Bir karışım var deseler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir karışım var deseler
Annemde 4 ü erkek tek kadın olarak büyüdü ama var olmasalardı şuan daha sağlıklı, mutlu ve zengin bir hayat yaşayacaktı. O öyle olmuyor işte Siz bunun isteğe bağlı olmayacağını bildiğiniz halde soruyorsunuz bunu kızlarınız duysa çok üzülür.Aslında beni anlayan en güzel mesaj evet üslupta yanlış yazmış olabilirim ama insaniz ben sadece bu dünyadan biz gidince kardeşlerin birbirine destek olmalarını istiyorum çünkü bir gebelik daha düşünüyorum sadece fikir almak için yazdım ve ben annesiz 2 kiz kardeş olarak büyüdük birimiz erkek olsaydık belki hayatımız farklı olurdu tesekurler sizde
bizler 3 senedır hayırlı saglıklı evlat için çırpınıyoruz..Merhaba benim 2 kızım var 2 de büyüdüler 3 cocuk için erkek olası için neler yapmam lazım lütfen yardımcı olun
Benim de 2 kızım var çok dua ettim çok istedim kızımın bir kız kardeşi olsun diye elbette kızı olan erkek, oğlu olan da kız isteyebilir bu çok normal ben de isterim sağlıklı bir oğlum olsun sevginin diğer rengini de tadayım ama çok mu önemli hayır asla, sağlıklı ve hayırlı evlat olması en büyük temennim. Fakat son cümlenize kesinlikle katılmıyorum nice kişiler tanıyorum abisi veya erkek kardeşi yüzünden acı çeken rezil rüsva olan kız olsun erkek olsun başta vicdanlı ve aklı başında olması en büyük önceliktir. Kızlarınıza abilik etsin aileye sahip çıksın diye bir erkek evladınız olsun istiyorsanız çok büyük bir yanılgıya düşersiniz bu devirde bu işler artık çok değişti.Aslında beni anlayan en güzel mesaj evet üslupta yanlış yazmış olabilirim ama insaniz ben sadece bu dünyadan biz gidince kardeşlerin birbirine destek olmalarını istiyorum çünkü bir gebelik daha düşünüyorum sadece fikir almak için yazdım ve ben annesiz 2 kiz kardeş olarak büyüdük birimiz erkek olsaydık belki hayatımız farklı olurdu tesekurler sizde
Cinsiyeti önemli mi gerçekten???? Allah korusun o 2 kızınızın bi sağlık sorunu olsaydı böyle bi soru sormazdiniz aklınıza bile gelmezdi. Bence bu saçma şeyleri bırakın Allaha sağlıklı olması için sağ salim doğması için dua edin..Merhaba benim 2 kızım var 2 de büyüdüler 3 cocuk için erkek olası için neler yapmam lazım lütfen yardımcı olun
Bunun kızla erkekle alakası yok. İnsan doğacak evladının sağlıklı doğmasını ister bunun için araştırma yapar. Baya sacmalamissiniz. Tam tersini yazsaydı yine tepki verirdim. Burda cocuk yapmak için uğraşan anne olmak için dua eden birçok insan var bende bunlardan biriyim. Ve rabbim nasip ederse tek duam sağlıklı olması olur kız ya da erkek olması değil!!!!Eğer iki oğlum var kız bebek istiyorum . Şansımı arttırmak için ne yapmalıyım? Yazsaydınız bukadar linclenmezdiniz . Gerçekten kadının düşmanı kadın çok açık ve net şekilde yorumlardan belli.Evet bu konuyu açan arkadaş üslup olarak yanlış ve açıklayıcı yazmamış . Ama bukadar linçlemek ironi yapmak ve dalga geçmek neyin nesi ? Yorumlar gerçekten çok acımasızca ve kırıcı ayrıca bunları yazanlarda hemcinslerimiz. Ve cinsiyet için şans artsın diye bazı doktorların bile yardımcı olduğunu duydum çevremde çok kişide de şahit oldum . Yumrutlama takibi ilişki önerisi vb önerilerinde bulunuyormuş . Ha şans %50 ise %51 artar o ayrı Nasipten öteye gidilmiyor ama yinede denemek isteyen çoğu kadın var en azından ben elimden geleni yaptım gerisi takdir ilahi diyebiliyorlar .
yahu kadın verde saglıksız hyırısz vermi diyor nedır bu baskı ya. rabbımden istiyor bılımsel olarak yöntem soruyor anlıyorum ters gelıyor fakat annelıgıne kdr laf edılmıs o kadarda değil yaBunun kızla erkekle alakası yok. İnsan doğacak evladının sağlıklı doğmasını ister bunun için araştırma yapar. Baya sacmalamissiniz. Tam tersini yazsaydı yine tepki verirdim. Burda cocuk yapmak için uğraşan anne olmak için dua eden birçok insan var bende bunlardan biriyim. Ve rabbim nasip ederse tek duam sağlıklı olması olur kız ya da erkek olması değil!!!!
Evet, ne kadar sığsınızfacede bu sekılde açılan gruplar var ordan bilgi alabılırsınız. gercekten 2 oglum var kızım olsun istiyorum deseydıde bu sekılde lınc yapacak mıydınız bu nedır ya
Başka kocaya gitmen gerek sülalesi ful erkek geni taşıyan.. Dua et 2 evladın varmış ne bu erkek aşkı anlamadım kiMerhaba benim 2 kızım var 2 de büyüdüler 3 cocuk için erkek olası için neler yapmam lazım lütfen yardımcı olun
Öyle diyor diyen mi var insan önce sağlıklı olmasını ister diyorum . Bu zihniyette bi insanla tartışmak istemiyorum. Umarım Rabbim sizi evlaylariyla sınamazyahu kadın verde saglıksız hyırısz vermi diyor nedır bu baskı ya. rabbımden istiyor bılımsel olarak yöntem soruyor anlıyorum ters gelıyor fakat annelıgıne kdr laf edılmıs o kadarda değil ya