Bakın ben ne olduğunu biliyorum sadece fikir almak istedim hepsi buCinsiyeti belirlemek bizim elimiz de olsa ,insanlar istediği cinsiyeti doğururdu değil mi? Hiç duydunuz mu böyle birseyi. Yani sorunuzun mantığı yok kusura bakmayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakın ben ne olduğunu biliyorum sadece fikir almak istedim hepsi buCinsiyeti belirlemek bizim elimiz de olsa ,insanlar istediği cinsiyeti doğururdu değil mi? Hiç duydunuz mu böyle birseyi. Yani sorunuzun mantığı yok kusura bakmayin
Merhaba benim 2 kızım var 2 de büyüdüler 3 cocuk için erkek olası için neler yapmam lazım lütfen yardımcı olun
Yani gerçekten burada ki yorumlarla erkek çocuk sahibi olacağınıza mi inandiniz insanlar dalgaya vurmasinda napsin gerçektenEvet ama sormak fikir almak ayıp yada yanlış biseymi anlamdim
Yalnız erkek olsun diye değil ben 3 gebelik zaten düşünüyorum ve şansım varken fikir almak için yazdım hani erkek olsun diye gebe kalmicamLütfen yapmayın, erkek olsun diye çocuk mu yapılır ? Evladın kızı erkeği mi olur ?
Zaten derdim destek olsunlar ben hep yanlarında olmicam bizden sonra birbirlerine sahip ciksinlarniyetinizi az çok anladım ama inanın kız ya da erkek olmasının birbirine destek olmasıyla ilgisi yok, kişilik, karakter ve yetiştirilme burda önemli olan, inşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur
Cinsiyeti belirlemek insanların elinde olsaydı daha tunç devrine geçemeden insanoğlunun nesli biterdiCinsiyeti belirlemek bizim elimiz de olsa ,insanlar istediği cinsiyeti doğururdu değil mi? Hiç duydunuz mu böyle birseyi. Yani sorunuzun mantığı yok kusura bakmayin
İstiyorum demek bambaska birşey. Ne yapabilirim diye soruyor. Sizce cinsiyeti belirlemek insanların elinde mi?Kadın iki oğlum var kız istiyorum deseydi şinç yemeyecekti, neden bu kadar tahammülsüzsünğz !
Allahtan akıl fikir dilerseniz olurMerhaba benim 2 kızım var 2 de büyüdüler 3 cocuk için erkek olası için neler yapmam lazım lütfen yardımcı olun
Değil tabi de söylentiler var bununla ilgili ne bileyim uğraş ak istemiştirİstiyorum demek bambaska birşey. Ne yapabilirim diye soruyor. Sizce cinsiyeti belirlemek insanların elinde mi?
Ahahhhah ay karnımda erkek yanımda erkek şimdi bu mesajdan sonra oğullarıma bi ters ters baktım, neden baktın anne diyorErkek olunca ne oluyor
Bak yaşlanınca yıne kızlar bakıyor erkekler eslerıyle evıne cekılıyorlar
Ölü taklifi yapıyorlarb
Çarmıha gerip aç bırakıcakmış ne demek ne yapıcak? Büyütücek. Konu bence de çok saçma. Onun için gelip yorumları okumak istedim ama bazı yorumlar konudan da saçma.Kiz olursa napcaksin?
Arkadaşlar tabii ki Allahın işine kimse karışamaz. Ve dediğiniz gibi hayırlı evlat olsunlar hayırlısı olsun ama sonuçta insanız oğlumuz varken kızımız olsun isteriz kızmız varken de oğlumuz olsun isteriz bunu çok normal görüyorum hanımefendiyi bu anlamda eleştirmeye de yanlış buluyorum. İki kız olması şart değil bence bir kızı olsaydı da diğer çocuğun erkek olmasını isterdi veya tam tersi bir oğlu olsaydı da diğer çocuğunun kız olmasını isterdi bence Rabbim her iki mutluluğu da tattırmayı nasip etsin herkese ve aratmasın.Merhaba benim 2 kızım var 2 de büyüdüler 3 cocuk için erkek olası için neler yapmam lazım lütfen yardımcı olun
Bir karışım var deseler kullanacaksın yaniMerhaba benim 2 kızım var 2 de büyüdüler 3 cocuk için erkek olası için neler yapmam lazım lütfen yardımcı olun