Kime şikayet edersen et demesinin amacı, sizi umutsuzluğa sürükleyip şikayetten vazgeçirmek. Şikayet etsen de sonuç alamazsin fikrini oluşturmaya çalışıyorKime şikayet edersen et diyor edeyim gerçekten o zaman görsün
Pazartesi gidene kadar devam ederse mesajlara cevap yazayım mı gösterecklerimin biraz daha birikmesi için yoksa cevap vermeyeyim miKime şikayet edersen et demesinin amacı, sizi umutsuzluğa sürükleyip şikayetten vazgeçirmek. Şikayet etsen de sonuç alamazsin fikrini oluşturmaya çalışıyor
Pazartesi gidene kadar devam ederse mesajlara cevap yazayım mı gösterecklerimin biraz daha birikmesi için yoksa cevap vermeyeyim mi
Yapacağını düşünmüyor diye bol keseden sallıyor.Kime şikayet edersen et diyor edeyim gerçekten o zaman görsün
Elinizde çok fazla mesaj varsa cevap vermeyin bence ama onun yazdıklarının ekran görüntüsünü almaya devam edin.Pazartesi gidene kadar devam ederse mesajlara cevap yazayım mı gösterecklerimin biraz daha birikmesi için yoksa cevap vermeyeyim mi
sakın cevap vermeyin.
1 yıldır peşimi bırakmıştı şimdi tatilden fotoğraflar falan paylaşmaya başladım rahatsız etmeye başladı. Esc yazıp duruyor erkek delisi diyo kaşar diyo nereden çıkarıyor onu da anlamıyorum deliricem akıl sağlığımı kaybedecek çünkü bunu demesi için sebep yokYapacağını düşünmüyor diye bol keseden sallıyor.
Şikayet et, babasına ve kendi babana da söyle. Babasından korkar böyleleri.
Ayrıca biraz instanı falan döndür 1 hafta falan bakalım devam edecek mi geri açtığında.
1 yıldır peşimi bırakmıştı şimdi tatilden fotoğraflar falan paylaşmaya başladım rahatsız etmeye başladı. Esc yazıp duruyor erkek delisi diyo kaşar diyo nereden çıkarıyor onu da anlamıyorum deliricem akıl sağlığımı kaybedecek çünkü bunu demesi için sebep yok
Teşekkür ederim sinirlenmemeye çalışacağımsuçu kendinizde aramayın ya da açıklama yapmaya çalışmayın. siz kurbansınız ve kurbanları zaten bu pozisyona düşürmeye çalışırlar. oltaya gelmeyin. siz yanlış bir şey yapmadınız.
Kendisinden iyisini buldun ya mutlusun ya kuduruyor erkekler.1 yıldır peşimi bırakmıştı şimdi tatilden fotoğraflar falan paylaşmaya başladım rahatsız etmeye başladı. Esc yazıp duruyor erkek delisi diyo kaşar diyo nereden çıkarıyor onu da anlamıyorum deliricem akıl sağlığımı kaybedecek çünkü bunu demesi için sebep yok
Bi de onun hesabını bulup ona da yazacak saçma sapan şeyler diye endişeleniyorum dondurdum hesabı pazartesi savcılığa gidene kadar onun içinKendisinden iyisini buldun ya mutlusun ya kuduruyor erkekler.
Acaba bunları şimdiki sevgiliniz yapıyor olabilir mi? Burdan birinin de başına öyle gelmişti. Erkek arkadaşı yapıyordu.1 yıldır peşimi bırakmıştı şimdi tatilden fotoğraflar falan paylaşmaya başladım rahatsız etmeye başladı. Esc yazıp duruyor erkek delisi diyo kaşar diyo nereden çıkarıyor onu da anlamıyorum deliricem akıl sağlığımı kaybedecek çünkü bunu demesi için sebep yok
Yok onun o varoş yazma tarzını ben anlarım. Zaten cevap verince adını soyadını da yazdım mesaja anladım onun olduğunu şimdiki sevgilim adını da bilmez onun duramaz sorardı bana.Acaba bunları şimdiki sevgiliniz yapıyor olabilir mi? Burdan birinin de başına öyle gelmişti. Erkek arkadaşı yapıyordu.
yok bulamaz kolay kolay, ortak arkadaşlarınız yoksa paylaşım yapmıyorsa bulunmazdaBi de onun hesabını bulup ona da yazacak saçma sapan şeyler diye endişeleniyorum dondurdum hesabı pazartesi savcılığa gidene kadar onun için
eline şikayet kağıdı geldiğinde dötünde hareketlilik olacak elbette sakın boşlama pazartesi ilk iş şikayet et sevgilinede bilmiyorsa söyle ona ulaştığında afallamasınsavcıyla beraber dötümüzle güleriz dedi.
Sosyal medya hesaplarını kapatınca ölür müsün acaba kullanmasan zaten gereksiz şeyler lapa gitsin kafan da rahat etsin ya yaşın kaç bilmiyorum da30 40 tane hesap engelledim sürekli yazıyor. Hayatıma aldığım 3. Kişiydi şimdi bir yıllık ilişkim var bu sürekli bana yazıyor .emojisi atıp duruyor sanki ben hayat kadınıymışım gibi mesajlar atıyor bana sevgilime de diyemiyorum iftiralar yazıyor. Erkek delisi yazıyor bana sürekli çok sinirleniyorum sevgilimden başka kimseye bi ilgim falan yok siz de öyle sanmayın hiç durmuyor her gün başka hesapla mesaj atıyor savcılığa vericem mesajlarını diyorum savcıyla beraber dötümüzle güleriz dedi. Hesap açıp durduğu için ben de gülme emojisi atıp benden başka işin yok hayranım mısın engelliyorum hadi 100 tane daha hesap aç dedim sinir etmek istedim engelledim şimdi yine. Tekrar yazacak ne yapayım ben bilmiyorum çok yoruluyorum. Eski sevgilim olduğu için de elinde benimle ilgili bir şey var mı yok mu emin olamıyorum fotoğraf atmıyordum ama görüntülü konuşuyorduk hep. Sinir krizi geçiricem artık gerçekten 30 yaşında ama 15 gibi davranıyor keko gibi bir tip duygusal boşlukta onunla beraberdim şimdi çok pişmanım
Evet şikayet edeceğimi biliyor hala ısrarla devam ediyo hiç durmadan artık engellemiyorumyok bulamaz kolay kolay, ortak arkadaşlarınız yoksa paylaşım yapmıyorsa bulunmazda
konu açtığınızdan beri tekrar yazdı mı size? Yazdıysa deseydin ekran görüntülerini aldım şikayet edicem hangi malsan bulucam seni etrafa anana babana rezil edicem sapık diyede.
Aynen benim suçum sosyal medya hesabımı kapatmamışım onun için hakediyorum. Şey gibi biri bi gün peşinize takılırsa evden hiç çıkmayın eve hapsedin kendinizi. Siz öyle yaparsınız ben kendi yaşantımı değiştirerek çözüm bulmak istemiyorum.Sosyal medya hesaplarını kapatınca ölür müsün acaba kullanmasan zaten gereksiz şeyler lapa gitsin kafan da rahat etsin ya yaşın kaç bilmiyorum da
Sosyal medyanizi tamamen kapatın ve savcılığa gidin. Bu kadar basit çözümü.30 40 tane hesap engelledim sürekli yazıyor. Hayatıma aldığım 3. Kişiydi şimdi bir yıllık ilişkim var bu sürekli bana yazıyor .emojisi atıp duruyor sanki ben hayat kadınıymışım gibi mesajlar atıyor bana sevgilime de diyemiyorum iftiralar yazıyor. Erkek delisi yazıyor bana sürekli çok sinirleniyorum sevgilimden başka kimseye bi ilgim falan yok siz de öyle sanmayın hiç durmuyor her gün başka hesapla mesaj atıyor savcılığa vericem mesajlarını diyorum savcıyla beraber dötümüzle güleriz dedi. Hesap açıp durduğu için ben de gülme emojisi atıp benden başka işin yok hayranım mısın engelliyorum hadi 100 tane daha hesap aç dedim sinir etmek istedim engelledim şimdi yine. Tekrar yazacak ne yapayım ben bilmiyorum çok yoruluyorum. Eski sevgilim olduğu için de elinde benimle ilgili bir şey var mı yok mu emin olamıyorum fotoğraf atmıyordum ama görüntülü konuşuyorduk hep. Sinir krizi geçiricem artık gerçekten 30 yaşında ama 15 gibi davranıyor keko gibi bir tip duygusal boşlukta onunla beraberdim şimdi çok pişmanım
Hak ediyorsun diyen yok ki psikolojini bozuyorsa uzak dur dedim çok mu gerekli diye.Aynen benim suçum sosyal medya hesabımı kapatmamışım onun için hakediyorum. Şey gibi biri bi gün peşinize takılırsa evden hiç çıkmayın eve hapsedin kendinizi. Siz öyle yaparsınız ben kendi yaşantımı değiştirerek çözüm bulmak istemiyorum.
Aynen benim suçum sosyal medya hesabımı kapatmamışım onun için hakediyorum. Şey gibi biri bi gün peşinize takılırsa evden hiç çıkmayın eve hapsedin kendinizi. Siz öyle yaparsınız ben kendi yaşantımı değiştirerek çözüm bulmak istemiyoumSosyal medya hesaplarını kapatınca ölür müsün acaba kullanmasan zaten gereksiz şeyler lapa gitsin kafan da rahat etsin ya yaşın kaç bilmiyorum da
Öyleyse kusuruma bakmayın ben ölür müsün deyince anlayamadımHak ediyorsun diyen yok ki psikolojini bozuyorsa uzak dur dedim çok mu gerekli diye.