihtiyacım var.

Bu adam sana ait ne varsa biliyor dolayısıyla susmayacak ve hep devam edecek gibi gözüküyor durum.
Birbirinizi daha fazla yipratmadan bitirmeniz daha iyi olur gibi geldi bana .yok yapamam dersen otur güzelce konuş ve eski çevre ve aliskanliklarindan vazgectigini ve sana güvenmeyin gerektiğini söyle ..
Nacizane ilk söylediğim daha mantıklı .

Çok konuştum inanın, hakkımda herşeyi biliyor çok kurcaladı çünkü bütün hayatımı. Yine de ayrılmak istemiyorum çok şey yaşadık, paylaştık. İleride düzelebileceğini bilsem herşeye razıyım ya

Bu karakterde bir adam senin geçmişine sünger çekmez çok yipranirsin.Seviyorsun evet anlıyorum da işin zor.

Duzelse bunca zaman düzelirdi. Senim ne kadar çabaladığını görmedi mi. Düzeldiğini görmüyor mu. Bence bu adamdan ayrıl ve senin geçmişini bilmeyen sorgulamayan bir adamla evlen. Bu adam seni mutlu edemez

Gitsem gidemiyorum kalsam kalamıyorum.

Bu hissi biliyorum. Kalmak savaşmak isityorsun. Ama sorun şu ki sen değil onun düzelmesi gerekiyor. Ve o bunu yapamayacak burdan öyle görünüyor. kocan değil bisey degil. Ve gerçekten seni mutlu edebilecek biriyle evlenme şansın var. Aklın varsa kendini kurtarırsın

Kendisi az önce arayıp küfürler edip her yerden engelledi, gerçekten tükendim

Sevgili değil ama benim böyle bir dostum vardı. Aynı şeyleri yaşatıyordu bana sürekli. Kaybetmemek için yalan söylemek zorunda kalıyordum. O sürekli beni eleştiriyordu gitmekle tehditler falan. En son ben bıktım artık. Bıktırdı. Çok severdim kendisini şuan soğudum fazlaca. Uğraşırken hayat kaçıyor.

Sizinki takıntı olmuş. Bu hastalık gibi birşey. Çünkü sevgi bu değil. Sevgilinizdede sevgi yok seven insan asla öyle birşey yapmaz. Aşkta gurur olmaz lafı bence yalan. Gurur her daim olmalı. Gururu yoksayarsan hayatında tehlike çanları çalar. Bu adamla nasıl bi gelecek düşünüyosun nasıl bi evliliğiniz olır sence ? Kimse kimsenin mecburi istikameti değil , sizi gitmekle tehdit ediyorsa siz onu bırakın , hiçbi erkek kadının onurunı gururunu ayaklar altına almasına değmez ki adam olan bunu yaptırmaz zaten. Ondan size yar olmaz kaçın ve kurtulun.

Birakamam diye bişey yok. Bırakicaksin! En fazla iki üç ay üzülürsün. Kim ki o adam yahu? Neden mecbur hissediyorsunuz? Aşk dediğin şey geçer gider, başkasına da asik olursun, bırak gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…