Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesin canım hayırlı olsunTestler bu şekilde
Randevusuz bakmaya bilirler bence acile git beta takibi için kadın doğumcum gönderdi de yarın ver . Eğer almazlarsa hergün sabah ilk idrarla test yapmay devam et koyulaşmayı takip edersinEşime haber vermedim emin olmadan söylemek istemiyorum kadın doğum doktoru sonuç için gel demişt gitmemiştim gitsem bakarlar mı acaba randevusuz
Sağlık ocağında hemşireyim grev sadece geçen hafta içindi yani yarın doktorlar çalışıyor gidip kan verebilirsin inşallah güzel haberi bize de verPazartesi günü sağlık ocağına randevu aldım alabildiğime göre grevde değillerdir inşallah kan sonucuna göre bakıcam sonra testlere devam ederim eşime ne zaman söylemeliyim ona karar veremiyorum umutlandırmak istemiyorum
Bugün az da olsa kanamam oldu o yüzden gitmedim kanamam durursa yarın giderim diye düşünüyorumSağlık ocağında hemşireyim grev sadece geçen hafta içindi yani yarın doktorlar çalışıyor gidip kan verebilirsin inşallah güzel haberi bize de ver
bugün biraz kanamam oldu kaset test yaptım bu şekilde çıktı nedenini anlamadımAdetim gecikti diyorsun ama adetin geciktikten sonra kaset test falan yaptın mı hiç baktin mi
Pembe duruyor, yerleşme de olabilir hangi renktibugün biraz kanamam oldu kaset test yaptım bu şekilde çıktı nedenini anlamadım
Koyu renk değil normal hastalığım gibi değildi ama bugün beklemeyi düşünüyorumPembe duruyor, yerleşme de olabilir hangi renkti
Normal hastalığa döndü kimyasal olabilir diye düşünüyorumPembe duruyor, yerleşme de olabilir hangi renkti
Bence kan ver lekelenme olduysa yerleşme de olabilir kimyasal daKoyu renk değil normal hastalığım gibi değildi ama bugün beklemeyi düşünüyorum
Son attığım kaset testte pozitiflik görüyor musunuz kanamam normal hastalığa döndü o yüzden bişey diyemiyorum yarın kan testi vermeyi düşünüyorumBence kan ver lekelenme olduysa yerleşme de olabilir kimyasal da
Kimyasal gecirmissib canım normal adete donduyse evet pozitiflik gördüm ama muhtemelen kan ile attın ama üzülme kimyasal gebelik genelde kalitesiz sperm ile alakalı vücut atıyor onu , sağlıksız gebelik gibi düşünSon attığım kaset testte pozitiflik görüyor musunuz kanamam normal hastalığa döndü o yüzden bişey diyemiyorum yarın kan testi vermeyi düşünüyorum
Evet baya araştırdım yine de her şeye şükür kadın doğuma gittim bir sorunun olmadığını söylediler daha 5 aylık evliyim hayırlısı ne zamansa o zamana inşallah çok teşekkür ederim herkeseKimyasal gecirmissib canım normal adete donduyse evet pozitiflik gördüm ama muhtemelen kan ile attın ama üzülme kimyasal gebelik genelde kalitesiz sperm ile alakalı vücut atıyor onu , sağlıksız gebelik gibi düşün
Daha Cook yeni evlisin hocc strese girme emin ol stres engelliyor saldığın zaman olur bak ben 4 yıldır bekliyorumEvet baya araştırdım yine de her şeye şükür kadın doğuma gittim bir sorunun olmadığını söylediler daha 5 aylık evliyim hayırlısı ne zamansa o zamana inşallah çok teşekkür ederim herkese
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kimyasal da olsa hissi güzeldi bebek olmasada iyi bir şey olduğunu öğrendim nasip diyelim hayırlısı böyleymiş demekkiDaha Cook yeni evlisin hocc strese girme emin ol stres engelliyor saldığın zaman olur bak ben 4 yıldır bekliyorum
Evett merak etme kimyasaldan sonra da olabilir eşin güzel beslensin salın akışına bırakın Allah'ın izniyle olur bebeğinizAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın kimyasal da olsa hissi güzeldi bebek olmasada iyi bir şey olduğunu öğrendim nasip diyelim hayırlısı böyleymiş demekki
Kanama devam etti mi gittiniz mi doktorabugün biraz kanamam oldu kaset test yaptım bu şekilde çıktı nedenini anlamadım
Evet normal hastalığa döndü doktora gitmedimKanama devam etti mi gittiniz mi doktora